Készül a HAWX 2, megjelenés idén ősszel

  • Írta: InGen
  • 2010. május 6.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft ma bejelentette, hogy készül a HAWX folytatása, s meglepő módon a megjelenési dátumot is azonnal kitűzték idén őszre, minden létező platformra.
A Ubisoft ma bejelentette, hogy készül a HAWX folytatása, s meglepő módon a megjelenési dátumot is azonnal kitűzték idén őszre. A megcélzott platformok: PC, X360, PS3 és Wii.



Bogdan Bridinel, a Ubisoft kreatív igazgatója elmondta, az első HAWX sikeresen vezette be az új márkanevet a piacra, s több mint 1 millió példányt sikerült elsózni belőle. Az új HAWX játékot és Tom Clancy könyvei és történetei ihlették, habár a sikeres író közvetlenül már régóta nem vesz részt a játékok fejlesztésében.
12.
12.
abydos
#11: Jujj, a Hawx minden csak nem reális :D Pl tölts be egy flight szimulátort és meglátod mire gondolok :D
11.
11.
Mathia$
#10: nem is az Ace-re írtam hogy reális, hanem a HAWX-ra :D
10.
10.
abydos
#8: Egy Blazing Angels szintű játékot vártunk, ha már ugyanaz a stúdió..

Az Ace Combat, minden csak nem reális :D De azért izgalmasabb mint a H.A.W.X. volt. Amúgy az első része számomra ígyis pozitív meglepetés volt, PC-re furcsállottam, hogy ilyen jót csinálnak, csak még nem volt az igazi, és igen, a repülők nagyon egyformák voltak...
9.
9.
adye
#7: Egyet értek, nekem is nagyon tetszett az 1. rész pedig a legutóbbi POP-on kívül, egyetlen ubi játék se fogott meg sőt, szerintem nagyon üres az összes...
8.
8.
Mathia$
Nem értek sokakat, mit vártak az első résztől. Hozott mindent, repülős játék. Szerintem nem azonos a rebzik irányítása, elég sok különbség van minden repülőnél...



#3: talán azért mert az nem repülés élethű megjelenésére koncentrál, hanem arra, hogy mindenkinek egyszerű legyen? Baromság összehasonlítani a 2 játékot.



#4: sztem az ace combat a 4. rész óta nem olyan jó, persze nagyobb cím mint a HAWX. Meg végülis reális lett és elég különbőzek voltak a gépek is. Talán a fegyverzetük nem volt változatos, nem volt egy megadott fegyverzeten belül több fajta és ez tényleg hiba volt.
7.
7.
ATi0021
Szerintem nagyon jó volt az első rész is, remélem ebben se fogok csalódni.
6.
6.
AmreyP
Bogdán az ubisoft kreativ vezetöje XD :)remélem lesz benne majd csapatás helikopterrel a gettó felett :D
5.
5.
shooter1234
Na végre, örülök ennek a bejelentésnek. A megjelenés meg nincs is messze.
4.
4.
abydos
Egy icipicit a realitás felé vihetnék az irányítást, vagy legyen különbség a repülők közzött. Az egyben majdnem mindegyik repülő ugyanazokkal a képességekkel rendelkezett... Az szegényes volt. Nem egy Ffight Simulátort várok tőle, de az jó lenne, ha egy picit is megközelítené az Ace Combat színvonalát.
3.
3.
OLLiE
Az elso részben jobb is lehetett vollna az irányítás....

..még a BF2-ben is konnyeben tudtam repulni es manoverezni..

de majd meglatjuk mi lesz a HAWX2-ben...
2.
2.
Maxxer
Remélem jobblesz mint az egy. Multiba jóvolt a játék,meg single-be is,de jó gyorsan sikerült megunnom.
1.
1.
K2 The Highest
Az első rész elég haloványra sikeredett...Remélem ez kicsit jobb lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...