Copa Libertadores licensz a PES 2011-hez

  • Írta: wolf15
  • 2010. április 11.
  • Hír
Link másolása
A Konami a napokban közölte, hogy sikerült megszerezniük a Copa Libertadores, azaz Dél-Amerika Bajnokok Ligájának megfelelő sorozat licenszét a PES-hez.
A Konami a napokban közölte, hogy sikerült megszerezniük a Copa Libertadores, azaz Dél-Amerika Bajnokok Ligájának megfelelő sorozat licenszét, ami egyúttal először teszi tiszteletét a Pro Evolution Soccer szériában.


A Libertadores Kupában Dél-Amerika és Mexikó legjobb csapatai vesznek részt, tehát ez a hír biztos sokaknak örömet okoz világszerte. A kupa a Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség szervezésének köszönhetően jött létre, és a videojátékok történelmében először fog előfordulni, hogy viszontláthatjuk ezt a sorozatot játék közben.

A Libertadorest a Konami szeretné a játékon belül a Bajnokok Ligájához hasonló módon, külön játszható tornaként megcsinálni, valamint tovább szeretnének csiszolni a játék realisztikusságán, hogy az jobban átadhassa az izgalmakat - a cél az, hogy az új licensz közelebb hozza egymáshoz a két futball-kultúrát.
19.
19.
Vendu
Amikor néztem a TV-ben a Copa meccseket fergeteges volt a hangulat. A közönégben csak síró emberek voltak ki örömében ki csalódásában. A játék is vissza tudja ezt adni szerintem.
18.
18.
MANCO
Semmilyen magyar kommentárt nem találtam.

Egy link jól jönne
17.
17.
pstomi
am a PES 2010-HEZ MEGJELENT A MAGYAR KOMMENTÁR!!! WWW.PESHUNGARY.HU
16.
16.
terenceHill
ha az arcok miatt választ valaki foci programot, akkor az meg is érdemli, ha a fifát választja. Az nem méltó a PESre :).

És ha már az arcoknál tartunk, akkor a PEShez folyamatosan jönnek rajongói patchek és mindig új nagyfelbontású, tehát FULL FULL HD arcok vannak a patchekben, amik jobban ahasonlítanak az eredetire, mint az a fifaban bármikor is fognak. A többi grafikai elemről ne is beszéljünk, mert azokat is kicserélik (aktuális és retro mez egy csapathoz több is, új labdák, cipők, stb.). A liszenszek és az igazolások és a felállások(a felállások többnyire) is a helyükön vannak az aktuális patchekben.
15.
15.
arshavin23
#14: Én is szoktam nézegetni,hogy melyik játékban csinálták meg jobban az arcokat.Amúgy hol a Fifában jobb,hol a Pesben.:)
14.
14.
Mathia$
#12: na a hasonlóság az lehet jobb, de konzolon fifában szebbek. csináltam összehasonlítást még anno 2 boxxal egyszerre :D

#13: hmm, akkor érik a próbára :)
13.
13.
wolf15
#11: Biztos, hogy eredeti csapatok lesznek benne. Teljesen licenszelt a full sorozat, szóval a csapatok is.
12.
12.
arshavin23
#11: Hát azért konzolon is szebbek a játékosk kinézete,vagyis jobban hasonlítanak.
11.
11.
Mathia$
pc-seknek jó hír, konzolosokat szerintem kevésbé érdekli, főleg a boxosokat. már csak azt kéne kideríteni hogy eredeti csapatok lesznek benne, vagy brazil fc és argentin fc-ket látunk többek között. :)

Am ha nem olyan robotikus a játékmenet mint a 2009-2010ben volt konzolon akkor lehet megszerzem ezt, csak jöjjön róla videó!



#8: pc-n.

#9: pc-n.
10.
10.
joati
Sajnos számomra évek óta csalódás a PES , pedig régen csak azzal voltam hajlandó játszani, de ez a tendencia 2007 körül ( next gen) megváltozott. A FIFA elrohant a PES mellett pedig jót tenne a műfajnak egy kis felzárkózás, ( persze ez szubjektív vélemény).
9.
9.
arshavin23
#8: Az biztos,és a Stadionok,és a mezek is sokkal kidolgozottabbak.



#7: Hát én meg elég hamar megunom a Fifát,1általán nem tetszik,amii jó benne hogy magyar a kommentár,de az is elég sz*r."És ha megveszi a liszenszet".Istenem,pár nappal később jönnek ki rá Patchek,és ilyen hiper-szuper dolgokat tesznek bele,hogy PL:Új stadion,új cipő,új játékos arcok,és reklámtáblák,stb....
8.
8.
MANCO
Szerintem a grafikával nincsen semmi gond.Pl az arcok szebbek mint a fifában
7.
7.
dzsiádzsó
PES sorozatot elnézve egyetlen dolog mentheti meg, ha megveszi a FIFA motor licenszét, mert még mindig ps2-s szinten van, így a játékélmény is ott maradt...
6.
6.
gorgo2
Ez jó ötlet örülök neki de azért a fifa a király.És nagyon várom már a WC 2010 játékot.
5.
5.
zoli12i
a fifa is igazából megszerezhetné ezeket ! :-(

hát nekem pc-n a fifa és a pes nem jön be !

ps3-n (konzolon) fifa nagyon kemény ! A pes meg ott ugyan olyan gyengécske mint pc-n úgyhogy sokat kell fejlődniük !
4.
4.
arshavin23
Hát ennek nagyon örülök,mer a PES évről évre rengeteget tesz a liszenszekért.2 éve a BL,idén az EL,és jövőre ez.Remek játék lesz,a PES nálam tuti vétel,és egyre jobban kezdem emgutálni a Fifát,még konzolon is,mer nem nagyon változott sokat..:(
3.
3.
MANCO
pc-n jobb a pes és ez jó hír. Már csak klub vb kéne
2.
2.
Icedax
énse a fifa a legjobb..:D
1.
1.
bzsp
emiatt nem fogok átállni a fifáról:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...