Visszaesett a Bad Company 2 a hazai toplistákon

Lecsúszott a dobogóról a Battlefield: Bad Company második része, helyét a rivális Call of Duty: Modern Warfare 2 vette át. Szembetűnő még a DJ Hero megerősödése is.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#24
Dw
Hmm, azt azért senki sem gondolja komolyan hogy ha valaki megvesz egy játékot akkor játtszik is vele annyit hogy az "Megtérülne". Tehát a kimutatás csak az eladást jelzi. Szerintem egy ingame mutatót is lehetett volna mellé tenni, de ez már tudom hogy hihetetlennagy kérés, mert nem lehet ilyen mutatót tenni minden játékhoz, és a cégek pedig valszleg nem adnának ki információt erről:)
#23
Ezaz,hajrá cod! :)
#22
LtK
#20 az ilyenektől senki se várja el hogy valamit visszaadjon neki a játék. Ha neked az adja vissza a háborús élményt hogy csordákba jönnek az ellenségek akkor nagyon tudlak sajnálni =S=D. Jó a cod multija, pörgősebb mint a bc2 igaz, de a bc2nek van egy feelingje ami a codból hiányzik. És igen idegesítők a sniperesek ahogy még sok más is a játékba, de ugyanúgy vannak idegesítő dolgok a codban is. Én egy kicsit jobban kedvelem a bc2őt de mw2 is bőven jó. Sokkal jobb mint az eddigi codok multija. Lényeg a lényeg bc2 inkább azoknak való akik a háborús élményre hajtanak, az mw2 pedig azoknak akik csordákba akarják pusztítani az ellenséget. De ez csak az én véleményem. Ha pedig mindkettő kelll akkor bekell szerezni mind2őt =D
#21
#20: nem a pálya szélén kell mászkálni, és akkor talán ellenséggel is találkozol. Max 10-15 mp mire odaérsz, ahol folynak a harcok, szóval nemtudom te hogy játszottál. A CoD pedig az egyik leg árkádabb fps, ami a piacon van.
21-es kommentedre: olyankor rögtön leavelni kell. Amúgy meg a CoD-ban is vannak kemperek(nem is kevés), csak ott nem lehet a dombon csücsülni.
#20
a másik meg a sok sniperes a dombokon meg hegyoldalakon a bc2-ben, hát az vmi nagyon idegesítő tud lenni :D
#19
#14: az aztán nagyon visszaadja hogy vagytok 32-en és akkora a map h alig tudsz őlni :D nekem is megvan mind2 de most mégis mw2-zök mer nics türelmem kivárni mire jön vki a bc2-ben :D
#18
#16: nekem meg abból van elegem, hogy minden ilyen hirnél jönnek a retardok rinyálni...
#17
Szerintem mind a két game király.egyik se jobb a másiktól hanem inkább más.a két legjobb fps.nem lehet dönteni.meg minek is.be kell szerezni mind a kettőt. :)
#15
nem értek egyet itt a BC2 fanboyokkal.... senki sem mondta, hogy az MW2 alázza a BC2-t, vagy h. a BC2 szar, stb. csak annyit, hogy az MW2 igenis jó. mert AZ. sajnos arról nem tehet senki hogy a buzi activisiont gazdagítjuk ezzel... elnézést a kifejezésért.
egyébként egyet értek hogy a BC2 jobb, de az mw2 sem szar. ez az én véleményem. de én már annak is örülnék h bekapcsolna a gépem.... múlt héten működött de a bc2 akkor se volt jó... már nagyon BC2 éhes vagyok. mutter gépén lógok már nem is tudom mióta :D múlt hetet leszámítva persze. nem tudnátok am segíteni? a windows (XP) a végtelenségig tölt és nem hoz be semmit. még csökk. módban sem. pls help xd
#14
#9: 2 havonta kell venni...
13: igen, a BC2 sokkal jobban visszaadja a háborús hangulatot
#13
azt akarom kérdezni mert a mw2 nagyon bejön online de nincs meg az a háború érzés a játékosokban inkább olyan mintha aréna meccsek lennének.a bad company 2 meg ahogy néztem sokkal összetettebbek a küldetések.gondolom a járművek miatt is nagyobb területen játszódik.jól gondolom?mert nagyon kipróbálnám.
#12
#8: akkor az egy agymosott zombitömeg lehet mert a BC 2 multija sokszorta jobb...
#11
#9: így van és ezt minden hírnél valaki szíveskedne leírni akkor biztos hogy soha többet nem lenne vita :)
#10
hajaj naruto, ha tudnád, mennyire nincs igazad. Egyrész a BC2 multija fényévekkel jobb a cod6-énál, másrészt meg mér akarsz a kapzsi activisionnek bevételt szerezni?
#9
A WoW eleve azért vezet mert azt minden hónapban kell vennie egy csomó embernek, miközben pl. a BFBC 2-t elég egyszer megvenned...
#8
azért vesznek MW2őt mert a multi nagyonjó és megér nekik ennyit
#7
már megint a WoW ilyen erővel a BF:BC2 VIP membership is lehetne "játék"
#6
vezessen mindig a WoW...
#5
#3: most volt akció a 576-ban. De még úgy is drága volt sajnos.