Fél óra a Playstation Move társaságában

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 13.
  • Videó
Link másolása
Német kollégáink tettek egy röpke próbakört a Playstation 3 mozgásérzékelős technológiájával és filmre vették a tapasztalataikat. Semmi ferdítés, csak a tények.
Német kollégáink tettek egy röpke próbakört a Playstation 3 mozgásérzékelős technológiájával és filmre vették a tapasztalataikat. Semmi ferdítés, csak a tények. Lesz itt íjazás, golfozás, bolondozás a Move Partyval és egyéb figyelemreméltó nyalánkságok. Elsőre érthető, hogy kicsit esetlenül állnak hozzá a hardverhez, de egészen belejönnek a végére. Ha nem hiszel a marketingdumának, csak simán a konkrét tapasztalatokra hagyatkozol, akkor tekintsd meg az alábbi videót! 


A Sony E3-mas programcsomagjának tetemes szeletét képezi majd a Move felfuttatása, úgyhogy készüljetek a jövő heti dömpingre!
57.
57.
zoe9
Nem hinném, hogy tarolni fognak ezzel. Most már jó pár videó kijött, hogy véleményt mondhassak. Az egy dolog, hogy a fegyverek összeakadása nincs "visszavetítve" (tudom ez triviálisan hangzik de nagyon élményromboló), de ez a szabadon lóbálás a kardozós játéknál borzalmas, monoton ide-oda rángatják mindketten a kezüket. A játékban meg úgy leng a vaskalapács, mintha fél gramm lenne a súlya. Amikor pajzsot használ, maga elé rakja a pajzsot fogó kezét mintha állandóan védekezne míg a másikkal hadonászik, közben a játékban a kettő nem megy egyszerre: vagy védekezik, vagy harcol de akkor sebződhet. Az íjászaton kívűl az összes sportjáték gáz volt. Ki vesz PS3-at Move-val, hogy diszkoszt vessen? Az asztalitenisz/röplabda sosem lesz jobb a valóságnál, ezeknél pont nem tűrném el hogy a pontatlanságot a gép enyhe ergonomiával igazítsa a játszhatósághoz (ahogy sok játékban van hasonló pl automata célkereszt konzolokon mert nincs egerük stb). A végén jobb játékok is voltak, de azok színvonala inkább a babazsúrozó kislányokéra lett hangolva. Max 1-szer bejönne egy házibulin.
56.
56.
Scoo
#57: nAgoyn úgy néz ki, hogy két move kell. Sőt, ahogy elnézem minden olyan játékhoz ahol két kéz kell (pl a pajzsos kardos játéknál is) Ez azért elég gáz.
55.
55.
McDuff
azt néztem itt hogy attól függetlenül hogy olcsóbb lesz mint a Natal,ahhoz hogy teljes élményt nyújtson 2 kell belőle és ugy már ki van 1 Natal ára szal a Sony és a Microsoft sem hülye.
54.
54.
Pukhi-zik
#52: már hogyne tehetnék meg? Ez nem észak-korea bame
52.
52.
klemid
#49: Sajnos azt nem tehetik meg az E3-on, hogy összehasonlítsák egy Wii moteal.
51.
51.
Circa001
#48: 26:16 körül kezdődik!
50.
50.
Killerbee
#48: Rákattintasz a videóra aztán átirányít, ott meg nézed fullon.
49.
49.
zola2000
Nem úgy volt, hogy ez sokkal pontosabb mint a wiimote? Mert ez nem tűnik annyival jobbnak mint a wii motionpluszos wiimote (bár nekem már az elég pontosnak tűnt)...
48.
48.
Pukhi-zik
érdekes, h ezen az oldalon nem lehet kinagyitani sem ezt. sem más videot. Itt kiirja, h full screen has been disabled. Sima FFom van, minden alapon. tök nem értem



Ja egyebkent sajnos nem birom vegig nezni, bele-bele tekergettem. De a festegetős részt nem láttam, az érdekelne. Valaki megmondaná, hány percnel van?
47.
47.
izomkukac
amúgy a kardozós résznél össze vissza hadonásztak ahogy láttam, de lehet tévedek.
46.
46.
Mathia$
#44: jaja, azóta is nagyon sokat fejlesztettek/javítgattak rajta.



A Sony betartotta az ígéretét: írtó pontos a MOVE, nem késik és sokoldalú. Ellenben a M$ ahol szépen bealudtak: szartak kampányolni a Natallal és a legutóbbi bemutató videó alapján úgy tűnik hogy még bőven van rajta mit kijavítani. Remélem sikerül végül nekik, aztán ha normális árban lesz akkor beszerzek egyet.
45.
45.
mnmn1
eddig nekem a motion fighter jön be semmi más



E3-on mindenre fény derül!
44.
44.
Exinor
#43: Azt még hozzá lehet tenni, hogy nem tegnapi videó az már.
43.
43.
cross56
#41: Pedig amit 15-ös belinkelt videót, ott a verekedősnél, igenis késik, például amikor felfele üt.. késik, és szinte mindenhol.
40.
40.
oppenheimer
most jöttem rá, hogy semennyire, mert mivan ha a két kard ütközik és mind a 2 játékos keze mozog tovább?
40.
40.
adye
#36: Számomra teljesen világos amit írtál, de köszönöm hogy fel akartál világosítani, és igazán jó fej vagy meg menő hogy ki is emelted nekem pedig nem is kértelek rá!



Amit írtál szvsz hülyeség.

40.
40.
oppenheimer
37.
37.
oppenheimer
egy olyan multiplayeres star wars játékot elfogadnék a Move-al ami úgy működik hogy a jedi a lézer kardot pontosan úgy mozdítja, ahogy te a fagyit. és akkor csak a te tehetségeden múlik, hogy le tudod-e győzni a város másik végében lévő játékost. bár nem tudom, ez mennyire megvalósítható.
37.
37.
klemid
#36: Az, hogy ez nem késik? :D
37.
37.
Brundle
Ez ahogy a SOCOM ot kezelik 2 kontrollerrel, ez meg messze sincs olyan jó, mint egy egérrel kezelhető game. A csávó alig tudta mozgatni a célkeresztet,a videóból úgy néz ki, hogy összetetteb játékoknál a move csak erőltetett próbálkozás.
36.
36.
cross56
#35: Ez egy értelmes beszólás volt o.O Ha szeretnéd ki is emelem neked:



"nagy a pontosság, kb ugyanannyi mint amit a NATAL videóban láttam, ez is késik.."

Mit nem lehet azon érteni, hogy ez is késik, mint a natal? :) Elöbb olvass, aztán írj!
35.
35.
adye
#28: Nem kéne vasárnap is drogozni fanboyka.
34.
34.
cross56
#30: Pontosan.. teljesen egyetértek, nem fikázni akarom mert nincs vele bajom, de azért jobb játékokat ígértek... remélem az E3-on mutatnak is valamit.
33.
33.
Vincenzo
Igen közben a hozzászólásokból rájöttem, hogy tényleg világít a bogyó a végén és a kamera azt követi, úgyhogy my bad. :)
32.
32.
Iwashi
#4: Wii-n is be kell kalibrálni, csak ott a földre kell rakni a wiimote-ot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...