Több, mint két percen át mozog a Crackdown 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 19.
  • Videó
Link másolása
Új trailer érkezett a Crackdown folytatásáról, melybe több, mint két percnyi gameplay jelenetet vágtak össze nekünk a készítők - tetszeni fog!
Új trailer érkezett a Crackdown folytatásáról, melybe több, mint két percnyi gameplay jelenetet vágtak össze nekünk a készítők - tetszeni fog!



Ahogy az a videóból is kiderül, akcióból a folytatásba is jutott bőven, noha a Crackdown 2-t már nem a Realtime Worlds fejleszti, hanem az újonc Ruffian Games. A hangulatra ezúttal sem lehet panasz, de az agyonajnározással várjunk július 6-ig - akkor jelenik meg ugyanis a játék Xbox 360-ra.
21.
21.
horseman
nekem teszik biztos ki probalom

20.
20.
attilaK
Nekem az 1. rész nagyon is tetszett. Ebben is látom az eredeti Crackdown vonásokat. Nem minden a grafika, de ezt én biztosan megveszem...
19.
19.
lacy8
Én nemtom a forzában mi akkora játék, nekem totál nem tetszett sőt SZVSZ egy szar...



A VIDEO alapján ez a játék is tiszta gagyi :S
18.
18.
x360player
Így van Badfear!:)

Tilla25: Azért nem csak a Forza miatt jó az XBOX.Ott van GoW2,Ninja Gaiden2 vagy a Left 4 Dead 1-2(És még sorolhatnám)!
17.
17.
Tilla25
#15: Erre csak annyit irok hogy ha a Forzat nem a microsoft csinálná akkor már rég dobtam volna az xbox-ot.
15.
15.
Badfear
Most ne szóljátok már le basszus. Az első rész marhajó volt és ez is nagyon jóll néz ki. Aki nem játszott az elsővel és egy videó alapján már nagyagynak gondolja magát az elmehet melegebb éghajlatra. Várjátok meg már míg kijön. És abba lehet hagynia aköcsög microsoft-ozást is. Én se szeretem, de ha egy játék egy videó alapján nem nyerte el 100%-osan a tetszésemet akkor nem egyből köcsög microsoft? Gondolkodjál már el ki a köcsög mielött szólsz. ÉS kurvajó játék lehet szóval ne oltsátok egy vidi alapján pls!
14.
14.
cross56
#13: ugyan így vagyok... még megvárom a natalt, és ha bukta.. csáó xbox, hello ps
13.
13.
Tilla25
Ez egy excluziv cim? Na most már elmehetnek a Microsoftnal.....! már megint egy mutánsos, lövöldözös, zombis játék. Egy kis változatoság nem ártana. Nagyon érik ez a gép lecserélés.
12.
12.
rafik
11.
11.
radko1010
10.
10.
Giga0509
#9: ja,hogy csúnyácska... :D bocsi :DDD
9.
9.
Ányy
#3: Nem azt mondtam, hogy csúnya...hanem csúnyácska :D Az szebb mint a csúnya. A járművek, a főhős tényleg szépen ki van dolgozva, de azok a zombik vagy mik messze nem olyan szépek. Vagy csak én vagyok ilyen kritikus hangulatban ma este :D
8.
8.
01lampa
az elsö rész is jo volt bát nekem néha az irányitás furcsa volt de ez remélem sokal job lesz juli 6 várjuk eszt az idöpontot xdxd
7.
7.
cross56
azt hozzátenném, hogy nem szóltam le a grafikát, mert alapjában szép lenne, csak ne lenne megrajzolt. a víz is nagyon tetszik. inkább megsme szólalok, ameddig nem próbáltam ki.
6.
6.
cross56
hát nem tudom, én nem tudom megszeretni, méghozzá ez meseszerű grafika a bajom. Nem értem, hogy PS3-ra mindig csak 9.0 vagy a fölötti játékok jönnek, gyönyörű grafikával, Xbox-ra miért nem? Jó nem cska a grafika számít, de azért jobban örültem volna egy teljesen 3d-s, mittomén milyen grafikának, ami nem megrajzolt szerű.
5.
5.
Vikitiki
nem értem mi a bajotok a grafikával ez eleve rajzfilm szerü
4.
4.
felegyi
Elég unrealistic... szerintem tiszta American's McGee Bad Day L.A.
3.
3.
Giga0509
#2: Ez bőven nem csúnya,nem tudom miről beszélsz.Különben meg ki a f*szt érdekel a grafika,a játék ettől még jó.
2.
2.
Ányy
"tetszeni fog" Nem tetszett. Tudom, hogy a grafika nem minden, de ez még eléggé csúnyácska. A karakterek mozgása meg nem valami meggyőző...
1.
1.
wildláma
Az első része úgy ahogy de jó volt, de ezzel a résszel nem vagyok jó viszonyban. francnak bele az a sok zombimiegymás. nélkülük is jó játék lenne. minden játékot el kell rontani a "mutáns torzszülöttekkel"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...