Bezárta az Eidos Hungary-t a Square Enix

Szomorú hírre ébredtünk, a Square Enix hivatalosan is megerősítette, hogy több stúdiójánál leépítéseket tervez, az Eidos Hungary-t pedig végleg bezárja.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
Kissé még mindig fals a hír, hiszen a ESH már októberben bezárt, a "poén" épp az, hogy eddig ezt nem kommunikálták az anglisok....
#9
fojeszModerátor
#8: Igazad van, köszi!

Az elsőségről: Rogers nyilvánvalóan piaci pozícióra utalt, ő egy vezérigazgató, nem érdekli, hogy milyen a játék, dőljön a pénz. :P
#8
Nem jól írta a cikk írója. Nem hajdani Most Wanted. Volt a Mithis, ami kettévált, a Midway csapatból lett az Eidos Hungary, a JTF csapatot meg a Nexus-t is kiadó HD Interaktiv vette vette meg, ami a Most Wanted lett!
#7
InGenModerátor
Neocore
#6
A Crytek Budapest-en kívül van még itthon említésre méltő fejlesztőgárda egyáltalán?? hullanak mint a legyek... :(
#5
InGenModerátor
Starcraft a top RTS már 13 éve, meg majd most jön a folytatás, de ezekhez úgysem tud senki felnőni, szóval speciel én is marhaságnak tartom ezt az "elsőség" körüli dolgot.
#4
És ki az aki a stratégiai játékok közt az élen van? A C&C Generals volt az utolsó játszható és élvezetes RTS, az Age of Empires 2 pedig mai napig a legjobb.
#3
ScooModerátor
:(
#2
Bullshit. "A valós idejű stratégiák piacán keményen kell küzdeni az első helyért". Akkor mi lenne, ha mindenki, aki nem első, bezárná a boltot? A Battlestations veszteséges befektetésnek bizonyult? Tudtommal nem. Akkor, Mr. Rogers, megkérhetem, hogy a valódi okokat elénk tárja?
#1
hát szomorú. a Battlestation mind2 részét szerettem, nem azért mert magyar volt, élveztem. jó játék volt. de most már ennyi. mindenki megy a Respawnhoz :D:D:D:D:D