Letölthető a Lost Planet 2 multiplayer demója

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 22.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Lost Planet 2 legújabb kipróbálható változata, melyben a játék többjátékos módjába pillanthatnak be a játékosok - indulás letölteni!
Megérkezett a Lost Planet 2 legújabb kipróbálható változata, melyben a játék többjátékos módjába pillanthatnak be a játékosok - indulás letölteni!



Az új demó a játék a multijából ad némi ízelítőt; teszi mindezt egy pálya - Turbulent Jungle - és két játékmód - Elimination és Data Post Battle - hathatós közreműködésével. A kipróbálható változat PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, a teljes játékra május 11-ig kell várni.

Tavaly augusztus óta egy másik demó is elérhető, ez az egyjátékos és a kooperatív módot mutatja be: a letöltés után a játékosok eldönthették, hogy egymaguk vagy három haverjukkal szállnak szembe az E.D.N. III bolygó monstrumával. Ca$h le is írta a véleményét, olvassátok el, ha eddig nem tettétek volna!

11.
11.
NereusLaceee
dögöljenek meg!

(még mindig csak PC-m van)
10.
10.
lebron james
#9: Ez béta? Nem csak demo?
9.
9.
Batri
#8: őőő...egy multi bétát min akarsz tolni, ha nem gold-on?
8.
8.
Mathia$
egyelőre boxon csak goldosoknak van, szal vááááárok! :)
7.
7.
lebron james
Én nem játszottam az 1-gyel de engem nem lőnek le állandóan, kb úgy 3. vagy 4. vagyok pontokban meccs végén de lehet hogy ellenem szarok voltak. Nekem semmi bajom a célzással inkább a sok buggal és nem ritka hogy belassul (lehet csak ugy tűnik) olyan mintha lassított felvétel lenne, jó lenne benne a sprint mert valahogy belassulás nélkül is rohadt lassúnak tűnik. Olyan szar hogy nem lehet egyszerűen tájékozódni legalábbis én nem tudtam mert nincs semmi map ahol megmutatná hogy hol van az az egy szaros pont ami az övék.Inkább csináltak volna valami bétát ehelyett hogy van egy pálya és egy szint. Nem mondanám rossznak de jónak se majd meglátom milyen hírek lesznek róla, még az is lehet megveszem
6.
6.
ZERO88
#3: Nekem is ez a véleményem! Rohatul idegesítö az a szar célzás!
5.
5.
K.G.
#3: Na most ha nem haragszol, te vagy ilyen seggbéna. :)

De persze nem a te hibád, az első rész "előképzése" nélkül nehéz lehetett, valószínűleg veterán játékosok ellen. Az elsőbe sok-sok órát beleöltem és jobb multi élményt kevés játék tud adni.
4.
4.
mnmn1
nekem sem tetszett 2 hete próbáltam...
3.
3.
Badfear
Na letöltöttem és elmondom véleményem. Az 1-nek csak a kampányával játszottam és nagyon tetszett. Multival nagyon nem próbálkoztam. Mivel a 2-nek nagyon megtetszett a single demo ezért nagyon kiváncsi voltam erre. De az elejétől nagyon idegesített és már azon voltam, hogy földhöz vágom a kontrollert. Mindig meghaltam, célozni alig tudtam, mindenki a kib*szottt gránátokkal tud csak ölni. Valahogy nagyon felhúzott 2 óra játék után. Azt javaslom mindenki próbálja ki mert lehet, hogy csak én vagyok ilyen seggbéna hogy nem birok vele játszani. Bár nekem nagyon nem jött be.
2.
2.
gynorbi
1.
1.
Slik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...