Fénykardos játékról fantáziál a LucasArts

Már a Nintendo Wii bemutatása óta reménykedünk egy olyan fénykardos Star Wars-játékban, ahol a kontroller mozgatásával apríthatnánk a droidokat és a sith nagyurakat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#20
be kell scanneltetni a tárgyat ami a kezedben van és azt fogja fénykardnak tekinteni. van is róla vidi mikor a kisgyerek a gördeszkáját scannelteti be a natallal. asszem még a első trailerbe van benne :D komoly lesz :D
#19
Ott a MotionPlus, barmok (a fejlesztőknek szólt, nem nektek), csak lusta disznók lennétek rá egy IGÉNYES játékot kiadni...
#18
uhhh...
#17
#15: Már volt róla szó, hogy kardozásnál miket lehet használni, ha jól emléxem. Valaminek kell lennie a kezedben bot, partvis valami :D Ha jól emlékszem, akkor vmi ilyesmiről volt szó.
#16
mi ez a Move cucc?
#15
Nem flame keltésképp, csak pusztán kérdés: Hogy fogják ezt élvezetesen megoldani Natalon? Mert Move-on oké, ott az irányító (már a fogása mint a fénykard) a gombokkal tudsz menni ide-oda, interakcióba kerülni ezzel-azzal (plusz a gépnek egyértelmű mi a kard és milyen dőlésszöggel merre mozog). De Natalon hogy lesz ez? Honnan tudja hogy épp hol a kard (és az öklömből hogy számolja ki relatíve pontosan, hogy hogy tartom a kardot). Ráadásul a semmit fogom rázni, szerintem sokan majd mondjuk egy üveg sörrel fognak hadonászni vagy egy wc-gurigával, hogy fogjanak valamit. Viszont a fő kérdés: honnan tudja a játék, hogy én előre akarok menni és nem csak előre csapni? Ezt a dolgot nem tudom még elképzelni a Natallal (legalábbis, hogy 100% természetes és félreértésmentes legyen) és ezért gondolom, hogy a Move talán hosszútávon és hardcoreabb rétegekben népszerűbb lehet. De ha valaki tudja, hogy lesz ez azt szívesen elolvasnám, vagy ha van róla videó.
#14
Ez még Yodát is lekörözi.
#13
A filmbe is ilyen Darth Maul kellet volna :XD Egyébként a játék elgondolása jó.
#12
darealModerátor
mr apple pityuka inkább a rohadt flash supportot oldaná meg.
jaaaa, hogy akkor jóval kisebb lenne az appstore game bevétel? kit érdekel, hogy havonta 1-2 millió lekérés van, csak épp az apple pont, hogy vevőket szarja le.
2010 és még mindig nincs flash support. szánalom. (ahhoz képest, hogy mint webes mindenes hirdetik a szarjaikat, többek között ezért cseréltem le az ájfonom, mert nekem napi szinten kell a flash support (ill havonta még pár millió embernek kéne))
#11
Mit tudnának iPad-re fejleszteni???
Inkább Force Unleashed 2 kapna Move és Natal támogatást!
#10
ez a gyerek nagyon profi
i
#9
Pár éve még én is hegesztettem magamnak fából egy fénykardot! Sőt még gyakoroltam is vele, de én legalább nem kürtöltem világgá hanem elmentem orvoshoz!XD
#8
#7
#3: hát hallod nem ki tudja hányszor kezdte előröl:D
#5
en spec nem szeretem a Star Wars jatekokat sem a Wiit de ezt azert szivesen kiprobalnam es Star Wars kid Techno Viking nyomaba sem erhet :)
#5
FFÚÚÚ de kemény a srác!!!!!!!!
#4
tjamesModerátor
#3: Profi a srác nem látod?
#3
Csak vagy 5-ször "vág" bele magába.
Amúgy csodálom, hogy ezen mozdulatsor közbe nem esett el egyszer se :)
#2
tjamesModerátor
Szegény gyerek....jót tudunk röhögni más ember nyomorán :)
Sze le ví
#1
Star Wars kiiiiid :) :D