E3 2010: Electronic Arts konferencia LIVEBLOG

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Magyar idő szerint éjjeli 11-kor kezdeti veszi az EA konferencia is. Reméljük tényleg kreatív bejelentésekkel bombáz majd minket John Riccitello csapata.
0:27- Itt a vége, fuss el véle. A csúszással együtt nem volt másfél óra. Hiányoltam a Medal of Honor single bemutatóját, az új NFS is szinte már biztos volt. Szóval ez a EA Sports Broadcastól meg a Gun Clubtól egyáltalán nem hidaltunk le.  Riccitello nem megy még nyugdíjba? Véleményünk alapján a Crysis 2 és a Bulletstorm videó nem okozott csalódást. Köszi, hogy velünk tartottatok, folytatás holnap... izé ma.

0:27 -
Mondjuk ez a fő-fő Sith Lord nem elég gonosz tekintetű, de mindegy. Meg csöpög is az egész trailer, miért kell megmenteni a lányt? Rák*rja az fél hegyoldalt, kapkodjuk a levegőt a csaj pörgésétől!!!


0:20 -
Star Wars: The Old Republic előzetes. Minden játékos csinálhat magának saját hajót. Ho-ho-ho-ho? Csak nem az idő előtt kikerült E3-as trailer? De-de. Még mindig olyan tuti, mint délután. Mészárlás az erdőben, mi lesz a békés kis erdei állatokkal. Nem tudom, de most John Williams zenéjétől megint elkapott a hév.

0:16 -
Ez a bemutató BRUTÁLIS! Bármilyen stílusban lehet darálni, meglövöd, fejbe rúgod a delikvens, látszik, hogy a Painkiller fejlesztőinek keze van a dologban. Karakterünk átlagba öt másodpercenként cifra káromkodással nyugtázza a szituációkat, igazi bad-ass feeling mindenütt. Bár az ellen MI-je nem éppen kimagasló, de itt csak a daráláson van  a hangsúly, nem?


0.13 -
Csak bekapott egy kávét és brióst, és CliffyB itt pacsizik az EA-vel is, naná, hogy a Bulletstorm van terítéken. 2011 február 22-én jelenik meg a játék. A producer "véres szimfóniának" nevezi a cuccot, szó se róla rá is szolgál az első pálya alapján.

0:11 -
New York sorsa a mi kezünkben lesz. Kétségtelen, hogy ez a konferencia csúcspontja.




0:05 -
Yerli a színpadon! A Crytek elnöke! Jön a Crysis 2 bemutató, erre vártunk! Megy a darálás az utcákon és a házakon belül, egy monumentális idegen robot állja utunkat, rakétavetővel simogatjuk. Váltogatjuk Nanosuitunk speckóit, meg belőjük a hőérzékelést. Eszeveszett pörgés megy, a HUD is rugalmas a képernyőn, mindig történik valami, hol a mennyezet omlik ránk, hol a hátunkba kerülnek. Oda-meg vissza leszünk a Crysis 2-től. A játékmenet után befut egy jól összerakott trailer is, a kedélyek ne csillapodjanak. Bár 3D-ben lenne az igazi

0:01 -
Eddig nagyon semmi nem történt az új NFS bejelentésen kívül. A MoH is csak a multit mutatta, még egyszer csalódunk? Annyi még, hogy az EA leszerződött az Isomniac csapatával, rengeteg partnerrel ápolják a kapcsolatot.


23:55 -
Örök kedvenceink ismét visszatérnek. Terítéken a The Sims 3 következő kiegészítései. Lehetünk tetoválómesterek, tűzoltók, szónokok meg egyéb, egyre jobban fognak hasonlítani valós emberi reakciókhoz, viselkedésekhez. Rod Humble szavai mögött azt értjük mi, hogy ha már otthon unod a valóságot, akkor éld ki magad idióta alteregóiddal. És dagaszt a pénztárcájukat. Már a konzolosok is októberben! Végül egy békés zenés montázs gitárnok sims-ünk mindennapjairól. Törölgetem könnyeimet.

23:52 -
Még mindig Moore és még mindig NFL. Inkább arcade irányba mennek el, pörgősebb játék, gombnyomásra változtatható taktika.


23:47 -
Miért ezeket a fos fitness játékokat erőltetik? A következő az új Madden NFL! Amely szimplán gyorsabb, mélyebb mint társai. Evolúcióját Da Vinci szavaival hangsúlyozzák. Szintén lesz masszív co-op-al rendelkezik az EA Sports: Broadcast rendszerével. Új kunsztok, mozdulatok, csodálatos - rajongóknak ismét kötelező. Peter Moore és NFL edző haverja csak úgy csöpög.


23:42 -
EA Sports Active 2 bejelentés muliplatformokra. Két érzékelőt helyezhető a testedre, ami összekapcsolódik a konzollal. Futhatsz, kocoghatsz,  kerékpározhatsz, súlyokat emelhetsz. A készülék méri pulzusodat, elégetett kalóriákat. Persze, hogy mozgásérzékelős cucc, és úgy tűnik sikerült minden gépre egyformán működővé varázsolni.

23:38 -
EA Sports: Live Broadcast. Sportjátékok online közvetítése. MMA közben beszólogathatsz ellenfeleidnek kamerádon keresztül. Majd a meccset beharangozhatod előre, ismerősök nézhetik, fogadhatnak a végkimenetelre.


23:35 -
A BF: Vietnám zenéje. Itt valami készül a svéd Dice-nél.


23:33 -
Gunclub - ha csatlakozol a szolgáltatáshoz, korábban jutsz hozzá a bétákhoz és demókhoz, valamint egyéb nyalánkságokhoz. Egyfajta közösségi szolgáltatás az FPS fanatikusoknak. Mi mást tudna nyújtani mint ezernyi más alternatíva?


23:29 -
Sajnos csak a multit prezentálja pár kiválasztott emberke. Használni kell a tetőt, a pálya minden porcikáját. Elég lámák ezek a jenki tenyészpéldányok, furcsán tolják a PS3-al. Kövezzetek meg, de nekem pár másodperc után a CoD: MW2 multija jutott eszembe. Mindenesetre jún. 21-én jön a béta. Most meg lepörgetik a multis trailert. Pofás, ámde nem egyedi játékmenet. A Dice-től kicsit többet vártunk. Ettől eltekintve ezrek kattanhatnak rá.



23:27 -
EALA-től egy FPS bemutató. Naná, hogy a Medal of Honor. A single-re is rágyúrtak elég durván, viszlát második világháború. Ez Afganisztán. Lássuk mozgásban.

23:24 -
Pont mikor kezdett izgalmassá válni és megnyílna az űr, már vége is van. Nem térek magamhoz a Sony-s humorbonbontól.




23:17 - A Dead Space 2 producere a színpadon. Ez lesz a zsáner legjobb darabja, sötét atmoszféra, full para. Az űrbázis templomában vagyunk, aranyos, gyerekfejű szörnyek fenik ránk a fogukat. Egyszerre többen, alig tudjuk levakarni magunkról. A megszokott fegyók, mint a plazmavágó kicsit gyengébb. Minden szituációhoz más mordály kell. Hoz egy jó erős közepes grafikát.


23:10:
Beigazolódtak a pletykák, jön az NFS: HP, visszatér az rendőrös üldözés. Na bazz, Bugatti Veyronjuk van a kopóknak. Haverjaink állapotát online folyamatosan nyomon követhetjük, ez az NFS Autolog. A fejlesztő csóka behoz egy kis faintos co-op mókát!

23:09:
Kezdődik! HOOT PURSUIT!!!!

23:07 -
Egy pillanatra megállt a music és egy baromi  taktikai célzós gépkarabély jelent meg előttem, vagy csak a szemem káprázott?

23:04 -
Még egy zene, öt percet csúszunk. Hopp, ez a Pure OST-ből van.

23:02 -
Naná, hogy csúszunk. Ilyen ötösöm legyen. Addig a faszi mondja, cigit eloltani, telefont kikapcsolni.

22:59 -
Egy bazi nagy EA logót látunk, alatta némi rágógumi-rock, most már tudjuk, hogy jó helyen járunk.

22:53 -
Egyelőre a bufferelésre várunk, pulzusunk felszökik.

470.
470.
klemid
469.
469.
gogolbordello2
Mikor lesz a Sony konferencia?
468.
468.
Mathia$
Húúú az EA keményen odacsapott! Nem semmi gameket mutattak be! NFS ismét királyság lesz!!!!
467.
467.
K.G.
A Crysis is milyen jól néz ki és röccenés nélkül fut!
466.
466.
K.G.
Nálam a Bulletstorm egy szintre került a Gerasel és az nagyon nagy szó. Igazán Epic!
465.
465.
cross56
Áhh remélem rendes carreer mondot kapunk történettel :D nagyon ütős az nfs bemutatója, a grafika sem rossz
464.
464.
falselight
a bulletstorm atomállat, a moh multi egy feltúrbózott bc2-nek tűnik, ergo kúrvajó, és a crysis sem fest csúnyán.
463.
463.
Extol
Most nem megy semmi élőben?
459.
459.
Maxxer
na mentem további jó liveblogolást ,sziasztok 6kor jövők ninendojéraA:d
459.
459.
xXgoronikahunXx
#468: Nem nintendo 18:00 sony 21:00
457.
457.
simon 555
#468: a Nintendo az nem 9:00 AM-kor lesz?
457.
457.
Maxxer
Kedden, a hivatalos első napon két nagy konferenciánk is lesz: 18:00-kor (09:00 LA) a Nintendo előadása nyitja az őrületet, majd három órával később, 21:00-kor (12:00 LA) jön a talán legnagyobb félelemmel és várakozással övezett nagyágyú, a Sony keynote-ja.



elirtam
456.
456.
Maxxer
#466: köszi ,akkor holnap nintendo lesz 9kor ,aztán sony 11-től
453.
453.
Netsu
#463: Már csak az a baj,hogy a Microsofté nem unalmas volt,hanem egyszerűen SZAR.. :D
453.
453.
simon 555
#464: 9 órát számolj rá

az 21:00
452.
452.
Maxxer
#462: de nálunk kb az mikor van?:D
450.
450.
simon 555
#459: az dél az ő idejuk szerint
450.
450.
McDuff
nah ez volt a borzalmas nem a microsofté!fél óra volt kb érdemleges belőle a többi unalmas volt...
447.
447.
Maxxer
délután jövők 12 pm ,azmikor van?
447.
447.
simon 555
#456: az osszeset majd ujra lehet nézni?
447.
447.
galmat
az új medal of honor jó lesz!

Én személy szerint várom az EA Sports játékait is: NHL,FIFA,MADDEN.



Amúgy meg még nincs veszve minden. Az, hogy nincs itt prezentálva valami, az E3-n még kinn lehet. Bár elvileg a nagy címek ilyenkor mennek le.

Az ubisoft konferenciáról majd reggel megnézem a vidiket, mert félek, hogy ott is alulmúlják magukat, mint eddig a mai 2 konf.



najó8
445.
445.
simon 555
a Ubisoft csak 5-kor jon?(Los Angelesi ido szerint)

akkor még másfél óra....
445.
445.
geri q
másfél óra az még sok az ubi-ig de nem akarok lemaradni a már kikerült ac trailerről (hátha lesz gameplay :D)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...