E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!
  • Írta: InGen

Kommentek

#470
Gyenge volt az összes :) Semmi értelmes(nagy,meglepő) bejelentés.. Twisted bejelentést is lehetet tudni és szerintem köröket vert rá anno a Vigilante 8 (ps1)...

Ami az egészből megragadt és tetszett az a Star Wars mmo cinema videója.. Az nagyon jó volt.. :)
#469
#466: A Dead Space 2 még eléggé jó.

#467: Igen PS3-am van, de ettől nekem a Gears 2 nagyon tetszett sőt az egyik kedvenc játékom volt. De szerintem a három eddig nem annyira nagy dolog.
#468
Portal-nak nem kellene Move-os vezérlést kapnia???
#467
ScooModerátor
#466: gondolom ps3-am van, nem? Azokat nem igen érdekli sem a Gears 3, sem az új Halo :) De a Dead Space és a MoH jogos. Plusz még ami tetszett Rising, Crysis 2 és akkor a Nintendoról még nem is beszéltem, de az ugye megint wii/ds only.
#466
#465: Gears3,NFS,Dead Space, MOH????
#465
Eddig ez az idei E3 elég vérszegény. A tavalyi ezerszer jobb volt. Emlékszem tavaly mikor az Heavy Rain, God of War 3 ,AC2 ,MW2 és az Uncharted 2 olyan mély nyomot hagyott bennem. Most mag csak a Killzone 3, AC:B és a Bullestorm az ami eléggé bejön.
#464
Sony konferencia jobb volt. Bár érdekes módon nagyon nyomták Kojima-t és mégis kimaradt. Ahogy nézem Lords of Shadow-ról nem írtatok semmit, pedig arról is volt egy rövidke vidi.
#463
ScooModerátor
#462: Na ja. Az idei EA nem a nagy meglepetéseké volt. Vagy idő előtt kiderültek a dolgok vagy alapból korábban közreadták. Nem is értem. Mindenesetre a move videókat nézve azon röhögökög, hogy mindig úgy beszélnek a sony emberei mintha a wii nem is létezne, mintha ők találták volna fel az egészet :D A Heavy Rain-nél pl mondja a csóka, hogy az ajtókat úgy kell kinyitni, hogy lefelémozgatod a move-ot és hogy ez mennyivel nagyobb beleélést ad és hogy ez milyen fantasztikus, stb stb...Nem azt mondom, jó a move, de olyan sok embernek van wiije, hogy nem biztos, hogy sikeres lesz. a Natal..izé...Kinetic pedig lehet azért fog bebukni mert nem nagyon fogják tudni HC címeknél használni.
#462
hakydakillahModerátor
Nekem a Sony okozta a legnagyobb csalódást. Az elmúlt hetekben elkezdte bejelenteni a játékokat: Killzone3, LBP2, Motorstorm3, Infamous2 stb. Azzal a szöveggel, hogy ne aggódjunk, ezeket azért jelentik előre be, mert E3-ra még sokkal-sokkal nagyobb bejelentésekkel készülnek. Erre rá mit kaptunk: 1et, Twisted Metalt, amiről viszont sejthető volt a bejelentés, mert rengeteget pletykáltak róla, de a cégnél tagadták. Ha ezeket a játékokat megspórolták volna az E3ra, tőlük zengett volna az egész világ, így ez a show is gyenge lett, mint a többi.

Nálam egyik cég se nyert, mert a tavalyi színvonalat meg sem közelítették, inkább a játékoknál állítottam fel egy saját kis ranglistát:
1. Gears of War 3
2. Bulletstorm
3. NFS: Hot Pursuit
4. Driver, MOH, Crysis2
5. Move, Kinect haverokkal jó móka lesz
6. Összes többi
#461
#459: Portal 2 őt jelentették be PS3 ra de más nem volt eddig. De azt nem tudom mért nicns adás??? Gondoltam hogy a 3 nap alatt azért látni lehet végig a dolgokat nem csak a legnagyobb konferenciákat???
Így sok minden kimarad amit csak utólag lehet megtudni...
#460
Sajnálom hogy nemvolt psp2 vagy ps2 emu vagy nem derült ki mi az a PS4 vidi.
De a Resident Evil 5 GE Move kontabilitás tetszik nagyoooon :D
#459
Nem olvastam vissza a 400 hszt, de ez volt az a bejelentés a Valve-tól? Vagy még várható valami?
#458
InGenModerátor
#456: Itt legalább volt egy elég ütős Twisted Metal, egy Sorcery, ami legalább egy rendes játék Move-ra, nem csak casual family hulladék, mint az MS-nél, egy Gabe Newell+Portal 2 kombó.

Tény, hogy közel sem volt annyira jó, mint vártam. Szerintem összességében mindkettő show jóval gyengébb volt a tavalyinál, de a kettő közül a Sony volt a kevésbé gyengébb.
#457
De most mér nem megy adás E3 ról? Elvileg nem Ghost Recon: Future Soldier ről megy most bemutató?
#456
Ugye a MS konf záró mondata :

"Egy értelmes játékbejelentés nélkül zajlott le a hatalmasnak ígért Microsoft konferencia. A Sony ennél csak jobb lehet, úgy érzem."

Hát ezért kéne vigyázni a cikk írójának és az ott kommentbe fröcsögő psfanoknak mert a fagyi könnyen visszanyal, ha az MS 0 akkor ez mi?....

Saját véleményem hogy mind 2 show marha jó volt, sony látványosabb és jobb arcokkal konferált, de kb ugyanúgy semmi újat ahogy az MS se, és engem ez nem is zavar mert a nagy címek fele már be van jelentve, és szépen demonstrálták is őket, a másik fele meg amúgy se volt várható, így is dőzsölünk, azt se tudom hova kapjam a fejem! :)
Move meg a Kinect képességeit nagyon kreatívan aknázták ki a gyártók, bár egyik se érdekel, de elismerésem.
#455
Bethesda nem csinál konferenciát? Vagy valami élő bemutatót a játékairól??
#453
#451: Akkor már nekem is megvehetnéd. Az eredetit. Akkor meg már mellé 1 hónap goldot. Akkor jól elverhetnél végre.
#452
InGenModerátor
Sajna tény, hogy tavaly mindkét konferencia mérföldökkel jobb volt.
#449
InGenModerátor
#445: Igen, holnap Konami 22:00-kor, de nem kell sok mindenre számítani.