Megjött a Nier: World of Recycled Vessel DLC

  • Írta: InGen
  • 2010. május 11.
  • Hír
Link másolása
World of Recycled Vessel néven már be is futott az első Nier DLC, mely 15 új pályával, új ellenfelekkel, ruhákkal és fegyverekkel bővíti az alapjátékot.
Két-három hete járt nálunk tesztelésen a Cavia által fejlesztett, s a Square Enix által kiadott Nier, s ha röviden kellene összefoglalnom a cikkben leírt véleményemet a játékról, akkor a jelzőket valahol a tehén végbélnyílása körül kellene elkezdeni keresni. Igen, annyira rossz volt, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy utólag felértékeljem a Dawn of Magic 2-t, mert azon legalább röhögni lehet.


A japánoknál azonban nem meglepő módon hatalmas siker a játék (ott mindent vesznek, amin rajta van a Square Enix logója), így természetesen a fejlesztők ezerrel belekezdtek a DLC gyártásba. Ennek első ékes példája a World of Recycled Vessel néven futó első tartalmi csomag, mely 15 új pályarészt ad hozzá a félelmetesen csúnya és egyhangú világhoz, az ellenséges shade-ek (tudjátok, az árnyéklények, akik véreznek) számát növeli néhány darabbal, s hozzáad pár új ruhát és fegyvert is a választékhoz. Ja, és majdnem elfelejtettem: aki szereti a japán metroszexuális férfi főhősöket, annak mostantól lehetősége van lecserélni az európai verzióba bekerült öregebb Niert a szigetországi Nier Replicant főhősére.
4.
4.
hakydakillah
3. úgy értettem, h szinte ki se jött a játék, de már jön a DLC...
3.
3.
Mortician
#1: Már rég kijött, de mindegy.
2.
2.
Razielhu
akk úgy tűnik csak nekem tetszett egész Európában a Nier?! Én azért örülök ennek, bár kicsit zavar ez a tehenes hasonlat...
1.
1.
hakydakillah
anyám ez a kép :-) persze ki se jött a game, de már jöhet a DLC... szörnyű mivé lettek a DLC-k
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...