Hazai eladási toplista - harmadik a King Arthur

Beerősített a magyar fejlesztésű King Arthur: az ultranehéz stratégiai játék mind a PC-s, mind pedig az összesített toplistán a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#13
#10: igaz, viszont úgyis a WoW vezetne. hajrá wow
#12
#11: Akkor megbeszéljük újra...
#11
#10: Ezt már egy párszor megbeszéltük szerintem...
#10
A King Arthur szerintem is jó, és én azzal egyáltalán nem értek egyet ,hogy a wow-t kirakják mivel ha jól sejtem nem a játékot hanem a kártyíát veszik és én ugy gondolom ha a legjobb játékokhoz lkellene venni havonta valamit hogy lehesen nyomni (pl singleben nem is csak simán multyban) már akkor szerintem 1000-rel otthagynák.
De amúgy meg fenét érdekli XD
#9
hogy megugrott a Halo ODST eladása :D előző héten még top 10-ben sem volt, most meg 3.
na vajon miért?:)
#8
Naah! Tök örülök, hogy a King Arthurt-ról ennyi fogy. Azért igencsak dőlhet a lé ezeknek is, még ha nem is annyi amennyi egy külföldinek, de annyit biztos bezsebelnek, mint amennyi nekem kéne :D
Halo is jól tartja magát a listán.
#7
#4: Méghogy szar...bullshit. Egy remek játék, csak tudni kell vele játszani ;)
#6
Attól mert nehéz még nem azt jelenti, hogy szar - . -
Dehát igen ahol már gondolkodni kell rögtön nem közönség kedvenc játék...
#5
Nekem meg tetszett a King Arthur, és örülök, hogy volt benne kihívás. Elegem van a könnyed és csukott szemmel is végigjátszható játékokból. Bár manapság nem erre van igény...sajnos.
#4
#2: hát nekem se tetszett.nehéz, szar, és nem a legszeb graf.(bár nem is a legnagyobb beállitásokkal játszottam).de hát izlések és pofonok.
#3
iron man 2 teszt mikorra várható?
#2
ez a WoW verhetetlen :S
a king arthur nekem meg nem jött be ! Túl bonyolult , van még hova fejlődniük. Remélem majd lesznek olyan jól mint a medieval total war ,egyszer .
#1
De lecsúszott a Fifa 10.