Folytatja a használt játékok elleni harcot az EA

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 11.
  • Biznisz
Link másolása
A Mass Effect 2 esetében sikerrel vizsgázott az Electronic Arts használt játékok elleni rendszere, ezért a kiadó a sportjátékainál is bevezet majd egy hasonló megoldást.
A Mass Effect 2 esetében sikerrel vizsgázott az Electronic Arts használt játékok elleni rendszere, ezért a kiadó a sportjátékainál is bevezet majd egy hasonló megoldást.

Ugrás a galériához

A júniusban megjelenő Tiger Woods PGA Tour 11 és a később érkező sportjátékok fóliás, azaz vadonat új kópiáihoz exkluzív "Online Pass" jár majd, ami egyszeri regisztráció után a Cerberus Networkhöz hasonlóan számos ingyenes nyalánksággal ajándékozza meg a vásárlókat. A rendszer különlegessége abban rejlik, hogy a kód csak egyszer aktiválható, ezért aki használtan veszi a játékot, minden bizonnyal nem juthat majd hozzá ezekhez az extrákhoz, hacsak nem fizet ki további 10 dollárt egy új kódért. Az Electronic Arts ezúttal hétnapos próbalehetőséget is biztosít majd a játékosoknak. A kiadó használt játékok elleni küzdelmét és az ötletet a GameStop nevű játékáruház is lelkesen támogatja.

20.
20.
Teuton
A GSC-sek a legrendesebbek: nem sírnak: nem DLC-znek, csak kidobják a stalkereket mi meg élvezzük XD



EArt$ meg bekaphatja
19.
19.
pepsus
17: meg egy ember felirhatok a 'turd listamra:D az ien bohóchimbalo barmok miatt szarodik majd el 1x a gk :)
18.
18.
LonGleY
17.
17.
Necro
#11: VÁLASZOLJ NORMÁLISAN VAGY INKÁBB KUSSOLJ!

TE SEM VAGY MINDENTTUDÓ CSAK EGY NAGYKÉPŰ H*LY*GYEREK!
16.
16.
Necro
Az Assassin's Creed 2 már fel van törve 100%-osan.

---SKIDROW---

Eddig az EA-t bírtam, de most elment a kedvem tőlük ezzel a hozzáálásukkal... rohadt pénzéhes hiénák. Már a használt játék vásárlás is gond nekik.
15.
15.
IceColdKillah
Emberek mondjuk ki:

Felesleges ez az egész mizéria, amíg vannak hackerek addig van warez. Ennyi.



Manapság az Ubisoft jár az élen a biztonság terén: ugyan is MÉG mindig nincs fent 100%-osan működő crack az Assassin's Creed 2-höz, és már mikor kiadták.



Sztem a ea elmozdult egy cseppet a világegyetem középpontjából uhogy most mindent elkövet hogy vissza térjen. Undorító hogy milyen módszerrel dolgoznak és ami még undorítóbb hogy sikeresek.



Figyeljétek meg, pár év múlva nem lesz neki konkurenciája ugyanis minden céget megvesz. (Bocsi az off-ért de ez most nagyon fel....ta az agyamat)
14.
14.
Mortician
#13: Olvasd el a #11-est.
11.
11.
simon 555
#10: akkor semmi mert a psn accountod marad ugyan az és ugyebár ahoz van hozzá csatlova az ea acc!

tudod kicsit gondolkodni kéne mert a gépnek semmi koze a kódhoz....
10.
10.
enalevi
mivan akkor ha uj gepet veszel vagy csereled a ps3-at a slimre?

vagy ha 3 xboxom van?
9.
9.
hakydakillah
3. szerintem a kommentjük tele van káromkodással, azért pontozták ki :-) Az első reakcióm is az volt, h a jó k. anyád... Persze EA kell a pénz, zavarja őket, ha az emberek cserélgetnek egymás közöttt, meg elpasszolják a használtakat, mert igy kevesebb játék kel el... Ez már megint olyan szemét húzás lesz, mint amivé a DLC-ket alakították..
8.
8.
falanx
#6: Igen, igazad van, de ha valaki eladja a játékát akkor csak plusz pénzzel fogja eladni az accountját amivel az összeg egyenértékű lesz egy új példánnyal.
6.
6.
HATRED
de most ez óriási lépés. ha használtan veszed elkéred az aktivált acc adatait ennyi
5.
5.
elite_hun
#4: Nem valszeg ha egyszer aktiválod akkor többet nem kell aktiválni
4.
4.
wildláma
mivan akkor ha pl letörli a gépről a cuccost, majd egy 2 év múlva újra felrakja, mert kedvet kapott hozzá? akkor is elveszti az extás tratalmat?
3.
3.
Narxis
Normálisan szóljatok a hírhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...