Steamre érkezik az Oddworld játékcsomag

  • Írta: InGen
  • 2010. április 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár új Oddworld játékot nem kapunk egy ideig, még idén megérkezik a négy konzoljátékot egy csomagba tömörítő Oddbox, PC-re, a Steamen keresztül.
Lorne Lanning, az Oddworld alkotója nem olyan régen szomorúan tudatta velünk, hogy egy ideig nem szeretnének új Oddworld játékot készíteni. Elmondása szerint rengeteg átalakulás megy végbe mostanában a játékiparban, s nem szeretnék csemetéjüket ebbe a hatalmas kavalkádba beledobni.


Öröm az ürömben azonban, hogy még idén érkezik PC-re a mind a négy Oddworld játékot magában foglaló Oddbox, melyet a Steam rendszerén keresztül vásárolhatunk majd meg. Ez lesz az első alkalom, hogy a PC-s játékosok kipróbálhatják a kizárólag Xbox-ra megjelent Munch's Odysse-t és a Stranger's Wrath-et.
14.
14.
Razielhu
Stranger's Wrath nagyon nagy játék :D nemrég toltam ki másodszorra xbox classicon. Néha jó érzés újra a "nagy feketével" játszani. Vannak felejthetetlen játékok rá, amiket újra és újra előveszek (pl.: Conker L&R, SH2...)

de az igazi nosztalgia az Abe 1-2-nél fog érni azt hiszem :D biztos megveszem az Oddboxot :D
13.
13.
renato999
húúúúúúúúúú Abe's Odyssey el kis koromba apámmal mennyit játszottunk még PS1 en, imádom :D:D
12.
12.
Extol
Az Abe's Exoddus nekem is megvan, még anno egy játékmagazinhoz adták oda, ha a ez egy packban lesz a többivel valsz nem fizetem ki.
11.
11.
LiMiT
8: Jaja. Az egyik az Oddworld: Abe's Exoddus, a másik pedig az Oddworld Abe's Odyssey...legalábbis szerintem ezek kellenek hogy legyenek, mimás lehetne?
10.
10.
viktorvizi
még ilyen jó Ps-es játék a Donki kong volt az miien jó játék. :d
9.
9.
viktorvizi
Ja nekem még a mai napig megvan ps 1 re sajnos csak arra. Hányszor toltam végig. Eléggé fasza játék de ennek csak 2d ben van jó hangulata.
8.
8.
Oliver S96
végigvittem mindet, mondhatni ezeken nőttem fel (kivéve a Stranger's Wrath-ot, abban elakadtam asszem) nade nem értem, 4 Oddworld játék, de csak a Munch's Odysse és a Stranger's Wrath van kiírva, a másik 2 az első és a második Abe?
7.
7.
Mortician
Az első részt a mai napig tolom PS2-n. :D (Eredetibe van meg PS1-re.)
6.
6.
Kyuubi
Zseniális játék :) Biztos hogy letöltöm!
5.
5.
Giga0509
Ez mekkora game volt ps1-en :) állati sokat toltam :D
4.
4.
LiMiT
3: lehetséges hogy nemlettek fele olyan jók se mint az előző kettő(én is néztem a vidiket amúgy még anno) de én már csak azért is végigtolom mindet ;)



Jólenne amúgy tudni h pontosan mikorra várható.
3.
3.
_Tappancs_
Csak az a baj, hogy 3d... :) 2d-ben szép volt és igen igen hangulatos.. Megnéztem youtubon az xbox-os verziókat és azok nagyon nem tüntek hangulatosnak ..megse közelítették az eredetit.. pedig az nagyszerű volt.
2.
2.
LiMiT
Úristen nekem ez kell!! :D Nincs az a pénz amiért kihagyom a 2 boxos verziót! Még most is befigyel az első meg a második rész a gépemen és szoktam is tolni ;) Gyerekkorom egyik kedvenc gammája. Eááháá királyság!!
1.
1.
air 2
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...