Már rég le kellett volna lőni az Alpha Protocolt

Legalábbis ezt mondja ez egyik fejlesztő, aki láthatóan mérges a csapattársaira, legfőképpen a vezető designerre. Szerinte már rég le kellett volna lőni a játékot.
  • Írta: InGen

Kommentek

#42
dik má he, hogy jön ide az NFS??? XDXD
#41
akinek ez a játék primitív,az játszon need for speedel
#40
#38: mégjóhogy mert mindkét játéknak az első részét meg a BioWare csinálta :)
#39
na mostmár nagyon kíváncsi vagyok a tesztre
#38
#37: Egyik se olyan jó, mint az első rész, sőt. Vannak ugyan javítgatások, de kegyetlenúl alulmaradnak az első részhez képest.
#37
#36: KOTOR2? NWN2?
#36
Nagy szégyen ez a játék. ilyenkor sajnálom, hogy a Pandemicnek kellett becsukni a boltot és nem egy ilyen fejlesztő cégnek. Nem akarom bántani őket de én nem emlékszek igazán jó játékokra tőlük.
#35
#33: az tényleg nem rossz, de nem árt hozzá a száz köteg patch :)
#34
#30: Naa azért azt csak megtudom különböztetni,hogy a vér az ágyúból jön-e,vagy a kezemből :D
#33
Majd már én is ki próbálom. Szerintem amúgy ez a fejlesztő csapat a Neverwinter Nights 2-vel jó dolgot művelt..
#32
#31: ugyanígy érzek, és szerintem a csapat is látta hogy xar, de már ennyi halasztás és pénz után muszály volt kiadni valamit, nagy kár érte
#31
Ez a játék annyira primitív és gagyi.Hónapok óta erre a játékra vártam és amikor megláttam majdnem rosszul lettem.Hangulatos meg jó az ötlet de amúgy összességében undorító.Két méterről nem lehet shotgunnal megőlni egy embert.% tár kell egy paliba akik állnak egy helybe és várják a halált.2010ben egy ilyet kiadni.nagyon égő.Nem is értem a fejlesztő csapatot.Nem látták,hogy ez egy fos.
#30
#25: Szerintem a kezed vérzett mert a fémet ütötted ugye, és az látszott az ágyún :)
#29
=D

Valaki írja már le privibe hogy milyen szövegért nyert a srác bann-t? Csak kíváncsi vagyok, légyszi légyszi légyszííí =DDD
#28
#23: Nekem nem jott be, de hat nem vagyunk egyformak :D
#27
#26: Igen,de azért az mégsem egy 2010es játék,ÉS nem is egy neves fejlesztő cég terméket,ÉS az a játék eleve egy bughalmaz :D
#26
#25: Mesterlövészben meg vérzik a busz :D
#25
Nekem valahogy nagyon bejön ez a játék. Lopakodva egyszerűen hatalmas élményt nyújt.Legalábbis nekem,ofkorsz.Az RPG elemek pedig csak még jobban fokozzák ezt az élményt.Az igaz,hogy van benne egy csomó olyan dolog,ami egyszerűen kiveri a biztosítékot,de én ezeken túl tudtam lépni. Pl. a számítógép Hackelés először nagyon idegölő,de aztán meg lehet szokni azt is.DE a legjobb mégis ez volt :D: Gondoltam beleütök egyet-kettőt az egyik automata ágyúba...és az vérzett!! VÉRZETT AZ AUTOMATA ÁGYÚ!! :D:D Vicces,és siralmas egyben!
#24
#18: figyelj mivel nekem angol laptopom van ezért az ékezetet úgy oldom meg hogy mozzillát használok (piros csíkkal lesz aláhúzva és egy left click és kész kijavítva)


On: Amikor először hallottam erről a gameről, már egyből nem vártam tőle semmit szóval nekem nem lesz semmi csalódás ezt vártam ez lett.
#23
Csak annyit mondok hogyha az Alpha egy selejt volt az úr szerint, és olyannak kellett volna lennie mint a bizonyos titkos projektnek, akkor várom hogy az milyen "ómájgád" szintű gém' lesz, mert nekem az Alpha is bejött, a kisebb nagyobb hibáival együtt. :)