Killzone 3 hivatalos bejelentés, infómorzsák

A Sony és a Guerilla még az E3 előtt lerántotta a leplet a Killzone 3-ról, melynek grafikus motorján az Uncharted 2 fejlesztőivel dolgoznak együtt.
A Sony érdekesen alakítja mostanában a bejelentéseit: sem a nagyágyú Killzone 3-mal, sem pedig a LittleBigPlanet 2-vel nem várta meg az E3-at, mindkettőt leleplezték még a kiállítás előtt. Alant néhány friss információ az FPS-sorozat következő részével kapcsolatban.


A történet szerint végre megtapasztalhatjuk, hogy a helghastokban igenis maradtak még emberi tulajdonságok, mélyen legbelül, ráadásul komoly betekintést nyerhetünk majd a kultúrájukba. A sztori javarészében egyébként úgy fogjuk érezni, hogy igen távolra kerültünk otthonról, és egyre növekszik az ellenség túlereje.

A játék egyik nagy újdonsága a jetpackek bevezetése lesz, melyet nem csak mi, de a helghastok is tudnak majd használni. A jetpack egyben fegyver is, lévén egy géppuskát erősítettek rá.

A Killzone 3 teljesen játszható lesz 3D-ben (szemüveggel), a grafikus motor továbbfejlesztésében pedig az Uncharted 2 készítői segítettek. Állítólag iszonyatosan ütős 3D-s hatásokra kell számítani, s teljesen megváltozik majd az egész játékélmény.
41 komment - szólj hozzá!