iPhone alkalmazások a foci-VB idejére

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 8.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan mindenki a foci-VB lázban fog égni, most összegyűjtöttünk nektek egy csokor iPhone alkalmazást, hogy a meccsek szüneteiben se unatkozz!
Kitört a foci láz az App Store-on! Hogy Te is megfelelő hangulatban várd a bajnokságot, összegyűjtöttük a legjobb focis alkalmazásokat, melyek garantáltan ellátnak minden szükséges hírrel, információval. A szünnapokon pedig szórakoztató játékokkal töltheted az időt.

Egy iPhone vagy egy iTouch nem csak játékkonzolként állja meg a helyét, hanem figyelemmel kísérheted a 2010-es labdarúgó világbajnokság minden történését is. Most pedig csokorba szedtük a legjobb focis programokat az App Store kínálatából.

Football Manager Handheld 2010 - Sega
App Store link
Ár: 9,99 euró - megközelítőleg 2700 HUF



4-4-2 vagy 3-5-2 lesz a győztes felállás? Legyél Te a vezető és alakítsd ki saját csapatodat, ha szükséges, vegyél és adjál el játékosokat! Az alkalmazással 11 ország gárdái közül választhatsz, szervezheted a csapat életét, egyéni taktikákat eszelhetsz ki, és akár egy-egy külön játékost is elláthatsz személyre szóló utasításokkal. Csapatod izgalmas mérkőzéseit pedig felülnézetből kísérheted figyelemmel.

Fifa World Cup TM - Electronic Arts Nederland BV
App Store link
Ár: 5,49 euró - megközelítőleg 1500 HUF



Vegyél részt a világ legnépszerűbb sporteseményén, és érezd a mérkőzések lüktetését! Legyél Te egy nemzeti tizenegy kapitánya és küzdj a dicsőségért a dél-afrikai futball világbajnokságon, a rendezvény hivatalos alkalmazásával! A játékban megtalálható 105 ország válogatottja, valamint a torna valamennyi stadionjának valósághű mása!


Lonely Planet Johannesburg City Guide - Lonely Planet Publications Pty Ltd
App Store link
Ár: 2,39 euró - megközelítőleg 660 HUF



Fedezd fel Johannesburgot, a világbajnokság döntőjének otthont adó gyönyörű várost az offline térképet tartalmazó alkalmazással. Keress beszámolókat, nézegess díjnyertes fotókat és találd meg a látnivalókat!

X2 Football 2010 - X2 Games
App Store link
Ár: 5,49 euró - megközelítőleg 1500 HUF



Az X2 Football visszatért, most hihetetlen grafikával és teljesen új Dream-Team móddal! A lebegő analóg irányítás teszi könnyen kezelhetővé és szerethetővé ezt az alkalmazást.

FociVB - Sanoma Budapest Zrt.
App Store link
Ár: ingyenes



Bárhol is legyél, bárhova is tarts éppen, a legfrissebb eredmények, hírek, meccsek kezdési időpontjai, végeredményei és az élő szöveges közvetítések mindig a kezedben lesznek ezzel az alkalmazással. Ne maradj le a focivilág legnagyobb ünnepéről!
8.
8.
galmat
A magyar VB-s kis app nagyon jó lett! Rengeteg infó, hírek, és mindez magyarul! Mindenkinek ajánlom, akinek lehetősége van rá kipróbálni!
6.
6.
izomkukac
venni kéne egy iPhone-t de olyan drága.. ha küldöldről rendelem akkor az itt is fog működni rendesen nem?
6.
6.
dareal
#2 még 1 post :)



a focis program eszembe jutott, real footbal 2010 és a manager, bár ez utóbbit még winmo-n játszottam.



http://www.youtube.com/watch?v=PkfPjTYhPtM&feature=related
5.
5.
dareal
#2: ja meg vlmelyik androidos vb progival on-live nézheted stream-ben a meccseket. ne kérdezd, hogy melyik, marketen láttam, de tovább is siklottam.
4.
4.
dareal
#2: marketen van jó pár, ingyenes.

meg van vlmi fifa játék is. foci nem nagyon izgat, így nem néztem őket :)

ill valami foci managert nyomtam, az elment, de aztán uninstall. (nem kötött le, nem kenyerem a foci :))
2.
2.
tommy93
Androidra nem tudtok ilyen progikat? :P Egyébként jól nézznek ki csak kissé drága mulatság...Az utolsót pedig megéri megszerezni.
1.
1.
Ca$h
Foci VB-t le is szedtem, köszi a remek hírt cimbora! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...