Új nextgen konzolok törtek be a piacra

Link másolása
Világszenzációt áll módomban nektek bejelenteni. Egyenesen Japánból, az Aiaidiaia, az Adibas, a Nájk és a Phila atyjaitól megérkezett a Funstation 3 és a Polystation 3.
Világszenzációt áll módomban nektek bejelenteni. Egyenesen Japánból, az Aiaidiaia, az Adibas, a Nájk és a Phila atyjaitól megérkezett a Funstation 3 és a Polystation 3.



Nincs pénzed a drága Sony PlayStation 3-ra? Nem érdekelnek a játékok, csak a design fogott meg? Akkor számodra a Funstation 3 a tökéletes választás. Igaz, nincs benne Blu-Ray meghajtó, nem képes HD felbontásra, nincs Trophy rendszer, vibráció, Siaxis, és internetes kapcsolatra se képes, de kit érdekelnek ezek az apróságok, ha  a Funstation 13 dollárba kerül. Ráadásul azt lehet mondani, hogy ez Elit kiadásnak számít, mert ingyen pisztoly és egymillió játék jár hozzá. Valljuk meg őszintén, mikor tudnánk mi magunknak a PS3-ra ennyi játékot megengedni? A cég ráadásul garantálja, hogy a gépük sosem lesz YLOD-os - erre életre szóló garanciát vállal. A konzolt a cég egyik kulcsembere mutatja be nekünk.


A másik csúcskonzol, a Polystation 3, egy forradalmi újítással ékrezik, ez pedig a beépített monitor. Nincs szükség többé LCD megjelenítőkre, mert a konzol 4D monitorja a világ legjobb felbontását produkálja.


Ugyanez a japán Yamamoto MireSonyHaittaSanyi cég úgy döntött, hogy a PSP-vel is felveszi a harcot, és piacra dobták a POP nevű kézikonzoljukat. A rövid kis videóban in-game jelenetet láthatunk a 2011-es FIFA-ból. Jól olvassátok, a cég megszerezte a kivételes jogokat a következő évre, elhappolva őket a Sony-tól, sőt, egy kis plusz pénzért azt is megtudták, hogy ki milyen csapatban fog játszani a jövő évben. A játék grafikája őrületesre sikerült, többek szerint fake videóról van szó, mert ilyen high-end grafikát képtelenség egy kézikonzollal elérni.


Igaz, a hírnek komolysága nincs, de biztosan mindenkit jókedvre hangol a hétvégén. A videókhoz mindenkinek jó szórakozást, az én napomat sikerült bearanyozniuk!

22.
22.
givi6
megse néztem az egészet, pár amatőr össze dobott bár lekoppintott, szart egy kis műanyagból......
21.
21.
gamerplayer
#22: sztem a gaystation jobban hangzik..XD
20.
20.
Neo1989
uuuuuuuu bazz Irakba küldenék ilyet az ottaniak biztos ölnék egymást egy ilyenért mertt nem tudják milyen jó az igazi ps 3 , mert lássuk be ez csak egy olcsó utánzat ami tényleg halálgagyi XD

Én még a 3 éves uncsitesomnak sem vennék ilyet , és szerintem a Sony nem azért tett uj fejlesztéseket a ps 3-ba mert nem vlot jobb dolga hanem talán azért mert ez itt a 21. század és bizonyos emberek igénylik ezeket a fejlesztéseket ergó nem olcsó sz@rokat akkarnak venni .

Részvétem annak aki ezt megveszi , most komolyan elöbb vennék egy zsák fümagot mint ezt . attól legalább szép lesz a kert. XD
19.
19.
westZsolt
halálgagyi, cigányoknak való xD
18.
18.
Circa001
kici...occó...kínai...



Nagyon vicces, főleg ezek a nevek! :D
17.
17.
Matt8888
16.
16.
klemid
De csúnya az az ember! :D
15.
15.
zola2000
"Egyenesen Japánból, az Aiaidiaia, az Adibas, a Nájk és a Phila atyjaitól megérkezett a Funstation 3 és a Polystation 3. "



Nem kína akart az lenni a cikkben? Mert a Sony az japán cég, és a hamisítványok meg kínaiak (meg néha amerikaiak).
14.
14.
deviques
Nekem még volt annak idején Funstation 1-em :)
12.
12.
iNKARNATE
A Funstation még jó is lehet, totál retro feeling :D
11.
11.
zgreen
na mar tudom is mire gyujtsem a penzem
10.
10.
Horvi14
9.
9.
Mathia$
Hát a Funstation3ról én először 2 éve hallottam, de örülök hogy bekerült az oldalra xD
8.
8.
doomSbloom
nem merek nevetni rajta:)

ez...leírhatatlan...megfogalmazhatatlan...még ha egy vicc lenne, de...ez döbbenetes...kell egy ilyen:D
7.
7.
Tylon_Stone
Én emlékszem amikor még PSX láz volt akkor a cserepes soron (szegedi piac) psx clone amibe kazettát lehetett rakni kb ilyen kategória XD
6.
6.
fojesz
#3: Jól látod, ezek pontosan olyan gépek. :)
4.
4.
zoli12i
na bazd ! Holnap eladom a ps3-t és ezekből mindből veszek 8-t !

Ezt a fifa 2011-t honnan lehet letölteni ? :-/
3.
3.
Optimus Prime
Ez vicc? Egyébként, ha iga akkor ez a kütyü kb. olyan lehet, mint a '90-es évek olcsó TV játékai. Akár száz játék, két joystickos, vre köthető játék. Ami igaz, tizedébe került az akkori Nintendo és SEGa konzoloknak, de messze nem voltak nyomukban.
2.
2.
XDannyL
Már kezdtem megijedni a cím olvasásakor, hogy fölöslegesen vettem PS3-mat :))))
1.
1.
Oliver S96
te jó... ez azért kemény xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...