Wii-re fejlesztenének a Grand Theft Auto alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 26.
  • Pletyka
Link másolása
A Grand Theft Auto-sorozatot jegyző Rockstar North új programozókat keres, szakmai feltétel pedig, hogy az illető értsen a Wii-hez, a DS-hez és a PSP-hez is.
A Grand Theft Auto-sorozatot jegyző Rockstar North új programozókat keres, szakmai feltétel pedig, hogy az illető értsen a Wii-hez, a DS-hez és a PSP-hez is.



A Gamasutra értesülései szerint a Rockstar North nem csak a PlayStation 3-exkluzív Agentet fejleszti, hanem más - eddig bejelentetlen - projekteket is hegeszt: ezekhez keresnek most munkatársakat. Az egyik hirdetés szerint fizikai programozókra van szükségük egy PS3-as, X360-as és Wii-s játékhoz, illetve olyan munkatársakat is keresnek, akik a fent említett konzolok mellett a PSP-hez és a DS-hez is értenek.

Különösen a Wii ragadta meg a fantáziánkat, ugyanis a GTA fejlesztői eddig nem nagyon próbálkoztak a Nintendo gépén; mindenesetre azt sem mernénk biztosan állítani, hogy a következő GTA Wii-re is elkészül, ugyanis a kézikonzolos Chinatown Wars üzleti bukása azt bizonyítja, hogy az efféle spin-off epizódok annyira nem érdekli a játékosokat , noha a DS-re és PSP-re megjelent rész is marha jó volt.
28.
28.
Kochee
stratégia engem se inkáb az RPG
27.
27.
server01
a fable 2 az nekem is bejöt habár nem gta de nagyon jo volt énse csak gta-t nyomom de a statégia engem valahogy nem tud lekotni lehet mást igen minden ember más más érdekeltséggel ...
26.
26.
Mikáj
Már nagyon lehetett számítani, hogy Nintendo Wii-re is bejelentenek egy GTA-t, hisz világsiker a konzol. Alig várom, szerintem nagyon ütős lesz a játék!
25.
25.
Kochee
Azok jó játékok , nekem is tetszenek!!
24.
24.
zola2000
Leginkább Stratégiákkal (pl Rome Total War) és JRPGkkel (Dragon Quest, Final Fantasy, Disgaea, Nier) szoktam, de néha még visual novelekkel is, de most pl a sin and punishment 2t tolom, de majd valamikor elkezdem a galaxy2t is ha az időm engedi (meg azok közül ami még nem jelent meg az új Zeldát a Dq9-10et és a Fable 3mat várom).
23.
23.
Kochee
#22: Ha neked a GTA nem jon be akkor mi? Mikkel játszol?
22.
22.
zola2000
#21: jaa, szóval te attól érzed magad menőnek, hogy ilyen VIDEOJÁTÉKOKKAL játszol, míg akinek nem jön be az ilyen videojáték az nyámnyila? Bocs de ehhez csak gratulálni tudok.
21.
21.
server01
mér te merre laksz??? nemtudom hol vannak ilyen nyámnyila emberek :):) egyébként nekem is mint a tőbbi embernek a kedvencem a gta...nem azt kel nézni hogy erőszakos hanem a hangulata az odabasz rendesen
20.
20.
zola2000
#19: nem éppen a világ legnépszerűbb videojátékai:

http://vgchartz.com/games/index.php?&results=50&name=&console=&keyword=&publisher=&genre=&order=Sales&boxart=Both&showdeleted=®ion=All&alphasort=


Ebből én kicsit azt veszem ki hogy a nagyvilágban a legtöbb helyen teljesen más "légkör" lehet ilyen szempontból mint itt magyarországon, vagy nem tudom...
19.
19.
Kochee
GTA-nál vannak sokkalta dirvák játékok. Mint pl: Alien vs Predátor 3 vagyis alegújjab, stb most nem jut semmi az eszembe. Nekem a GTA cak egy akció játék semmi más, nem tudom hogy te milyen játékokon notél fel, de a világon az egyik legjobban eladot játékárol beszélunk meg a Guiness World Record 2009-es konyvében is szerepet kapott.
18.
18.
zola2000
Durvaság szempontjából az alap gta3/gta4 még nem volt vészes, de a kiegészítő lemezeiben már túlzásba vitték a dolgot, innentől kezdve (meg a manhunt2 miatt ami már szó szerint szadista játék) már nem foglalkozom a rockstarral.
17.
17.
zola2000
#12: Nem egészen arról van szó, csak arról, hogy talán a rockstar túlzásba viszi a dolgot, az ő "játékaik" a legdurvábbak.
16.
16.
Mathia$
#14: de mégis van benne erőszak! öngyilkosság :D
15.
15.
Mathia$
#14: na most megfogtál :D az talán az egyetlen, de ugyanakkor az egyetlen egyedi műfajú játék.
13.
13.
Mathia$
#12: abban is ölni kell. Nincs olyan játék amiben ne lenne akár egy minimális erőszak. Még a sportgamekben és az autós játékokban is van.
12.
12.
pjoco
Nem bírod a vért? Most mivan akkor ha meg kell ölni pár embert? Minden játékban az a lényeg hogy lekaszáld az embereket legyen az stratégia, rpg vagy fps! Mivel szoktál játszani? super mario?
11.
11.
ngage
Énszerintem fejlesszék a wii-re a GTAV és semmi másra. Várjanak 2-3 évet, utána jöhetne a GTAVI és az mehet xbox, ps3, pc .. Ez lenne a siker, vagy nem tom.
10.
10.
zola2000
#9: Hát a gtaban is sok embert kell megölni, igaz bűnözőket, de sok civilt is lehet (szerintem kb lehetetlen úgy végigvinni egy gtat, hogy az ember egy rendőrt/civilt sem öl meg), de hagyjuk, a témát, mivel nekem nem jönnek be a rockstar játékai nem játszok velük (vagy mondjuk úgy, hogy ha wiire is fog fejleszteni a r* max majd igyekszem figyelmen kívül hagyni őket).
9.
9.
david194
#5: Sztem te a manhunt-ra gondolsz.Abban van egy csávó aki bekattan majd gyilkolja az embereket ezerrel. :)
7.
7.
Kochee
#5: Biztos ossze kevered valami mással, meg senkitol se hallotam volna hogy lemondja a GTA-t
6.
6.
morko
#5:

akinek az ocarina of time a világ legjobb játéka az nyílván mást gondol, de azért túlzás a gta-t bekattant tömeggyilkolós játéknak nevezni :D
5.
5.
zola2000
Gta? Az a játék amiben egy bekattant bűnözővel végigtömeggyilkolsz mindenkit? Kell a fenének ilyen beteg játék.
4.
4.
Kochee
Szerintem megcsinálhasák jól is. Pl: ha vezeted az autot akkor mint tudjuk kiadtak a wii-hez egy autos kontrollert és azzal is lehetne vezetni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...