Creative Assembly: új Total War és olimpiai játék

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 21.
  • Pletyka
Link másolása
Izgalmas E3-ra készül a Creative Assembly, állítólag bemutatják a következő Total Wart, s leleplezik az olimpiai sportjátékukat is - persze csak állítólag.
Izgalmas E3-ra készül a Creative Assembly, állítólag bemutatják a következő Total Wart, s leleplezik az olimpiai sportjátékukat is - persze csak állítólag.

Tegnap számoltunk be róla, hogy a Sega tulajdonában lévő brit Creative Assembly újgenerációs sportjátékon dolgozik, a Eurogamer jóvoltából most pedig azt is megtudtuk, hogy miről lehet szó: állítólag a Sega megunta a Eurocom szenvedését a hivatalos olimpiai játékokkal, s a Total War sorozat készítőit bízta meg a 2012-es londoni olimpia játékának elkészítésével.

Ha minden igaz, az új játékot az E3-on fogják bemutatni, de itt jelentik be a következő Total War epizódot is - ezt a srácok Twitter-bejegyzése is megerősíti: állításuk szerint új Total War játékon dolgoznak, egyelőre "nem terveznek sportosodást." Ez kicsit ellent mond ugyan a fenti bekezdésnek, de bízzunk benne, hogy hamarosan minden világossá válik előttünk is.
6.
6.
SWBF2
Ja, és ne legyen cenzúrázott az a II. vh-s játék. Tessék kiírni mind a német, mind az olasz vezetőknek a nevét.

War Leaders: Clash of Nations-ben óriási potenciál volt, de elkúrt*k.
5.
5.
SWBF2
3: arra még várhatsz. Szerintem előbb csinálnak egy gyarmatos-világfelosztós játékot, ami ugye az I. vh-hoz vezetne. Hogy ezt egyben vagy külön képzelnék, azt nem tudom. Utána jön a II. vh, majd a hidegháború.
4.
4.
Hunszi
mondjuk ha vh-s is jönne szerintem az első lesz először
3.
3.
Hunszi
én a legjobban egy II. világháborúsnak örülnék igaz, hogy van kint elég II. vh-s strategia de azonknál annyira nem lehet érezni a háború folyamatát mit miért foglalunk el milyen hatásai lesznek azoknak amiket teszünk csak mész egy előre kitalált campaing után s akárhányszor játszod mindig ugyanaz de egy total war teljesen más lenne
2.
2.
Juraviel.Ihuan.Bed
Örülnék egy olyan Total Warnak, ami az ókori Keletre vinne el, majd az ottani "középkorba", India/Tibet/Kína/Délkelet-Ázsia/Indonézia/Korea/Japán összterületein. :)



Ez egy nagy és még kiaknázatlan terület.
1.
1.
SWBF2
Total War-Olimpiai játék az én szavazatommal eddig 1-0.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...