7 perces új Mortal Kombat koncepciófilm

Láthatóan komolyra vették a figurát az új Mortal Kombat filmmel. Sötét hangulat, szabadon engedett brutalitás, és nulla mitológia jön át a kisfilmből.
  • Írta: InGen

Kommentek

#94
Az új Mortál Kombát film nagyon tetszik szeretném megtudni hogy honnan lehetne teljesen letölteni, aki ezt tudja kérem segitsen az email cimem : erzsike1010@citromail.hu előre is köszönöm.
#93
Ez egy F.O.S. Semmi értelme kiragadni a szereplőket a saját környezetükből. Azt nem értem, ha egyszer már megalkották a Mortal kombat 1,2-őt akkor minek az új köntös. Ennél még az is jobb lett volna, ha 3-dik részt csinálnak. Tudom, hogy a 2-ben mindenki kifingott (shao khan-al az élen). De még egy előzmény rész is jobb lenne, mint egy teljesen más alapokon nyugvó szarság, amit elneveztek Mortal Kombat-nak. Van benne egy két rusnya ember, de ennyi. És az a Baraka megoldás. SZÁNALMAS AZ EGÉSZ.....
#92
Én mindig is Tekken meg SoulCalibur párti voltam, ami a verekedős játékokat illeti, szóval a MK kimaradt az életemből. A filmre viszont kíváncsi leszek, majd megnézem előtte a régi filmet, és próbálom majd összehasonlítani a kettőt.

Amúgy meg lehet hogy simán lesz benne misztikum meg fantasy vonal is, 7 perc alapján nem lehet eldönteni. Lehet hogy ez a 7 perc a nyitány, és a maradék, mondjuk 113 perc pedig teljesen más irányba fogja elvinni a történetet, megjelenik benne a misztikum, de lehet hogy marad ez végig. Nem lehet eldönteni 100 százalékosan.
#91
#91: Ez igaz, engem is csak azért érdekel mert én annó nem éreztem rá annyira az MK mitologikus világára, nem úgy mint sok millió más srác akik odáig voltak érte. Valahogyan kimaradt nekem, talán azért mert mindig kikaptam és ez elvette a kedvem :) Ezért várom ezt a filmet mert én minden szívfájdalom nélkül, semleges szemmel tudom nézni.
#90
#90: Egy próbát megér abszolút ,viszont én a nevet nem adnám hozzá, mert annyi köze van ennek a filmnek a Mortal Kombathoz kb mint Piroskának a Pikachuhoz ... :D
#89
Azért ehhez hozzászólnék. Ez tipikus, amint 1 vagy 2 ember leírja, hogy neki nem tetszik kapásból mindenki leszólja csak hogy keménynek tűnjön a többiek közt. MK fanok: Becsüllek tisztellek titeket, nem 1 barátom MK fan, rengeteg ember ezen nőtt fel igaz? Adjunk egy esélyt ennek is, legyünk vevők az újdonságokra. Lehet nektek nem jön be de nekem igenis tetszett ez a bemutató, végre valami más, egy új szín, egy más köntös, egy próbát mindenképpen megér. Szerintem
#88
Nagy MK fan vagyok, sajnos nem tudom megnézni ezt a melóhelyemen, de első dolgom lesz amint hazaértem. De a fenti pár soros ismertető és a commentek alapján már sejtem mire számíthatok.
Sajnos továbbra is a biztos profitra mennek ahelyett hogy kockáztatnának. Egy korhatár nélküli akciófílmet el tudnak adni bármikor. De egy kizárólag 18 éven felülieknek engedélyezett kőkemény horrorfilmet már kevésbé. Ezért nem valószínű, hogy valaha is fogunk látni hiteles Mortal Kombat filmet. Pedig a rajongótábor nagy, és nem a 18 éven aluliakból tevődik össze. Moziba elmennénk, hogy 3D-ben megnézhessük Sub-Zero sokkoló hatású Fatality-jét (gerinc kitépve fejjel együtt, agy szépen kiemelve a koponya tetején ahogy az a nagy könyvben meg van írva), megvennénk a BlueRay/DVD lemezt is és a fílm zenéjét is hallgatnánk (mint anno az 1. részét sokáig). Ismert és elismert színészek (pl Lu Kang - Jet Li, Raiden - Lambert marad, Kano - Vin Diesel..ilyen szinten...),látványos küzdelmek, véres kivégzések, nagyon sötét hangulat szükséges és humor teljes hiánya.
A vilából pedig emiatt nem hiányozhat a mitológiai / fantasy háttér, hisz a történetet a saját világában kell ábrázolni, nem a miénkben újraértelmezni. Rengeteg potenciál van ebben (előzmények, SubZerovsScorpion story, Shang Tsung élete stb), csak beszariak a készítők. Mert tudom hogy amiről én beszélek az kb Gyűrűk Ura költségvetés. Vagy ha úgy olcsóbb, legyen egy beowulf szitű animációs fílm...álom édes álom..
#87
Kíváncsi vok nagyon bírom az MK-t, de hiányolom belőle a mitológiai szálakat . Megnézem.. Kintaro hogy lesz benne? XD
#86
egyébként MK fan vagyok
#85
Első ránézésre nekem nem igazán jön be, és ezek a karakterek...
#84
Melyik beteg állat ötlete volt hogy a Harlequin Icthyosis-os kisgyerek youtubeos videója Reptile legyen? xD
#83
Az itteni videó alapján a véleményem hogy nem lesz valami jó film. Ahogy írva van hogy mitológiai és fantasy téren át van alakítva, úgy rögtön nem megy a MK névhez, mivel a Mortal ombat ugyebár a viadal, ami eldönti hogy a gonosz átjöhet a másik világból.
Amikor meg az elejét láttam azt hittem hogy ez valami Fűrész + Serlock Holmes keverék...
Hát nem tudom, azért majd megnézem.
#82
Hát ez így elsőre elég gáz!
Na de majd meglátjuk...
#81
Reptile a LEGJOBB,hát nem aranyos??XD
#80
Tény, hogy hangulatos, de mivel fanok módjára imádtam a játéksorozatot, számomra ez nem MK. Nekem (legyen minőségileg bármennyire is sz*r) a régi első két rész volt az etalon.
#79
Ha a régi MK filmeknek normális költségvetése lett volna, akkor normális filmet lehetett volna belőle csinálni. Csak akkoriban nem vették komolyan az adaptációkat. Legalábbis az első részből tuti jó filmet lehetett volna csinálni.
Sokan ezt jobbnak tartják. De nekem azt ne mondja senki, hogy egy olyan embernek, aki mondjuk az MK játékokon nőtt fel, ez a koncepció tetszik. Ha nem a Mortal Kombat 2 lett volna a gyerekkorom kedvenc játéka, akkor lehet én is lenyelném. De így ez nekem sehogy sem fér bele.
Ez most ugyan olyan, mintha a Gears of Warból csinálnának filmet, és az idegenek helyett ufo jelmezes arab terroristák gonoszkodnának.
Akik nem szerették igazán a játékot, egyszerűen nem látják az ilúzióromboló hatását ennek a videónak.
#78
Ha nem csal az emlékezetem a video végén ahogy megfordul a Scorpion az arca arra a mandróéra emlékeztet aki a Mortal 1 filmben a Kano t jáccotta ... kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle
#77
Hááát... Én mint nagy MK Fan, nem tudom ,hogy sírjak-e vagy nevessek.. Egyébként a dragon ball szerintem még jobban hozta a mese hangulatát ,mint ez az MK-ét. Mindenesetre nem mondom,hogy sz*r film lesz,mert ez csak egy koncepció és még lehet jó is,de tény,hogy ez nem az a Mortal Kombat.. Ebben a filmben Sub Zero jégkockákat fog dobálni??:D Egyébként a mitológiai /fantasy háttér alap kellene,hogy legyen,ha MK-ról beszélünk, így ez ebben a formában szerintem kaphatna más címet.
#76
#74: Elővettem megnéztem. :) Hangulatos és szórakoztató. Ennyi. Arról süt, hogy igen ez MK erről meg csak az, hogy igen a nevével akarjuk majdan eladni (ha lesz belőle vmi). Azon látszik, hogy olyanok csinálták akik játszottak a játékkal. Ezen az látszik, hogy valaki megvette a nevet, és csinált hozzá egy koncepciófilmet amilyen van kb. n+1 db. A Batmant meg felejtsd már el mer loszar köze nincs ehhez! Értsd meg ahhoz úgy nyúltak hozzá, hogy valóban emberközelibbé tették, de emellett tisztelték a nevet és olyan filmet csináltak ami a rajongóknak is emészthető lett bőven, nem pedig úgy, hogy Batmanből egy sötét ruhás nyomozót csinálnak pl. Itt erről szó sincs! Ez kb. olyan szint mint az Uwe Boll féle Far Cry. Sőt nem kb. olyan, hanem tök ugyanaz a szint. Sajnos Te vagy az aki nem érti a dolgot. Nem feltétlen lenne baj, ha egy keményebb MK filmet csinálnának emberszerűbb karakterekkel. A baj az, hogy eldobják mindazt amitől több a Mortal Kombat világa mint mondjuk egy Street Fighter. Mindazt amitől egyedi. És mivel itt nem képregény az alap mint a Batmanben hanem egy játéksorozat, így bizony azt kell kiindulópontnak tekinteni, mert az a Mortal Kombat. Simán lehetne egy reboot filmet csinálni, miért ne? De ne egy ilyen akármit aminek semmi köze nincs az MKhoz.
#75
subzero a legjobb akkor is :)