Baráti másolásvédelemmel jön az Alpha Protocol

A Sega részletesen is ismertette, hogy az Alpha Protocol PC-s verziója milyen DRM-et fog használni: a Uniloc baráti megoldásnak tűnik, remélhetőleg nem csalódunk benne.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
Látszik, hogy vesszőjavaslatokat nem tesz.... Az írásjel neked smafu?
#5
#4: Nem biztos, hogy nem tisztelik a játékfejlesztőket csak ez olyan mint 18 éves kor alatt cigizni amit tiltanak vagy nem engednek azt annál jobban fogja csinálni az ember. :)
És olyan rendszert nem lehet csinálni amit előbb vagy utóbb nem törnek fel az unatkozó egyetemisták munkanélküliek =)

Éljen a Firefox a helyesírás ellenőrzővel :D
#4
Semmi értelme ezeknek a DRM-eknek, úgyis feltörik őket. PC-re egyszerűen nem érdemes játékot fejleszteni ebből a szemszögből.
Az Ubi DRM-je jó lett volna (bár én kib.szásnak tartom az állandó netkapcsolat követelményét), de még ezt is feltörték. A crackerek állítólag tisztelik a játékfejlesztőket, de az, amit az Ubival tettek, bebizonyította, hogy bizony az ő szájuk is csak egy s.gg, hiszen azzal, hogy feltörték az Ubi szerverét a crack létrehozásának érdekében, azzal károsították azokat a játékosokat is, akik megvették a játékot. (ugye ekkoriban nem tudtak játszani ők sem)...
#2
Jól van, nem kell isteníteni az ubi fos DRM-ét...
#1
A Ubisoft DRM-je sem olyan rossz, csak ne kéne állandó internet kapcsolat. Igaz ez sem lenne olyan rossz, ha nem menne el mindig az a rohadt internet (nemsoká átállunk végre a Digi-hez a rohadt UPC-től). De tetszik, hogy nem kell DVD a játékhoz.
Ezt csak azért közöltem, mert mindenki itt mondja, hogy egy nagy szar és ezért nem vesz játékot, pedig nem is vészes. Semmivel sem rosszabb mint a GTA IV másolásvédelme ahol meg mindíg CD-t kér (ami még rosszabb, mert ha annak baja lesz akkor you're fucked).
Hogy ne legyek teljesen off, egész jól néz ki a játék, mint a Mass Effect és Splinter Cell egybe gyúrva.