Insomniac és EA szövetség, multiplatform címek

  • Írta: InGen
  • 2010. május 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Történelmi pillanat: az eddig kizárólag Playstationre fejlesztő Insomniac lepaktált az EA-vel, következő nagy fejlesztésük PS3-ra és X360-ra is jön majd.
A Ratchet and Clank és a Resistance játékokért felelős Insomniac Games a megalakulása óta kizárólag a Playstation konzolokra fejlesztett, a Sony egyik legjobb exkluzív, 3rd party stúdiójának számítottak.


Ennek azonban most vége, legalábbis egy játék erejéig biztos: az Insomniac belépett az EA partnerek közé, ami azt jelenti, hogy az egyik, egyelőre még be nem jelentett következő játékukat az Electronic Arts adja majd ki X360 és PS3 platformokra, míg a fejlesztők megtarthatják termékük tulajdonjogát.

A Sony azonnal válaszolt is az eseményre: az Insomniac továbbra is fog PS3-exkluzív játékokat fejleszteni, s ezekről hamarosan le is rántják a leplet. Valószínűleg az E3-on többet megtudunk.
4.
4.
Mathia$
Ez az játék tulajdon megtartásos átpártolás úgy látszik divat lett a fejlesztő csapatoknál.

Lehet fejleszteni akartak vmit ami nem tetszett a Sonynak, így az EA ugrott, csakúgy mint az InfinityWard-Respawn Entertainment ügyben.
3.
3.
Woltignor
Fú bakker remélem lessz Resistance 3 me ha azt törölték kiírtom az nsmiacosokat :D

2.
2.
danez11
remélem az E3-on bejelentik a Resistance 3-at :D
1.
1.
Exinor
Az biztos, hogy nem Ratchet, vagy Resistance lesz, de az insomniac eddig nem csinált rossz játékot, mi játékosok csak jól járhatunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...