Warriors of Rock néven folytatódik a Guitar Hero

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 29.
  • Hír
Link másolása
Ha hihetünk a Nintendo Power első előzetesének, a Guitar Hero hatodik része óriási királyság lehet: a főszerepet megint a rock és a gitár kapja majd.
Ha hihetünk a Nintendo Power első előzetesének, a Guitar Hero hatodik része óriási királyság lehet: a főszerepet megint a rock és a gitár kapja majd.

Az új rész a Warriors of Rock alcímet fogja viselni, és várhatóan visszatér az alapokhoz: a főszerepet megint a rock és a gitár fogja kapni. A Neversoft munkatársa, Brian Bright nyilatkozott a lapnak az új részről (képek fent), ő rántotta le a leplet az úgynevezett Quest módról: ez egy sztorivezérelt játékmód lesz, amely várhatóan a Guitar Hero 5 gyakorlatilag nem létező karriermódját fogja helyettesíteni. Epikus animációval indít a játék, benne a Bestia legyőzi a rock félistenét, aki a rend helyreállításáért egy csapatnyi rockzenészt csődít össze - ez lesz a mi zenekarunk, ahol akár a tagok szuper-alteregóját is elővarázsolhatjuk, ha profin játszunk.

A hatodik rész a Guitar Hero 5 számos jellegzetességét, így például a Party Play módot és a hangszerek szabad kombinálhatóságát is megőrzi majd, de ezúttal úgy válogatták ki a számokat, hogy azok az igazi gitárjátékról szóljanak, ugyanis "sokkal több ember játszik Guitar Hero-t gitáron, mint más hangszerekkel."

A Guitar Hero: Warriors of Rock bemutatóját valószínűleg az E3-on is látni fogjuk, sőt a megjelenés sincs messze: az Amazon szerint szeptember 21-én kerülhet boltokba az új rész, ami reálisnak tűnik - ha emlékszünk, a Guitar Hero 5 is szeptemberi megjelenést kapott tavaly.

22.
22.
ildike1
Meg belekerulhetne egy csomo minden.... Sajnos minden igenynek ugysem tudnak megfelelni, mindegyikben vannak jo es kevesbe jo zenek /persze kinek mi a jo.../. Mire vegigjatszod, ugyis megszereted azokat a szamokat is, amik eloszor meg nem tetszettek :)
21.
21.
szamika123
Jah és belekerülhetne az Aerosmith-től a Crying:D
20.
20.
szamika123
Queen-Bohemian Rhapsody :P:P:P
19.
19.
Tyebeca
Hát bizony az eddigi tracklist alapján elég várósnak tűnik. De szerintem a Rock Band 3 sem lesz rossz.
18.
18.
BGEE
Nekem meg Guitar hero 5 van gitárral

Beatles: Rock band

Meg egy sima rockbandszett(dob,gitár,mikrofon) :)



Most nagyon beakarom szerezni a gh greatest hits-et :D

Vkinek esetleg nincs meg ? :D cserélnék a gh5re xd
17.
17.
szerver
Nekem meg van a guitar hero 5 super bundle és nagyon jó!!!(és nem is volt drága csak 33,990FT)
16.
16.
Bubiii
#12: Már bocs de most játszok havernál Dj Hero-t és alig ha van benne skill... Ja és igen nekem a dragonforce lement gh3-ba és best hit's be is ;) na ahoz kell skill gyerek ;)
15.
15.
BGEE
#14: háháhá:D ez tetszik:D
14.
14.
fojesz
ráadásul a nehézségi szint az alkohol bevitelével párhuzamosan növelhető :)
13.
13.
farkasmilan
#12: hát gondolom akkor a through fire and flames-et experten 100% ra játsza....:D amúgy + sztem se lehet megunni.....pedig énis már 4 éve játszom :)
12.
12.
Kocsis92
#11: vagy épp ellenkezőleg. nem jelent kihívást:) DJ Hero volt a legjobb eddig szvsz:)
11.
11.
Bubiii
#7: mert egy tehetségtelen pancser vagy és nem tudsz velük játszani.... ;)
9.
9.
BGEE
#7: Sztem meg nemlehet megunni :D:D
8.
8.
wildláma
#4: áááááááá Muse - Uprising. Imádom.
7.
7.
doomSbloom
már kurvára unom ezeket a zenés játékokat...
6.
6.
Raam989
A végén még egy jó GH játékot adnak ki...
5.
5.
Kyuubi
Becsokizós tracklist :o Dethklok!!! Slayer!!! Megadeth!!! És ez eddig még csak 20 szám. Ezek alapján erősen várós, lehet hogy csinálnak végre újra egy igazán jó Guitar Herot. Az pedig külön jó hogy újra a gitár kapja a főszerepet.
2.
2.
wildláma
remélem ebben lesznek már rendes számok mint a 3-ban.
1.
1.
BGEE
nee:D ez jó lesz :D várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...