Már készül a Lost Planet-mozi forgatókönyve

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Ari Arad, a Lost Planet film producere árult el néhány érdekességet a készülő filmről, melynek forgatókönyvét David Hayter, Solid Snake szinkronhangja írja.
Ari Arad, a Lost Planet filmváltozatának producere árult el néhány érdekességet a készülő filmről, melynek forgatókönyvét David Hayter, Solid Snake szinkronhangja írja.



A GamePro legújabb számában megjelent interjúból derült ki, hogy a film forgatókönyve már jó ideje készül: az a David Hayter jegyzi, aki egyébként az X-Men és a Watchmen filmek történetét is megálmodta, nem mellesleg pedig ő volt Solid Snake és Big Boss szinkronhangja a Metal Gear Solid játékokban. Arad már olvasta az első vázlatokat, elmondása szerint a történet nem egy az egyben fogja másolni a játékok cselekményeit: többet tudhatunk meg például Gale Holdenről, a Lost Planet főhősének, Wayne apjáról.

A látvány miatt sem kell aggódni, bár a készítők elhúznak majd picit a mainstream irányba, ez a rajongóknak is tetszeni fog. Elmondása szerint a cél az, hogy a játék minden ötletét betegyék a filmbe is, de úgy, hogy az újoncoknak minden érthető legyen, mégis a legnagyobb rajongók számára is élvezhető maradjon az alkotás. A Lost Planet mozit két éve jelentették be, de csak tavaly kezdtek el komolyabban foglalkozni a projekttel: akkor 150-200 millió dollárra saccolták a film költségeit.
4.
4.
filk
csatlakozom Semmer kollegahoz

a jatek eleg otletes es nagyon elvezheto a sok kutyu meg a bazinagy szornyek apritasa miatt.

inkabb ne is nyuljanak hozza mint hogy elgoorjak
2.
2.
adikas
Szerintem a King-Kong hatalmas film lett,bár nem tudom lehet a film volt hamarabb.
1.
1.
Semmer
Na nézzük csak, hogy eddig mennyi számítógépes játékfeldolgozás lett igazán jó filmen. 0. Azaz 0.



Szal ez is bukta... Főleg, ha Hollywood "keze" is benne lesz a dolgokban...



Lehet anyázni, de sajnos ez a puszta valóság... Pedig ez a játék megérdemelne egy jó filmes feldolgozást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...