Fénykardos játékról fantáziál a LucasArts

Már a Nintendo Wii bemutatása óta reménykedünk egy olyan fénykardos Star Wars-játékban, ahol a kontroller mozgatásával apríthatnánk a droidokat és a sith nagyurakat.
Már a Nintendo Wii bemutatása óta reménykedünk egy olyan fénykardos Star Wars-játékban, ahol a kontroller mozgatásával apríthatnánk a droidokat és a sith nagyurakat.De hiába vártunk, csak nem jött az ihlet a fejlesztőknek - ezek után csodálkozunk, hogy valaki megfelelő fizikum nélkül is Darth Maul akar lenni a YouTube-on? (Persze Star Wars Kid korábbi legenda, de a helyzet valószínűleg továbbra is változatlan.)

A Clone Wars játékváltozata tartalmazott ugyan olyan lehetőséget, hogy a WiiMote lendítésével forgathassuk a fénykardot, de a megvalósítás többek szerint is kiábrándító volt. Most viszont a Natal és a Move megjelenésének hajnalán újra felcsillant a remény, a LucasArts vezérigazgatója, Darrell Rodriguez igen lelkesen beszélt az új mozgásérzékelős technológiákról és úgy véli: az új kontrollerek a kiadó számára is áttörést jelenthetnek.

"Izgatott vagyok már a Natal, a Move és az iPad miatt, határozottan oda fogunk figyelni rájuk a jövőben" - mondta Rodriguez az MCV-nek, és egyúttal kijelentette: természetesen egy igazi fénykardos játék az, ami miatt nagyon érdeklik őket az új kütyük. Az iPad megemlítése furcsának tűnhet, de ne feledjük: a gép szintén más irányítási lehetőséget ad a játékosok kezébe, ami különösen izgalmasnak tűnik a fejlesztők szerint.
20 komment - szólj hozzá!