4 millió dollárt kaptak a Too Human alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Kanada a napokban hivatalosan is leverte a briteket játékfejlesztésben: legutóbbi nagyívű adományuk után ezen egyáltalán nem csodálkozunk.
Kanada a napokban hivatalosan is leverte a briteket játékfejlesztésben: legutóbbi nagyívű adományuk után ezen egyáltalán nem csodálkozunk.



A múlt héten vált hivatalossá: az Egyesült Államok és Japán után Kanada a világ harmadik legnagyobb játékipari országa - korábban a megtisztelő cím a briteké volt. Nem titok, a helycserére azért került sor, mert a kanadai kormány anyagi ösztönzései és adókedvezményei már-már a kánaánt ígérik a feltörekvő iparág képviselőinek, míg az angolok csak most jöttek rá, hogy ideje lenne elismerni a játékosokat.

A szintén kanadai Silicon Knights is jókora támogatást kapott nemrég: a csapat bejelentette, hogy nem kevesebb, mint 4 millió dollárt kaptak a kormánytól, amit 65 alkalmazott felvételére és a következő multiplatform projektjükre fognak költeni. Utóbbi kapcsán nagy a titkolózás, Dennis Dyack elnök szerint várni szeretnének a megfelelő pillanatig a bejelentéssel: "annyit mondhatunk, hogy multiplatform játék lesz, és sok pénzből készül".

Az Eternal Darknesst és a Too Humant fejlesztő csapatnak életmentő volt a támogatás, 2008-ban, a világgazdasági válság beütése után ők is leépítésre kényszerültek, sőt a Sega is lemondott az említett projekt pénzeléséről. A játék sorsa akkor komolyan veszélybe került, a most érkezett ingyenpénzből viszont futja majd a befejezésre.
2.
2.
Mortician
Nem lenne rossz ha folytatnák a Too Human-t. A történet is félbemaradt meg szvsz sok lehetőség lenne abban a játékban, csak orvosolják az első részben elkövetett hibákat. Nagyon monoton volt meg az irányítás és kamerakezelés is borzalmas volt.
1.
1.
Mathia$
annyit mondhatunk, hogy multiplatform játék lesz, és sok pénzből készül". jah ez is úgy végzi majd mint a too human, nagyn jó példát mondott. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...