Játékokat is készítene a Resident Evil rendezője

Paul W.S. Anderson, a Resident Evil és a Mortal Kombat rendezője szeretné összehozni a film és a játékok világát, így a jövőben ezen fog dolgozni.
Paul W.S. Anderson, aki akkora mázlista, hogy a játéktörténelem két hatalmas címét is filmre vihette (Resident Evil, Mortal Kombat), ráadásul még Milla Jovovich bébit is megkapta feleségül, most új horizontokra vetette tekintetét.


Mr. Anderson a jövőben olyan termékeken szeretne dolgozni, amik a filmvilágban és a játékvilágban egyszerre léteznek, s kapcsolódnak egymáshoz. Az úriember szerint ebben nagy segítségére van az a 15 éves tapasztalat, amit a játékfejlesztő csapatokkal szerzett, amíg az adaptációkon dolgozott.

"Tényleg úgy gondolom, hogy tudom, mikén kellene összekapcsolni ezt a két médiumot, úgy hogy a végeredmény sikeres legyen. A következő pár évben ezen fogok dolgozni." -nyilatkozta a rendező.

Nemsokára érkezik a Anderson következő filmje, a Három Muskétás, ami még nem ennek a projektnek a része, viszont az utána következő sci-fi sorozat, a legendás Buck Rogers új változata már valószínűleg a rendező új terveinek megfelelően fog készülni. 
8 komment - szólj hozzá!