Játékokat is készítene a Resident Evil rendezője

Paul W.S. Anderson, a Resident Evil és a Mortal Kombat rendezője szeretné összehozni a film és a játékok világát, így a jövőben ezen fog dolgozni.
  • Írta: InGen

Kommentek

#6
elméletileg akarnak csinálni egy normális residentet ami tényleg a story alapján menne . húh az nagyon kéne mert az a milla jovovich -es szupernős nagyon béna !elmegy egy akciófilmnek deh ennyi .residenthez nem méltó
#5
Azért-azért. Lássuk, miket _rendezett_: Mortal Kombat 1 (üssetek meg, de _ez_ sztem nem volt rossz), Event Horizon (akinek ez nem tetszett, azt én ütöm meg :-) ), Soldier (hát, nem túl jó, de láttam ennél sokkal rosszabb überkatonás filmet is), Resident Evil 1 (bejövős, és még van is benne valami a játékokból), AvP 1 (nem ezt a sztorit vártam tőle, de ettől még nézhető volt), Death Race (szerintem amit egy ilyen árkád-autóversenyes sztoriból ki lehetett hozni, azt kihozta). Ennyi. MK2, RE2, RE3, AvP2 filmeket nem ő rendezte. Úgyhogy, ha nem is várom lélegzetvisszafojtva, hogy mit tesz le az asztalra ezután, szerintem jó közepes cuccok lesznek, amikkel kellemesen el lehet majd tölteni némi időt.
#4
De legfőképpen azután az iszonyat rossz AvP film után jobb lett volna, ha elment volna krumplit hámozni.
#3
Hozzá ne merjen nyúlni a Resihez olyan pocsék film után mint a Kaptár
#2
Ez a fazon egy kretén..... :P
Senki se szólt neki, hogy a filmekkel megerőszakolta a Resident nevet?? :P
#1
Resi6-t elkezdhetnék fejleszteni