E3 2010: Így fest az új Forza a Kinecttel

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 15.
  • Videó
Link másolása
Az MS egészen egyedi módon képzeli el az autószimulátorok jövőjét. A Kinecttel kívülről-belülről bejárhatjuk vadító járgányunkat és kormány nélkül irányíthatjuk.
Az MS egészen egyedi módon képzeli el az autószimulátorok jövőjét. A Kinecttel kívülről-belülről bejárhatjuk vadító járgányunkat és kormány nélkül irányíthatjuk. A valamikor jövőre érkező új Forza epizódban - amelyről még nem tisztázott, hogy egy teljesen új dobozos játék lesz, vagy csak egy DLC - tényleg rágyúrtak a részletességre. A bemutatott Ferrari csillog-villog, egyesek még a ráragadt muslicákat is látni vélik. Simán kinyithatjuk a kocsi ajtaját, minden apróságot megcsodálhatunk és a motor életre keltése is csak egy hanyag kézmozdulat. És ez még csak a kezdet, nézzétek meg az alábbi képsorokat!

14.
14.
Kriccs
#13: Tudom, csak akkor nem ugrott be. valószínű mindig natalnak fogom hívni, mert ez elég hülye név. :)
13.
13.
Mathia$
#11: kinect. egyébként egyetértek, aki ilyenekkel nyomja az marad a joysticknál, kormánynál.
12.
12.
ei94
Szerintem ez már sok!Még a kormányt csak-csak lehet irányítani,bár szerintem pontatlan,arról nem is beszélve hogy hogyan lehet használni a gázt/féket/váltót.
11.
11.
Kriccs
Ez az egyetlen műfaj (sport, főleg motorspot), ahol a natal hülyeség, fölösleges és nem adja vissza azt a játékélményt, amit egy periféria ma adni tud.
10.
10.
mcwolf
Csigavér emberek! Ez nem új Forza, csak a Forza 3 Kinect-tel megtámogatott verziója.

Amúgy próbálja meg valaki egy huzamosabb versenyen (mondjuk 10-15 percig) előre tartani a kezét! Tuti izomgörcs!
9.
9.
Krekk
Az az autó Kinectes megcsodálás valóban nagyon jó ötlet, viszont ez a levegőben kormányzok számomra éppen, hogy kevésbé reális mintha kormánnyal tolnám. Persze, elvileg megtehetem, hogy a kormány csak úgy előveszem és nem dugom be, de 1, nem hinném, hogy a Kinect olyan precíz mint a kormány 2, nincs force feedback ami szintén a realizmust növeli. Szóval remélem lehet majd nézelődni Kinectel de a vezetést nem erőltetik csak arra.
7.
7.
Brundle
Lehet itt automata gázzal megy és csak kanyrognia kell.
6.
6.
McDuff
#4: viszont ezen a videon az a furcsa hogy semmi ilyet nem látokXD
4.
4.
McDuff
#3: vhol azt olvastam,már nem tom hol,hogy a kezeddel azt is.ugy hogy kormány forma megmarad csak előre hátra mozgatod.rem el tod képzelni:)
4.
4.
tomee33
Én vhogy nem tom elképzelni h így irányítom a kocsit.Mármint egy képzeletbeli kormánnyal.Nah meg a gázadás, fékezés, esetleg kuplungolás az hogyan van?Amúgy jó hogy lesz új rész, de sztem kicsit korai.A 3-nak elég sok hibája volt amiket ki kéne javítani, meg sztem más téren is fejlődni kéne ha fel akarja venni a versenyt a GT5-el(márha kiadják valaha is).Szal inkább fejlesszenek, ne kapkodják el.
3.
3.
Brundle
és a gázt hogy szabályozod?
2.
2.
Zseblámpina
Jóféle! Milyen jó ,hogy nem ps3-at vettem...
1.
1.
K.G.
Na tessék. Forza kinecttel irányítva. Ez nem valami casual cucc. Tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...