Michael Jordan kerül az NBA 2K11 borítójára

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi pletykák, a 2K Sports bejelentette, hogy az NBA 2K11 borítóján a világ egyik legnépszerűbb sportolója, Michael Jordan pózol majd.
Beigazolódtak a korábbi pletykák, a 2K Sports bejelentette, hogy az NBA 2K11 borítóján a világ egyik legnépszerűbb sportolója, Michael Jordan pózol majd.



Bár az október 5-én megjelenő játékról még semmit sem tudni, a 2K Sports azt már szerényen leszögezte, hogy a valaha készült legjobb kosárlabdás játék készül náluk, így nem volt kérdéses az sem, hogy Michael Jordan szerepeljen az új rész borítóján - reméljük, nem háttal áll majd, mint a teaser képen, mert akkor nagyot fogunk csalódni.

Michael Jordan 2003-ban vonult vissza, karrierje csúcspontját a Chicago Bulls-nál töltötte. Állítólag megtiszteltetésnek veszi a 2K kérését, azt viszont sajnos nem sikerült kihúzni sem belőle, sem a készítőkből, hogy magában a játékban szerepelni fog-e - a fejlesztők sejtelmesen csak annyit válaszoltak: tartogatnak egy-két meglepetést a játékosoknak.
37.
37.
PVSKMIZO
és mivel kérdeztél !

2002 CAVS

2005 LAKERS

2007 MIAMI

New York-ba (és mielőtt azt hinnéd,hogy ilyen gazdag vagyok. Közlöm rokonnál voltam és ő álta. Így jutottam ki.)
36.
36.
PVSKMIZO
Talán ti vagytok hozzá kicsik, hogy megértsétek. Egyik játékost nem lehet viszonyítani a másikhoz. 2. hogy a kosárlabda nem egy jordanről szolt

3. attól hogy beléd táplálták hogy "jordan" az nem azt jelenti ő isten. ő csak 1 ember.

4. azt meg fogad el hogy nem mindenki szereti Jordant (hisz gondolkozz el... kobe-t sem szereti mindenki, és téged sem szeret mindenki... ahogy engemet sem...)

5. Ha nagy dobást akartak volna tenni akkor Larry Birdet v. Magic Johnsont rakták volna rá. Nem más miatt, hanem azért, hogy tudassák a magadfajta kis ovisokkal, hogy a kosárlabda nem Jordan. Hanem SPALDING, és Jordan is csak egy név mint a többi, te sem leszel kevesebb majd egy boncasztalon.

6. ha hülye lennék hozzá akkor valszeg nem kaptam volna fix helyet felnőttbe (amit térd sérüléseim miatt vissza dobtam 17évesen 2 műtét "bocsi hogy többet nem vállaltam").

7. Ha egyszer lesz pénzed, ugorj el New York-ba és nézd be az utcai kosarasokat, vagy Spanyolországba. És lehet le esik az állad.

8. ha meg "látványt" akarsz and1 az visszi a toppot.

9. Ez is csak tényekre épült állásfoglalás. És ha még mindig nem érted, akkor jelentkez anyukádnál, hogy segitsen ezt lefordítani.
35.
35.
Pukhi-zik
kit eredkel, hogy ott voltal? attol meg hulye vagy hozza az egesz forum szerint.
34.
34.
PVSKMIZO
Rossz probálkozás te tudatlan. Majd ha ki jutsz egy meccsre, akkor majd szinten leszel velem, ha felnösz, meg érted. De, hát akinek ennyi a szintje...
33.
33.
Pukhi-zik
Az a szánalmas, hogy reagálok rá... Egyáltalán nem hasonlítom Shaq-t Jordanhez. Ád egy Shaq 1-2 es pozicióban volt, Jordan 4-5be játszott. Szóval már itt buktad



Atyééégg.. Baze te irtad. Jézus.

Tovabb nem is olvasom, teljesen felesleges farasztani magam.

tovabbi szep napot.
32.
32.
PVSKMIZO
Pukhi.

Az a szánalmas, hogy reagálok rá... Egyáltalán nem hasonlítom Shaq-t Jordanhez. Ád egy Shaq 1-2 es pozicióban volt, Jordan 4-5be játszott. Szóval már itt buktad. Ha nem érted annak a lényegét, az meg a te bajod. Én Jordan elismerem, de nem szerettem soha, a statisztikáját kár kétségbe vonni. Ha nem érted meg, hogy egyiket a másikhoz nem lehet hasonlítani, mert mindegyik játékosnak meg van a kis saját "világa" a pályán. Az meg szerintem nem kötelező mindenkinek rajongani egy valakiért. Erre jó alternativa példának F1 rüheltem és most is rühelem Sumit. Sőt Daemon Hill miótta abba hagyta nem is nézzem. Szóval az a gyerekes, mikor valaki "istenként" tekint egy másik emberre. Hol ott köze nincs istenhez, és ahogy "nap mint nap" dőlnek meg világ és quiness rekordok úgy eljön az a nap egyszer mikor valaki nagyobb dolgot le tesz mint Jordan. És ez tény. Az más dolog hogy mikor. De Jordan sehol nem volt, mikor Larry Bird és Magic Johnson-t éltették hasonlóképp. Szerintem az a gyerekes aki nem tudja e két nevet ki volt, és nem látott tölük meccsett. Shaq-ről meg annyit -40ről egyszer sikeresen fordított. Érdekes erről miért nem beszéltek? Ja hogy ekkor még huztad a billit :D az más dolog, igaz öreg vagyok itt köztetek a közel 35évemmel. És igen Jordanhez képest sok mindenkit többre tartok. JA és bocsi nem 82 hanem csak 81 volt Kobe neve mellett. Magaztalhatod Jordan te is, és bárki, de aki már meg él egy bizonyos kort, pár meccset élőbe, és pályán is volt már. Az tudja még a "legnagyobb név" a legjobb statisztikával rendelkező játékos is csak 1 ember. Ezt viszont jobb lesz ha elfogadod, és hozzá szoksz, hogy nem lesz mindig anyú, apú, aki majd meg veszi neked ezzeket. És nem egy két youtube videót kellene nézned, és nem wikipédián infozni , mert tudom google a barátod, nekem is ne hogy azt hidd, és azt is tudom, hogy barátnőd a wikipédia (nekem már kevésbé). Én emlékszem. Én láttam. És azt is elmondhatóm anno ott is voltam.
31.
31.
Pukhi-zik
#27: . Tudok róla elegett DE SOHA NEM BIRTAM! Még egy B.Shaw-t is egykori nagy lakersből többre tartok :)



ujabb szubjektiv baromsag, ami nevetseges. Nem hiszem el, hogy van ember aki ezt leirja.. Az ilyenek csápolak OV elött is..
30.
30.
Pukhi-zik
#27: Ugyan.. Áhhh, jorran mozgasaban volt nagy dolog, technikaban. Hol van hozza a többi??? Ugyan, fáj olvasni amiket irsz. az, h Shaq et hozza hasolnlitod, végképp nevetsegssé tesz. Ugy latom, nem tudod, mitöl jo egy kosaras.

Fárasztó es gyerekes vagy..
29.
29.
Pukhi-zik
"#27: 16. Ben-t hasonlítom Jordanhez. Csak arra akartam utalni, hogy nekem a Jordan túl van fújva, az "ő" nagy Sztárságárba nagy dolog volt a "nike" és a spacejam. Elismerem, mert elismerem, de kicsit túl van huzva az egész. És kicsit olyan mint a magyar foci "Puskás" volt jó volt nagy volt... de a mai? Jordannel meg hasonló, és nem szeretem az úgy mond azt a szint, hogy jajj mert Ő az isten. Nem az, csak egy ember, aki akarotsággával a sport történelmébe beírta... "





Nevetségesen buta és szűk látókörű vagy. Nézz már szét a saját hazad tajekan. Szubjekti baromsagokat irkalsz. Olyan huesegeket, hogy rossz olvasni..



Tudod teljesen mas az, amit TE lrzel és ami a valoság. Az érveid szóra sem érdemesek.
28.
28.
Pukhi-zik
#27: tehat elismered, hogy az objektiuvitasod egyenlő a nullával.

köszi.
27.
27.
PVSKMIZO
Az eu. kosárról, annyit fenomenális. (2006ba volt VB) Én jobban szívlelem. Lehet kevésbé látványos, lehet kevésbé pörgös.... De én ezt szeretem.

***

És szerintem egyik játékost sem lehet össze vetni a másikkal, úgyanis mind mind más kaliber. M.Johnson, Larry Bird.... Ők is "történelemet írtak" és akkoriban még mondjuk ki Jordan sehol sem volt. Szóval ha emlékszünk még Jordanre akkor ne feletkezzünk meg Kobe 82 pontjáról sem egy meccsen, mikor az egész LAKERS-t egyedül cipelte a hátán. Ne feledkezzünk meg Magic Johnsonról se, és Egykori Shaqról se Larry Birdről. De még Dávid Kornél mínősithetetlen utolsó meccséről sem PÉCS MATÁV ellen, mert akkor már fix helye volt a Bullsba... és arról sem, hogy ott mennyit koptatta a kispadot. (Ami személy szerint kicsit megint csak bántott) hol ott utolsó meccsén amit művelt az kevésbé volt tetszettős és mondhati lényege értelme a pályán a helyt foglalásának.

****
26.
26.
PVSKMIZO
16. Ben-t hasonlítom Jordanhez. Csak arra akartam utalni, hogy nekem a Jordan túl van fújva, az "ő" nagy Sztárságárba nagy dolog volt a "nike" és a spacejam. Elismerem, mert elismerem, de kicsit túl van huzva az egész. És kicsit olyan mint a magyar foci "Puskás" volt jó volt nagy volt... de a mai? Jordannel meg hasonló, és nem szeretem az úgy mond azt a szint, hogy jajj mert Ő az isten. Nem az, csak egy ember, aki akarotsággával a sport történelmébe beírta... hogy miként hogyan ahhoz jó lenne a vhs-eket elő szedni és átlesni egy két meccset és kielemezni. De én akkor sem voltam tőle elhasalva, és most sem.



17. Igen. De persze, nem onnét kell nézni őt, hogy MIAMI. Én csíptem a "Shaq"technikát (Adjuk be, majd megoldja) Hisz Orlando, Lakers alatt nekem hozott pár kellemes percet.



18. Na láttod, ebben igazat adok. Sőt személy szerint mindig is ellenszenvet éreztem Jordanba (hol ott tudását és megoldó kézszégét soha nem vitattam) De én egy akkori Pippent töbre értékeltem. És azért Toni Kuk@cot se hagyjuk ki belőle az akori Bullsból :D



20. Rodman nem tudom, olykor amit művelt a pályán. Az inkább a nem tudok mit kezdeni ezért keverem a sportokat, csípődobás meg a hasonlók



25. Tudok róla elegett DE SOHA NEM BIRTAM! Még egy B.Shaw-t is egykori nagy lakersből többre tartok :) az volt szerintem egyik legjobb csapata Phill Jacksonnak. Előtte és utána már nem volt etalon csapat. Csak egyéni emberkék akik miatt meg nézzem a meccseket.

25.
25.
Pukhi-zik
#23: nem érzed, mert nem értesz hozza. az egesz nba szinvonala lecsuszott. Minden tekintetben. Anno még a magyar tv-k is adták a meccseket, pedig nem volt am millio magyar csatorna.
24.
24.
herlius
#12: Szerintem nézz kicsit szét a neten régebbi Jordan-es videók meg egyéb infók után mielőtt ilyeneket írogatsz. Van egy olyan érzésem, hogy hamar megváltozik a véleményed róla.
23.
23.
Arniii
most komolyan ieneken vitatkozni h ki a legjobb kosaras ez olyan mintha azon vitatkoznátok ki a legjobb nő...csak a vita van belőle meg a szájtépés...szval a jaátékrol 2k10 sztem már egész jó a mozgás meg a nehézség és a játékmenet az irányítás pl nekem tetszett h egy gom bolt az összes dobás tömés ziccer floater minden és attol fügött h mit csinál h mekkora volt a lendület h lépi ki stb igazábol egy két hibátol eltekintve mikor krosszbol teleportál a játékos meg átpasszolják a hátamonm a labdát majdnem tökéletes grafikailag lehet még csiszolni rendesen de ha ez ezt mind megadja és pc re is kijön akkor nagyon boldog leszek az tuti:D
22.
22.
Csabb
Egyáltalán nem érzem, hogy gyengülne az NBA. A nemzetközi mezőny zárkózik fel hozzá. Nem érdemes összehasonlítani játékosokat sem, még azonos poszton játszókat sem. Az a jó játékos aki a csapatban jól végzi a dolgát. Minden posztra van a ligában hihetetlenül tehetséges játékos, de ott van pl Iverson jó példának meg a Garnett annó a Timberwolves-ban : Lehetsz sztárjátékos, hogyha a csapatod nem teljesít jól.
21.
21.
Pukhi-zik
Michael Jordan a kosárlabda Michael Jacksona !!
20.
20.
Pukhi-zik
"Jordan? Hagyjuk. Egy önző akaratos dög volt ne szépítsünk srácok. Ő így nötte ki magát. Ezért az a statisztika mellette."



bazee :( Ezt kiirom MSNbe, mas is osztozzon a fájdalmamba.



Akkoriban az NBA hihetetlen nepszerü volt, oylan magas szinten mentek a meccsek, ma a legnepszerütlenebb. Ez tény. A döntöket is alig nezik. Jordannek oylan folyékony laza mozgasa volt, h öröm volt nézni a jatekat, Mindamellett emberileg is egy példakép volt és ma is az. Jordan neve nem a hype miatt egy a kosárlabdával. Air Jordan. A legnagyobb kosaras ! Többet volt levegöben mint a földön.

Ugy mondom ezt, h nem voltam Bulls rajongó.



Ne szomoritsatok vaz..
19.
19.
Motig
#12: buta vagy Jordan csak a második legjobb! az első Dennis Rodman(amekora elmebeteg!) ez tény!
18.
18.
Pukhi-zik
aki ben wallecet hasonlitja Jordanhez, annak a szava és ertekrendje szamomra semmit nem ér. De betudom a hozzanemértesnek vagy a fiatal lendületnek.

Bocsánat.
17.
17.
Pukhi-zik
#12: azért verte le a görög csapat, mert nem a legjobbak mentek és eleve mar gyengült az egesz nba. Minek menjen egy sztar amikor szarra kereste magat?? Amikor jordanek mentek olimpiara, az elenfelek kertek, h amerika ne indulhasson, mert nevetseges volt az összes meccs.



Jordan önzö?? loool Baromsag. Olyan ütökepesek voltak pipennel meg rodmannel, ötkeletesen kiegeszitettek egymast.

16.
16.
Pukhi-zik
#12: De ha meg nézzük Kobe-t vagy akár Shaq-t akár Ben W. akár ifjoncok közt Lebront, Wayde, akkor rá ébredünk Jordan nem is volt olyan nagy szám.



shaq??? Szted ö jo kosaras? LOOOOOOOOOOOOOOL egy nagy tehén, 2m rol nem tud dobni. Innetöl erdektelen vagy.
15.
15.
SLi
#12: haha gondolom sok meccsét láttad,

most komolyan Ben W hasonlítod Jordanhez ? :)

Allen iverson nem 1-1-ezett ?képben vagy az biztos..

a többi az tipikus eu kosár fan duma,

Lebron zseniális,Melo is az lehet, Wade talán még zseniálisabb, Kobe meg nem is ember, de Jordan csak egy van/volt.
14.
14.
Don Meidl
Hajnalban NBA nagydöntő:))) Én úgy vagyok a kosaras-játékokkal, hogy jó játszani őket, de ha saját magam űzöm a sportot az az igazi. Ha nagyot változnak a kosarasjátékok jövőre lehet beszerzem az egyiket a 2K-t vagy az EAét. És Jordan a világ legjobb játékosa, nála jobb játékos nem lesz ez nem is kérdés...
13.
13.
CsRicsi2600
#11: Úgy ahogy mondod. :)

#8: James nagy játékos, de Jordanhez azért nem érhet fel, és soha nem is fog. Ezzel nem akarom lealacsonyítani, róla is lehetne ódákat zengeni de most nem róla szeretnék írni.

#12: Remélem csak viccelsz :) Önző? És? Tudod te kiről beszélsz? 14 idény alatt 6 bajnoki cím 6szor lett Finals MVP, 5ször MVP, 10szer gólkirály ja, és nem mellesleg 14szer All-Star. Lehet, hogy önző volt de hatalmas játékos, hatalmas eredményekkel. Kobe is önző, James is önző (volt...talán az utóbbi egy évben már nem, de előtte a Cavs támadásainak 80%át ő fejezte be, bár ezt be lehet tudni edzői hibának is...) Visszatérve Jordanre: az NBA népszerűsége az ő idejében ugrott a legnagyobbat. Lehet, hogy önző volt de látványosan játszott, és ez kell a közönségnek, meg ez kellett a csapatnak is(6 bajnoki trófea gondolom nem tett rosszat a Bullsnak.)

Az Euroleague-t meg nem akarom szidni, nincs vele bajom, de szvsz az amerikai kosárlabda sokkal látványosabb és élvezetesebb mint az európai. Az a görögök ellen elszenvedett vereség meg mikor is volt? 2004? Rég volt az már... :)

Ja és csak hogy ne legyen off: Irányításban talán jobb volt, bár ezzel sem értek teljes mértékben egyet. Viszont annyiból áll az egész játék, hogy beviszed azt zsákolsz... és a kosárlabda nem erről szól (2K sorozat meg is mutatta.)

Elnézést a szóáradatért, de úgy éreztem ezt muszáj leírnom. Többet nem fordul elő. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...