Spider-Man: Shattered Dimensions főgonoszok

  • Írta: InGen
  • 2010. június 2.
  • Videó
Link másolása
Friss és ropogós trailer érkezett az új Spider-Man játék főgonoszairól. A Shattered Dimensions nem szűkölködik laza és cool ellenségekben, ráadásul ez még nem minden.
Friss és ropogós trailer érkezett az új Spider-Man játék főgonoszairól. A Shattered Dimensions nem szűkölködik laza és cool ellenségekben, ráadásul ez még nem minden, hiszen a történetnek megfelelően ez csak az egyik, a négy Pókember közül.

12.
12.
tomi07
#2: Split

Minden szarra megjelenik, de PC-re...



Nem kell sírni vegyél te is szart és játszhatsz rajta!!!!!!!Én is szart vettem!!



11.
11.
pepsus
8: az ien suttyo emberek mint te , latom meg mindig nem fogtak fel hogy ez nem egy gagyi graf hanem egy mas stilusu grafika es ahoz kepest nem nez ki rosszul.
10.
10.
naruto88
a fekete pókemberes normál grafika tetszett, de a sima pókembernél az a rajzfilmes nagyon nem jött be, pedig általában szeretem (pl Borderlands nagykedvencem). a játék amúgy nem néz ki rosszul remélem lesz olyan jó mint a web of shadows nekem az a game nagyon bejött
8.
8.
givi6
jaa!! fura

bár ez a fekete pókember......nekem nagyon tetszik..

bár ennek jobb a grafikája( feketének)

A RENDES PÓKEMBERNEK MEG GAGYI..PS3, XBOX360-HOZ KÉPEST!!

jó, a wii nem tud olyant grafikát kihozni mint a box, meg ps3-m (már bocs)

de xbox!! ps3!!!!

7.
7.
Slik
6.
6.
tronlegacy
Nekem bejött ez az előzetes, várom a játékot, de sajnos még várni kell pár hónapot. Amúgy szerintem is ilyen Bamtan Arkham Asylum stilusú lesz, legalábbis ezek az ajánlók alapján, azt veszem ki, de az egyáltalán nem baj szerintem. Az is egy nagyszerű játék volt, annak meg a második részét várom már : D
4.
4.
pepsus
ez nem cska 1 pokember ellensegei voltak hanem vegyesen a 2öe amit felfedtek eddig. nekem tetszik de remelem h csak a atvezetökbe lessz max ien fps nezet. sehogy se nez ki jol az fps 1 pokemberes jatekhoz. Nekem tetszik a valtozatos grafika. leglabb nem lessz egyhangu :)
4.
4.
Iwashi
#1: Gondlom direkt úgy csinálják majd meg, hogy Shadow Spidey-nál (nemtudom van-e már neve, vagy csak simán ő is Spiderman lesz) Batman:AA hangulatú grafot (UE3) sima Spidey-nál meg Borderlands-féle grafikát használnak majd. (legalábbis én Shadow Spidey-nál nem láttam cell-shadinget.
2.
2.
Split
Minden szarra megjelenik, de PC-re...
2.
2.
szöcske
Hát ezt én nem hinném h +veszem,eléggé fura játéknak TŰNIK.
1.
1.
AmreyP
Ez oan nemtetszik :D fura ez a grafik néhol képregényszerü...meg ezek az ellenségek XD ez a pókos dolog nem megy se filmen se játékba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...