E3 2010: A Transformerek is megérkeztek az E3-ra

Harcolj a végsőkig a háborúban, mely mindenek a kezdete - légy a végső fegyver! Itt a rajongók által várva-várt Transformers: War for Cybertron E3-as előzetese.

Kommentek

#16
#8: a filmesről ne beszélj kérlek! rosszat álmodok tőle annyira gagyi!
#15
tyű ez laza
#14
Eddig Sunstreaker jár a legközelebb az igazsághoz. :)
Lesz két kampány Álca és Autobot, időrendben. Lesz rendes multi rész, olyan Modern Warfare stílusban: személyre szabható TF, perkek, killstrakek. Lesz a teljes kampány co-op módja, mi és az AI vagy két barát. A Godzilla méretű TF Álca és Trypticon, fura hogy nem a rajzfilmes Autobot ellentettje, Metroplex, hanem Omega Supreme lesz a játékban.
#13
1. Ez alapvetően egy multis játék lesz tudtommal. Lehet h single nem is lesz benne.
2. Semmi köze nincs a filmekhez, ezt maga a Transformers univerzum alapján csinálták, nem pedig h a filmekből még több pénz jöjjön be szval nem érdemes összehasonlítani a film alapján készült játékokkal.
#12
ez mikor jön ki? egyébként k**vajól néz ki!!!
#11
LtK
#3 énis így vagyok vele, az előző 2 nem tetszett de ez hangulatos. Jó kis trailer
#10
az a nagy dinobot álca és a Triptikon névre hallgat, nagyon veszélyes ...
és amugy vannak autobot dinobotok is, a vezetőjük pedig Grimlock (mogorva) OPtimus után a legerősebb autobot

és nem kell ahhoz ovodásnak lenni h vki szeresse a TransFormers - t!!
ha vki szereti a TF - et nem azt jelenti h egész álló nap otthon TF figurákkal játszik meg ilyenek...
#9
transzformerek.... hol vagyunk? az óvodában?
#8
Írtó jól néz ki, ha jól látom talán félig cell-shaded grafja van.
#7
#4: De azért ez nem is a filmes stílus, valahol a kettő között van szerintem, szélesebb réteg megcélzása miatt - nálam egyelőre bejön.
#6
#2: lesz benne coop örülhetsz! én is örülök! :D
#5
JA és a dino robot az 1 Álca.....csak mert mineden ami nem autobot az álca:P kb....bár ne tom nem olvastam képregényt mér vagy évtizede...
#4
én ugy vélem hogy muty párti lessz...mrt korábbi videokbol kiderül hogy kasztok: eginier,commander,scout...stb és killstrak rendszer mint a codban....csak itt 5 kill után potkereked lessz a kocsihoz:P
Nézzteke multy bemutatot az nekem jobban tetszett!!
#3
#3: hát így vissza emlékezve a képregénybe ez egy hatalmas genya volt... és az volt a poénja még hogy 3 formája volt(dino repté meg volt még valami de ara sajna nem melékszek) meg volt neki egy + robotja a mit helyete végezte a melot... bár ezel a stilusal ahogy kinéz nem hiszem hogy hatalmas siker lesz...(bár lehet csak én vagyok odivatal megáldva és vissza síyrom a régi képregény stilusát...)
#2
Ha ez a 06.22 a megjelenési dátum,akkor bizony már itt van a nyakunkon! Jól néz ki,már várom. Csak nehogy ez is annyira összecsapott és kidolgozatlan gagyiság legyen,mint a többi Transformer játék..Bár szerintem ez csak Coopban lenne valamennyire élvezetes.. :) Remélem, Coopot azért raknak bele! Flash lenne a haverokkal zúzni Megatront.. :)
#1
kiráyl! amúgy ez a játék is inkább multiplayer game lesz, ha jól gondolom :S