Már rég le kellett volna lőni az Alpha Protocolt

  • Írta: InGen
  • 2010. május 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalábbis ezt mondja ez egyik fejlesztő, aki láthatóan mérges a csapattársaira, legfőképpen a vezető designerre. Szerinte már rég le kellett volna lőni a játékot.
Egy magát meg nem nevező Obsidian Entertainment munkatárs rendkívül mérges és indulattal teli nyilatkozatot adott az egyik külföldi sajtóterméknek, melyben nem csak a csapatot és a vezető designert szidja, de azt is elmondja, hogy ha a SEGA-nak lett volna egy kis esze, már rég lelövi a projectet.

"Rengeteg munkát raktunk ebbe a játékba, csak az a probléma, hogy a sok munkát senki nem irányította, vagy szimplán csak hülyeségek voltak. A játék executive producere és a cég egyik tulajdonosa, Chris Parker, úgy gondolta, hogy ő a világ egyik legjobb designere, és telerakta a játékot a saját gagyi rendszereivel, amik egyáltalán nem jók, s nem hallgatott az igazi designerekre. Sajnos nem tudsz vitába szálni a cég egyik tulajával, ha ő nem akar meghallgatni." -nyilatkozta a névtelen Obsidian munkatárs.

Elmondása szerint a SEGA is közrejátszott a fejlesztés elrontásában, azzal, hogy folyamatosan változtatta a design-követelményeket. De főként az Obsidiant vádolja a játék elrontásával, s szerinte már két éve is látszott, hogy mindenki jobban járt volna, ha még időben leállítják a fejlesztést.

"Ez a játék a gyártásvezetés abszolút bukása, nem csoda, hogy az alkalmazottak több mint 40%-a már elhagyta a céget. A másik két project viszont egészen jól fest: a New Vegas csodásnak tűnik, és a titkos játékuk is olyan, amilyennek az Alpha Protocolnak kellett volna lennie."

"A SEGA-nak ezt a játékot kellett volna lelőnie az Aliens helyett." -fejezte be a fejlesztő.

Nem tudnék jobban egyetérteni vele, a tesztpéldányt körülbelül egy óra után dobtam ki az Xboxomból, és soha többet nem akarom látni. Szerencsére a tesztet az örök türelmes és megfontolt Zoenn mester írja majd, így biztosak lehetünk benne, hogy a játék megkapja azt, ami tényleg jár neki, legyen az rossz, vagy jó.
42.
42.
aludttej
dik má he, hogy jön ide az NFS??? XDXD
41.
41.
nightwalker75
akinek ez a játék primitív,az játszon need for speedel

40.
40.
drat576
#38: mégjóhogy mert mindkét játéknak az első részét meg a BioWare csinálta :)
39.
39.
izomkukac
na mostmár nagyon kíváncsi vagyok a tesztre
38.
38.
Macifasz
#37: Egyik se olyan jó, mint az első rész, sőt. Vannak ugyan javítgatások, de kegyetlenúl alulmaradnak az első részhez képest.
37.
37.
drat576
36.
36.
Skullman
Nagy szégyen ez a játék. ilyenkor sajnálom, hogy a Pandemicnek kellett becsukni a boltot és nem egy ilyen fejlesztő cégnek. Nem akarom bántani őket de én nem emlékszek igazán jó játékokra tőlük.
35.
35.
drat576
#33: az tényleg nem rossz, de nem árt hozzá a száz köteg patch :)
34.
34.
Netsu
#30: Naa azért azt csak megtudom különböztetni,hogy a vér az ágyúból jön-e,vagy a kezemből :D
33.
33.
The Lone Drow
Majd már én is ki próbálom. Szerintem amúgy ez a fejlesztő csapat a Neverwinter Nights 2-vel jó dolgot művelt..
32.
32.
drat576
#31: ugyanígy érzek, és szerintem a csapat is látta hogy xar, de már ennyi halasztás és pénz után muszály volt kiadni valamit, nagy kár érte
31.
31.
Gamebr3ak3r
Ez a játék annyira primitív és gagyi.Hónapok óta erre a játékra vártam és amikor megláttam majdnem rosszul lettem.Hangulatos meg jó az ötlet de amúgy összességében undorító.Két méterről nem lehet shotgunnal megőlni egy embert.% tár kell egy paliba akik állnak egy helybe és várják a halált.2010ben egy ilyet kiadni.nagyon égő.Nem is értem a fejlesztő csapatot.Nem látták,hogy ez egy fos.
30.
30.
aTIKA10
#25: Szerintem a kezed vérzett mert a fémet ütötted ugye, és az látszott az ágyún :)
29.
29.
adye
=D



Valaki írja már le privibe hogy milyen szövegért nyert a srác bann-t? Csak kíváncsi vagyok, légyszi légyszi légyszííí =DDD
28.
28.
daenath
#23: Nekem nem jott be, de hat nem vagyunk egyformak :D
27.
27.
Netsu
#26: Igen,de azért az mégsem egy 2010es játék,ÉS nem is egy neves fejlesztő cég terméket,ÉS az a játék eleve egy bughalmaz :D
26.
26.
Killerbee
#25: Mesterlövészben meg vérzik a busz :D
25.
25.
Netsu
Nekem valahogy nagyon bejön ez a játék. Lopakodva egyszerűen hatalmas élményt nyújt.Legalábbis nekem,ofkorsz.Az RPG elemek pedig csak még jobban fokozzák ezt az élményt.Az igaz,hogy van benne egy csomó olyan dolog,ami egyszerűen kiveri a biztosítékot,de én ezeken túl tudtam lépni. Pl. a számítógép Hackelés először nagyon idegölő,de aztán meg lehet szokni azt is.DE a legjobb mégis ez volt :D: Gondoltam beleütök egyet-kettőt az egyik automata ágyúba...és az vérzett!! VÉRZETT AZ AUTOMATA ÁGYÚ!! :D:D Vicces,és siralmas egyben!
24.
24.
mnmn1
#18: figyelj mivel nekem angol laptopom van ezért az ékezetet úgy oldom meg hogy mozzillát használok (piros csíkkal lesz aláhúzva és egy left click és kész kijavítva)





On: Amikor először hallottam erről a gameről, már egyből nem vártam tőle semmit szóval nekem nem lesz semmi csalódás ezt vártam ez lett.
23.
23.
broman191
Csak annyit mondok hogyha az Alpha egy selejt volt az úr szerint, és olyannak kellett volna lennie mint a bizonyos titkos projektnek, akkor várom hogy az milyen "ómájgád" szintű gém' lesz, mert nekem az Alpha is bejött, a kisebb nagyobb hibáival együtt. :)
22.
22.
gogolbordello2
#20: nem hagynátok ezt végre abba?!?

21.
21.
Maxxer
#18: Szerintemmeg elmeszesedett az agyad,
20.
20.
eGo-bOy
#19: "Írni" és a "de" közé meg vessző kell, te agyoniskolázott ;)
19.
19.
lool34
#18 Ülj le fiam, EGYES!!! Látom milyen jó vagy helyesírásból, nem akartam írni de kiverted a biztit XD pl: vicböl, meg jo?? omg -.-"

Amúgy szerintem egy egész jó játék lenne, a történet nekem bejött, viszont a körítés egy zsák trágyával ér fel.:)
18.
18.
jasminepdm
na jolvan télleg butaságot mondtam

csak viccelödtem



alpha protocol egy pocsék játék csak vicböl modntam hogy jo

a mass effect 2 meg egy megunhatatlan játék egy legenda xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...