E3 2010: Nintendo konferencia LIVEBLOG

A mai körömrágás-adag is kezdetét veszi a Nintendo konferenciájával, minden Wii és DS tulaj és mindenki más szeme ide szegeződjön. Élőben Miyamotoék partijáról.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#84
ScooModerátor
Ez egész jó Nintendo konferencia volt. Általában elgé gyenge szokott lenni, de most nincs ok a panaszra.
#83
lol végre ér vmit a DS
na de majd meglátjuk
#82
zoennModerátor
#76: Senki nem hívja Slimnek hivatalosan, ahogy a jelenlegi PS3-at sem. Csak egyszerűen ráragadt, ennyi.
#81
Köszi
#79
#78: 21:00
#79
#78: Ha minden igaz 21:00
#78
Mikor lesz Sony konferencia?
#77
#76: Mert letudták kicsiteni és egy kicsit vékonyabb lett meg beépített wifi van benne egész jó. szerintem jobb mint a mostani box. És elvileg nem lesz RROD-s mert átdolgozták a hűtést kiváncsi leszek az első tesztekre.
#76
#75: Csak azt nem értem, hogy miért hívják Slim-nek.Vastag, mint a fene.
#75
A Microsoft a Kinect és a slim xbox360-al nagyon megfogott valami nagyot kell alkotnia a Sony-nak mert veszíteni fog a fényéből ha értitek mire gondolok.
#74
Egész jó volt ez a 3DS a konkurenciának feldobta a labdát:D. De többet vártam volna egy új Nintendo bejelentést, de lehet csak 2012-13 környékén lesz majd.
#73
hakydakillahModerátor
72. naná :-) Talán nem a legjobb show számomra, de itt legalább nincs Sony vs Microsoft veszekedés, és lehet hülyülni :-)
#71
Kozepen elaludtam de a 3DSbol alig alig mutadtak kozeli kepeket....
#71
#66: látom éressz a szakmához:D az üzletet megkötöttük:)
#68
#62: Hát igen. A 3DS jobban felcsigázott mint a Kinect. És Kid Icarus yeah. Am kiváncsi lennék, hogy milyen 3d lenne ez, mélysége van a cuccnak, vagy kijön a képből... Mert nem mindegy, és én inkább az előbbire tippelnék.
#68
Akinek bejönnek a Nintendo sorozatok annak ez hatalmas lehetett, Kid Icarus, DK, Kirby, vááá... ezek közül többre generációkat kellett várni!!

A MS ehhez képest messze elmaradt, és szerintem a Sony-t is túl le fogják kötni a dildójukhoz készítet sportjátékok egy hasonló mestersorozathoz.
#68
Off:

Srácok egy kérdés.....szerintetek a Sony ma bejelenti a PSP2 -t?
#67
#62: Lehetett rá számítani, de még hátra van a Sony.
#65
#62: Szarkazmusból 5-ös :D
#65
hakydakillahModerátor
64. nah jó, felezünk.. a Ds-eket eladjuk, a csajokból a csunyábbankat beállitjuk prostinak, a többi minket fog kényeztetni. Áll az alku? :-)