Billentyűs hangszerrel jön a Rock Band 3

Xbox 360-ra már letölthető a Green Day: Rock Band demója, ami már önmagában is jó hír, de mintegy ráadásként a végén még a Rock Band 3 teaser képe is helyet kapott.
Xbox 360-ra már letölthető a Green Day: Rock Band demója, ami már önmagában is jó hír, de mintegy ráadásként a végén még a Rock Band 3 teaser képe is helyet kapott.Az idei E3-on végre leleplezhetik a Rock Band harmadik részét, amely a készítők szerint nagyon jó lesz ugyan, de ezt így egyelőre rajongóként sem tudjuk elfogadni. A Green Day: Rock Band demója végén látott teaser kép viszont már valami, ez alapján már kezdünk bizalmat szavazni az új résznek.

A kép érdekessége, hogy a szokványos gitár-basszus-dob-mikrofon ikonok mellett feltűnik egy billentyűs hangszer is (zongora vagy szintetizátor, ki tudja), amely alapján szinte nyilvánvaló, hogy a Rock Band 3 újabb hangszerrel bővíti a játékot. Emellett további érdekesség, hogy a játékban megint (mint a Beatles-részben) lesz háttérvokál, azaz mostantól legalább heten kellünk majd egy teljes zenekarhoz: a gitárosokon és a doboson felül kell még egy billentyűs és három énekes is.
15 komment - szólj hozzá!