Nem adja fel a Halo filmet a Microsoft

  • Írta: InGen
  • 2010. április 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Hosszú ideje próbálják meg nyélbe ütni a Halo filmet, ám valami mindig közbejött. Az legfrissebb pletykák Steven Spielberget említik, mint a produkció új nagyfőnökét.
Először 2005-ben próbálták meg nyélbe ütni a Halo filmet, akkor Alex Garland a 28 nappal később írója vetette papírra a forgatókönyvet, producernek pedig sikerült megnyerni az egyébként is nagy Halo rajongó Peter Jacksont. A Gyűrűk Ura rendezőjének cége, a híres WETA el is kezdett dolgozni a filmhez szükséges kellékeken, míg Neill Blomkamp, a District 9 rendezője készített néhány rövidfilmet a Microsoft számára, hogy bemutassa, milyen is lehet majd a nagy Halo mozi.


A történet következő fordulópontja 2007-ben következett be, amikor a Jackson szerint a teljes project meghalt, így Blomkamppel együtt elmentek inkább megcsinálni a District 9-t. Blomkamp később azt nyilatkozta, hogy öt hónapon át napi 24 órában dolgozott a Halo mozin, mielőtt különböző céges politikai összezörrenések után kirántották alóla a szőnyeget. A rendező szerint ezeknek a körülményeknek köszönhetően bárki is veszi át később a film elkészítését, félelmetesen nehéz dolga lesz. Ráadásul Peter Moore, az egykori Xbox-divízió elnök is nagyon berágott az egész történetre.

Közben a Microsoft létrehozta a kizárólag a Halo-franchise-zal foglalkozó stúdióját, a 343 Industries-t, melynek elnöke, Frank O'Connor nemrégiben nyilatkozott a Halo film jelenlegi állásáról: "Elkészítjük a filmet, amikor úgy érezzük, eljött rá az idő. Ez a mozi jelentősen befolyásolná minden jövőbeli tervünket a Halo címmel kapcsoaltban, így alaposan meg kell fontolnunk, mihez kezdünk". A legfrissebb pletykák pedig Steven Spielberg nevét említik, aki állítólag jelenleg is tárgyal a 343-mal, s valószínűleg ha egyszer elkészül a Halo film, ő fogja felügyelni a projectet, mint producer.
9.
9.
Kerub
A story bővebb változatáért erre tessék ----> http://cinemaland-nicodemus.blogspot.com/
8.
8.
HorvathD
Talán ha petíciót írnánk össze hogy Uwe Boll filmesítse meg. :)

Akkor asszem az egész Halo játék összeomlana.
7.
7.
kasy
Még mindig több milliós nyereségük van csak a névből. Játékfigurák, könyvek, stb. Ameddig így van nem lesz film.

Majd ha egy kicsit alábbhagy az érdeklődés (=nyereség) akkor fog nyüzsögni az Ms.
6.
6.
Sir-Vival
A Microsoft nagyon szeretné ezt a filmet, de annyira azért mégsem, hogy 100%-ban megfinanszírozza. Gyakorlatilag egy jó producert keresnek.

Az is benne lehet a dologban, hogy az egész túl nagy akar lenni, és ez már kockázatot jelent.
5.
5.
Bins
Hát én sem adnám akárki kezébe a Halo-t.. Érdekes sokan sírnak mikor rossz adaptációt kapnak egy játékról, hát az ms legalább jól megfontolja a dolgokat, most meg ez a bajuk egyeseknek. Én mindenesetre remélem elkészül és jó lesz.
4.
4.
bledzer
A Neill Blomkamp féle kisfilmek nagyon jók.. rohadjon meg a microsoft
3.
3.
Optimus Prime
Bezzeg, ha Uwe Bollnak adták volna már rég meglenne a film...

Chief meg sisak nélkül rohangálna benne és kb ennyi köze lenne a játékhoz.
2.
2.
adam183
GL! :) Jó lenne egy igényes játékadaptációt.( Bár erre esélyes a PoP :D)
1.
1.
bzsp
hajrá, örülnék egy halo filmnek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...