Bemutatták az új Harry Potter-játékot

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Harry Potter kalandjai hamarosan véget érnek a mozikban is, és természetesen az Electronic Arts sem felejtette el a multiplatform játékváltozatot.
Harry Potter kalandjai hamarosan véget érnek a mozikban is, és természetesen az Electronic Arts sem felejtette el a multiplatform játékváltozatot.



A Harry Potter és a Halál ereklyéi (Harry Potter and the Deathly Hallows) viszont két felvonásban érkezik a mozikba, így játékból is duplán jut majd. Az új rész az ígéretek szerint jóval akció-orientáltabb lesz, mint eddig (ezt a trailer is bizonyítja), időnként nem árt fedezékbe bújni, és úgy néz ki a bájitalfőzést is elfelejthetjük. Ezt mondjuk a sztori is adja, és az Electronic Arts is hozzáfűzte a bejelentéshez, hogy a történetnek megfelelően sokkal sötétebb oldaláról ismerhetjük meg a Harry Potter univerzumot. A játék megjelenése ősszel várható PC-re, PS3-ra, X360-ra, Wii-re és DS-re.

46.
46.
angmor
az 5-ödik hosszú volt de furcsálom hogy a 6-ba a stuport gépfegyverként lövi de mért és alig mondja a stuport xd castok
45.
45.
angmor
Bakker tom denem erős de hogy lehet a játékba párajozni vele 1 évere bakker az 5-be mindig legyőzőm de sziriusz megdöglik xd csasztok de azok a kék lények az előzetesben nem infreusok vagy fasom tudja mi xd csasztok
44.
44.
Lenny
Nem csoda h a legtöbb embernek az első kettő rész jön be inkább, mert azt még egy olyan rendező készítette, aki meg tudott alkotni egy olyan világot ami, kitűnik a sok hasonló film közül.asszem a 3. résztől már más rendezte a filmeket és hát olyan lett amilyen lett. Csak egy a sok közül...
43.
43.
Gábor36
A grafika egész szépre sikeredett. A 6. rész után én már nem fűzök hozzá nagy álmokat és őszintén szólva még nem győzött meg. Jól néz ki az tény, de csak a harcot mutatták be. A hatba is három dolog ment folyamatosan. (párbaj,kvidics,bájitalfőzés) Itt már legyen változatosabb a játékmenet.

Egyébként nekem az 1,2,3,4 jött be nagyon, az 5 még mindig okés volt, a 6 viszont összecsapott. PS2-n az 1,2,3 viszont simán leelőzi a PC-s verziójukat.
42.
42.
Doc.
Nem olyan rosz ez,ugyse var ettol senki nagy dolgot.
41.
41.
Adamknight
A Harry Potter mind a hét részét elolvastam legalább 3-szor könyvben. És legalább ennyiszer láttam az 1. 2. 3. 4. 5. részt filmben. A 6. film nem nagyon jött be, de a játék még úgy-ahogy elment. Amúgy az eddig megjelent összes Harry Potter-es játékkal játszottam :D Ez jól néz ki, NAGYON jól néz ki!!

#37 Furcsa lények?? Látszik, hogy nem olvastad a könyvet!

#38 Ebben legalább van egy csomó pörgős akció! Nem úgy mint az első részben!

Ha Harry Potter filmet akarsz nézni, szerintem előbb olvasd el a könyvet, mert úgy sokkal jobban meg fogod érteni a filmet.
40.
40.
adikas
Jónak tűnik,nekem eddig az 5. rész tetszett,

filmen csak az első 2.
39.
39.
renato999
Én végig vittem az 1 et, a 3-mat, az 5 öt is ha má megvettem, a 6 ot meg azelőtt végig vittem , hogy megunhattam volna, mert olyan rövid :D:D
38.
38.
vuliem
Ez kva jól néz ki! Azt hiszem erre lehet érdemes lesz beruházni!
37.
37.
Beau
Mi ez a szar? Inkább tértek volna vissza az első rész ugrálós cuccához, de ne ehhez a szarhoz. Ilyen fost.
36.
36.
adriano28
mekkora hülyeség ez, szaladgálni kell egy pálcával nyomod a bal egér gombot és mint vmi gépfegyverrel gyapod a furcsa lényeket.
35.
35.
AmreyP
Jó ez a darkositás!!! :) Filmbe is utolsó rész végre nem volt olyan nyálas...Még feldobnák egy kis sexel jó is lenne :D:D
34.
34.
tomi07
Nekem az 1,2,3rész tetszett játékban a 4,5,6 az gyenge volt de ez Kúrva jól néz ki!!!!!!!!!!!!Már várom!!
33.
33.
kari92
jó lesz ez :) Nekem bejön =)
32.
32.
csonti02
31.
31.
drat576
potter for /nintendo/ president
30.
30.
StoryTeller
gears of potter! :D kicsit vicces a gépfegyverként elsülő varázspálca XD
29.
29.
bsg09
#12: Szerintem az első 2 film jó volt, ott még nem vágták ki a könyv 80%-át. Utána viszont 4-szer kaptunk egy megcsonkított valamit.



5. rész játékban nálam 10 percet bírt ki...
28.
28.
eGo-bOy
hát tényleg gyönrörű a grafikája...shader 2.0 kb. ez tuti h wii verzió kell h legyen.
27.
27.
CsRicsi2600
Nekem az első képről a Godfather 2 jut az eszembe :D De még a polója színe is olyan. Meg volt egy olyan feladat egyszer, hogy meg kellett védenem valami építési területet. Na az pont így nézett ki. :D

Egyébként szerintem a film 2 részre bontása jó ötlet. Így talán nem lesz annyira összecsapott, de ezt már írták előttem úgyhogy: I'm out. :)
26.
26.
Antihero
#26: egyetértek. én is régen mondtam ilyet harry potterre, de ez tetszetős:D
25.
25.
Kár hogy így elment ez az egész Harry Potter sorozat a horror irányába.
24.
24.
torppapa5
#19: Nekem is tök hasolnók jutottak ezsembe. Én kiolvastam a könyvet, de nem emlékszem hogy egy ÉPÍTÉSI TERÜLETNÉL vagy valami GYÁRNÁL játszódna esemény. Mi ez? Call of Harry Potter? XD Az azért számomra kicsit fura, hogy a trailerben úgy ontják az átkokat mintha gépfegyverrel lőnének. XD Mindegy, lehet kipróbálom a játékot. Drakecsajjal egyet értek, a 6. rész filmben és játékban is eddig a leggyengébb feldolgozás volt.
23.
23.
bzsp
a 6 nál csak jobb lehet :D
22.
22.
gamerplayer
hát ennek se lesz vmi szép grafikája xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...