E3 2010: 15 nyitójátékkal érkezik a Kinect

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
4, még be nem jelentett címmel, 3 sportjátékkal, 3 partyjátékkal, 3 casual stuffal és 2 táncos ugrándozósdival készül a Microsoft a Kinect startjára.
4, még be nem jelentett címmel, 3 sportjátékkal, 3 partyjátékkal, 3 casual stuffal és 2 táncos ugrándozósdival készül a Microsoft a Kinect startjára. A lista bár nem fedi le a hardcore gamerek igényeit, bőven elég lesz arra, hogy betekintést nyerjünk a frissen vásárolt mozgásérzékelős technológiába. A címek egy részét már a redmondiak konferenciáján mozgás közben is láthattunk. Ha maradéktalanul nem is vagyunk tőlük oda, reméljük 2-3 napnál bővebb szavatossággal bírnak majd.

36.
36.
adam183
Hát.... Ez elég gyenge.... De legalábbis ezek csak nyitó játékok, remélem azért jönnek majd értelmesebbek is... Bár amilyen az a SW-is.. :S
34.
34.
Bins
#31: decsicskavagy...
33.
33.
Horvi14
lehet h hülye kérdés, de akk eza Kinect a Natal végleges neve? (még reggel van XD)
31.
31.
xXgoronikahunXx
29.
29.
K.G.
#28: Így van. Ezek a játékok gyengék, senki nem állítja az ellenkezőjét. Csak arra voltak jók, akár csak a fél Ms konferencia, hogy megmutassák mit tud a kamera. Nem sokára jönni fog itt a jóság az élén a Fable 3-al.
28.
28.
pstomi
A wii is igy indult, ilyen wii play meg wii sport meg rayman rabbids marhaságokkal, aztán elöbb utobb a komolyabb játékokban is szerepet kapott a mozgásérzékelő
27.
27.
viktorvizi
#21: Hát ha perfektül beszélsz angolul mert szerintem az első félévben elégé csak az angol makogást fogja érteni.

De ez a név inkább maradt volna a Natal az még jól is hangzott.

De szerintem a Kinect arra jó hogy az olyan embereket akik csak néha néha ülnek le a haverokkal játszani azok emiatt vegyenek xboxot illetve a ps2 esek ha még vannak ezt vegyék és ne a ps3 at.

A játékok miatt meg szerintem még tényleg fölösleges sírni.
26.
26.
pstomi
Érdekes h Milo gyereket nem igen mutogatták. szoval az kamu volt h egyáltalán készül?
25.
25.
Scoo
Kinectimals! Must have game! :D Sajnos egyelőre nem meggyőző a kinetic feljhozatala. Ezért nem fogok a boltba rohanni. De sejthető volt, hogy az elején ez lesz, de azért vártam legalább egy darab hardcore játékot ami bemutatta volna, hogy azoknak a játékoknak is van keresnivalójuk.
24.
24.
OLLiE
A Microsoft szakemberei azt mondták, hogy felejtsuk el amit ezidáig megtanultunk a játékok terén az irányítással kapcsolatban.

Most mindent az elejétol kell megtanulni. És erre nem lesznek jobb játékok, mint ezek a ARCADE-k.
23.
23.
Griewer
#22: Látod ez igaz, jobb megközelítés mint lentebb látható "parasztozó barátunk" gondolatai. Nem kétlem, mint lentebb is írtam, hogy jöhet rá jobb game, csak nekem ezek eddig nem azt mutatták, amit mutatni akar a Micro. De mondtam, ne nekem legyen igazam :) (és oldják meg ügyesen a karakterek hosszútávú mozgását)
22.
22.
Bins
#3: Ahhoz képest, hogy ezek csak a nyítócímek, eléggé lehordtad azért, jó részben igaz amit mondasz hogy mindegyiknek van alternatív megoldása, de miért is ne lehetne egyben az egész.. Aki megtudja fizetni annak remek élmény.. Arról nem is beszélve hogy kitudja milyen címek fognak még jönni rá?? Egy Star Wars játékról már tudunk, és arról is hogy half life 2-vel tesztelik fps--ekre.. Én nagyon várom, és igazából örülök neki hogy eleinte ilyen játékok jönnek rá, mert mire megjönnek a hardcore gémek (mert biztos hogy jönnek) addigra talán az ára is lejjebb kúszik, és be is szerzek egyet egy vékony xbox társaságában.:)
21.
21.
Yami
Engem nem is anyira a játékok érdekelnek a Kinect-el kapcsolatban mint az, h az Xbox-omat a mozdulataimmal és a szóban kiadott parancsaimmal vezérelhetem. (Különvélemény megvan?)

Mert a Kinect nem csak a játékokból áll. A teljes konzol vezérlésére alkalmas lesz. Ezzel válogathatsz a filmjeid és zenéid közt vagy barangolhatsz a Live-on.

Szerintem ez igenis egy nagy előrelépés az interface-ek terén és igen én ezért képes vagyok kifizetni azt a nem kis összeget érte.
20.
20.
Griewer
#18: Rendben, mint mondtam már előzőleg is. Meglátjuk és reménykedjünk, hogy neked lesz igazad nem nekem. Ennyi és nem több.
19.
19.
Slik
ennél rosszabb nevet ki sem találhattak volna, mint egy eszkimónak
18.
18.
OLLiE
#17: Elmondom intelligensen:

FIFI, a Kinect-et csak októberben adják ki.Szóval ha minden jól megy akkor a 2011-es évre már johetnek komolyabb címek is..
17.
17.
Griewer
#15: No comment. Amíg ilyen tirpák bunkó vagy, nem is érdemes foglalkoznom veled ;-)

Talán nem Wii...de ahhoz képest, ahogy tavaly beharangozták mint anno a világvégét- hát ahhoz képest bizony ma lebőgött. És nem csak előttem, de jóóóó sok ember előtt.

...ezt te is tudod!
16.
16.
OLLiE
A Kinect olyan helybol, mint a Wii nekifutasbol se....
15.
15.
OLLiE
#14:

PONTOSAN ezért vagy paraszt!! Mert a Kinect-et hasonlítod a Wii-hez!!!

..ezt te is tudod!!
14.
14.
Griewer
#13: Először is. Amíg én igényes vagyok veled szemben és te ezt nem vagy képes viszonozni, addig gondolkodj csak el azon, hogy ki is az a bizonyos paraszt. Édesanyád rád is büszke lehet, de nem azért mert kulturált ember vagy, ez már biztos.

Másodszor is, én jól tudom mennyi idő előállítani EGY játékot, de ezen ne vitázzunk. Hagyjuk annyiban, hogy majd meglátjuk. Azonban egyelőre semmivel nem ér többet a Natal a Wii-nél.

Pontosabb, hurrá...
13.
13.
OLLiE
#8: Nos, akkor ide figyelj SzarosBartos!!!

A Kinect egy teljesen új kategoriaba tartozo cuccos.

Ha megértenéd, hogy EGY játékot mennyi ideig tart kifejleszteni, akkor megértenéd..de te csak szórod a rizsát...majd amikor pár év múlva jonnek a KING játékok, te is otthon fogod a perselyed tomogetni -,-
12.
12.
Leon050
#10: Azért az ember többet várt volna... nagyobb címeket... és az tényleg igaz, hogy PL táncolni nem konzol előtt kéne az úgy kissé ciki... max gyakorlásra jó aki nem érzi a zenét
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...