A Gran Turismo 1-3 eladásai lepipálják a Halokét

Kaz Hirai, a Sony fejese reagált Aaron Greenberg tegnapi twitter bejegyzésére, miszerint a Halo 3-ból többet adtak el, mint hat PS-exkluzív címből együttvéve.
Kaz Hirai, a Sony megmondóembere reagált Aaron Greenberg tegnapi twitter bejegyzésére, miszerint a Halo 3-ból többet adtak el, mint hat PS-exkluzív címből együttvéve. Hirai nem szerette volna cserben hagyni a Sony fanatikusokat, ezért egy merész kijelentéssel válaszolt Greenberg felvetésére és lecsapta a labdát:

"A Gran Turismo 1-3-ból többet adtak el, mint a teljes Halo sorozatból együttvéve!"


Bár némileg sántít a dolog, mivel a Halo 3 egyedüli címként indult harcba nyolc Playstation játékkal szemben, míg a Polyphony realisztikus szimulátorának az első három része győzedelmeskedik a négy fejezetet számláló Halo saga felett. A teljes Gran Turismo szériából 55 millió példányt értékesítettek, míg a Halokból mintegy 27 milliót. A GT3 bizonyult a márkanév legtöbbet eladott részének, egészen pontosan 14 millió 890 ezer darab talált gazdára.

Még ezek a számok is kevésnek tűnhetnek, ha a Nintendo netán beszáll a szópárbajba és közzéteszi az összes Mario játék eladásait...
26 komment - szólj hozzá!