Rengeteget érhet az NBA 2-Ball demólemeze

Az NBA 2-Ball demólemezét még az 1998-as All-Star meccsen osztogatták a Madison Square Gardenben. A fennmaradt példányok több tízezer dollárt érhetnek.
Az NBA 2-Ball demólemezét még az 1998-as All-Star meccsen osztogatták a Madison Square Gardenben, és körülbelül 1000 darab készült belőle összesen. Az egyébként eléggé gyenge játék a szintén nem túl kiemelkedő NBA Jam Extreme motorját használta, s nem nagyon tudta tartani a lépést a többi PlayStationös konkurenciával.

 
A sors iróniája azonban, hogy a kiosztott demólemezek legtöbbje gyártási hibás volt, így vagy alapból nem működött, vagy pár hét alatt tönkrement. Ennek köszönhetően szinte mindenki azonnal a kukába helyezte a CD-t, mígnem most, 12 évvel később a fennmaradt példányok már aranyat érnek. Amikor már mindenki azt hitte, nincs több működő darab a világon, akkor jött Michael Muchnik, és elárulta, hogy végig ott lapult a szekrényében egy közel tökéletes állapotban lévő, s bizony futtatható lemez, s hamarosan fel szándékozik tenni azt az eBayre. Így kell egy gagyi demóval rengeteg pénzt keresni.
14 komment - szólj hozzá!