No More Heroes: Paradise - az első 10 perc

  • Írta: InGen
  • 2010. április 18.
  • Videó
Link másolása
A Wii-n már régóta hódító No More Heroes most Japánban elrajtolt a HD konzolokon is. A zseniális játékmenet és az elborult humor megmaradt, a grafika javult.
A Wii-n már régóta hódító No More Heroes most Japánban elrajtolt Xbox 360-on és Playstation 3-on is. A zseniális játékmenet és az elborult humor megmaradt, a grafika javult, valamennyit, de azért szépnek nem igazán nevezném. Tűrhető, mondjuk úgy. Európai megjelenésről egyelőre nincsenek információink, pedig minél hamarabb a kezeink között szeretnénk tudni a kamufénykardos főhőst és a kemény beszólásait, nameg ezt a csodálatos brutalitást, amit az előzetes is kiválóan prezentál.

7.
7.
morko
wii-n végig toltam a játékot, és zseniális :D olyan abszurd, hogy egyik pillanatban még a kis macskáddal játszol, másik pillanatban embereket vágsz ketté. az ellenfelek nagyon betegek, a story fordulatokkal teli, és teljesen groteszk hatást kelt. olyan ötletek vannak benne aminek a zsenialitásán hangosan felröhögtem játék közben. szerintem ez egy kihagyhatatlan játék ;)
6.
6.
adriano28
nem tom ti hogy vagytok vele de ennek a graffja olyan mint a bad day La -nak



áh még sosem hallottam erről a gémről, de ezt tuti nem veszem meg
5.
5.
X360_FaNbOy
hát, az elején még tettszett is, de aztán rájöttem, hogy semmi másról nincs szó csak hentelésről egy ''fénykardal''(?)

a grafika, nem túl szép, és ahogy nézem nem fog nálam sok pontot kapni, hacsak nem tévedek, és egy nagyon f@sza játékról van szó...
4.
4.
zola2000
#1: nem mert sem a natal sem a move nincs még sehol, anélkül meg biztos nem túl jó... Viszont wiire már kinnt van a no more heroes 2, ami szerintem jobb lett mint az egy. Ja és wiimotes.
1.
1.
mnmn1
ez biztos hogy natalos meg movos lesz várjuk ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...