Dead Space 2 PC-s verzió az EA megjelenési listáján

  • Írta: InGen
  • 2010. május 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts a minap tette közzé frissített megjelenési listáját, melyen érdekes módon a Dead Space 2 neve mögött már a PC is szerepel, mint célplatform.
Az Electronic Arts a minap tette közzé frissített megjelenési listáját, melyen érdekes módon a Dead Space 2 neve mögött már a PC is szerepel, mint célplatform. Habár az első Dead Space is megjelent személyi számítógépekre, eddig úgy tűnt, a Visceral nem szeretne a PC-s porttal foglalkozni.


Az Electronic Arts frissített megjelenési listája szerint azonban a 2011. január. 1. és március. 31-e közé eső időszakban megjelenő Dead Space 2 már nem csak konzolra és handheldre jön, de PC-re is, ami minden valószínűség szerint azt jelenti, hogy megszületett a végleges döntés a portolásról. Ugyanebben az időszakban fog megjelenni az új Need for Speed, valamint az Epic és a People Can Fly sikergyanús játéka, a Bulletstorm is.
18.
18.
Mortician
Alig várom a folytatást. Az első egyszerűen megunhatatlan. Remélem hozzák legalább azt a minőséget. :D
17.
17.
adye
Bokára fosós rész valóban =D
16.
16.
#15: youtube-n van egy csomó videó az elhalálozási módokról, érdemes azért csekkolni! :D

a regenerálós szörnynél, hunter, nekem az a rész tetszett a legjobban amikor a szentfazék nyomja a sódert, hogy igy a fejlődés meg úgy a gyermeke :D

az mekkora mondat, amikor mondja tök nyugodtan: "Say your prayers." xD
15.
15.
adye
#14: Jaja az a rész nagyon adja, nem tudom, hogy ti láttátok-e de engem egyszer elkapott és a halál animáció is beszarás milyen durva olyankor.



ui: az is fincsi volt mikor le kellett fagyasztani =D
14.
14.
pjoco
#13: az tényleg jó mikor mindig regenerált a szörny! Az ember meg retteg hogy mikor éri utol megint és vágja ketté! :D Marha nagy játék!
13.
13.
Neverwinter
Nekem is sikerült rögtön, és az egyik kedvenc részem lett a játékban:D Annál jobban csak azt a regeneráló szörnyes-részt szerettem jobban, mert mindig élvezetes volt látni hogy kinyírtam, de ő rendíthetetlenül újracsinálta magát és követett. Ráadásul a végére mégiscsak el tudtam égetni, és az a poén is megvolt, hogy azért mégse olyan elpusztíthatatlan. Mindenesetre nagyon megfogott a benne levő borzongás, és hogy bármikor rámugorhat a szellőzőből valami rondaság.
12.
12.
adye
#11: Nekem is sikerült elsőre.



Amikor először játszottam a dead space-vel még a megjelenése után kb. 10 perc után töröltem is mondom ezt a szar (másnapos voltam). Utána rá egy fél évre valami igazi vér horror játékra vágytam (a doom 3 akkorra uncsi volt). Ismerősöm felvetette hogy miért nem állok neki megint ennek. Aztán nagy ódszkodva mondtam hogy na jó még egy esélyt megér.

Azóta szerelmes vagyok ebbe az átható reménytelenséggel teli borzongásba amit ez a játék kínál, évek óta nem tudtam magam beleélni így semmibe (esetleg a Fallout 3-ba), egyik kedvencem azóta is!
11.
11.
#8: nekem a meteoros rész Impossible nehézségen elsőre sikerült, még achievement-et is kaptam rá (mert addig sosem sikerült 50% felett megúszni).

magam is meglepődtem! xD
10.
10.
koffein
magyar felirat a lényeg.
9.
9.
az EA ne adná ki PC-re? pont az EA? :D
8.
8.
Yagami Light
Én az első részében egyedül azt utáltam mikor meteorokat kellett szétlőni. Kb 10-edszerre sikerült csak. Nem kicsit voltam ideges. Amúgy nagyon jó. Az egyik legfélelmetesebb, legnyomasztóbb játék amivel játszottam. Talán a Fatal Frame az ami ennél is jobban megijesztett.
6.
6.
t-mac
IGEN!!!!IGEN!!Ezt akartam hallani!!!!!!
5.
5.
HerodPK
Isten game:P

az 1 etlen amit sok év óta játszottam :singül pléyer

ebben minden van ami a népnek kell....strory..epik..rettegés:P felsöfokon......szörnyek ezzel riogatom akicsiket:)
4.
4.
K2 The Highest
Látom hatott a fénykép...:)
3.
3.
pjoco
#2: adye még akkor jól jártál mert én meg feldobtam a szentélyre kis családomat! xD



Lényeg hogy első rész marhára tetszett és örülök hogy PC-re is kiadják az újat!
1.
1.
tjames
Ez a TPS-esdi szerintem inkáb konzolra való, de helyes, hogy a PC-sek sem maradnak ki belőle!
1.
1.
adye
Az első trailer után, feláldoztam egy kecskét az unitárius szentélynél a gardróbban.

Tegnap egy szende szüzet is, ez lett az eredménye =D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...