E3 2010: Silent Hill 8 bejelentés, trailer

A Konami konferenciáján azért előkerült néhány nagyobb név: a legfontosabb talán a legendás Silent Hill sorozat folytatása, egyelőre Silent Hill 8 munkanéven.
  • Írta: InGen

Kommentek

#23
Remélem nem rontják el ezt a játékot!
#22
Miért néz ki majd minden 1es Silent Hill főhős ugyan úgy? Okés, a játék hangulatához nem illik 1 John Rambo tipusú karakter, de lehetne akár 1 megtört öregember is a főhős. Tipikus fiúsarcú, nyálas geek az összes. Ebből a formáról sem tudom kinézni, hogy fegyenc. Bár lehet ez lesz a csavar a sztoriban.
#21
InGenModerátor
Jah, a Silent Hill 8 csak munkacím.
#20
Körvonalakban miről szól a Silent Hill? Honnan a szörnyek, miért porlad el a fal?
#19
nagyon ott van!! bár egyértelmü hogy hajaz az Alan Wake-hez. a hülye is látja.
ettől függetlenül brutál!
#18
fojeszModerátor
A számozást nem kell komolyan menni, valószínűleg ez munkacím, majd a megjelenéshez közel kap majd valami fasza alcímet a játék.
#17
Én se igazán értem a számozást... Bár az Originst és a Shattered Memoriest a legtöbb helyen besorolják az alap szériába és nem spinoffként kezelik őket, de ez kb. olyan, mintha a Resident Evil 5 Resident Evil 7 lenne, mert hogy volt 0 meg Code: Veronica... De ők tudják, igazából teljesen lényegtelen.
Olyan jó meg úgyse lesz, mint a Team Silent-féle részek, reménykedni se merek benne... De azért mindenképp ki fogom próbálni. Aztán majd visszatérek az első három részhez.
#16
A Silent Hill: Origins, az Silent Hill 0, A Shattered Memories meg az 1-nek a feldolgozása, tehát maximum a Homecoming-ot lehet 5. résznek venni. Akkor miért is 8? Na mind1 ezt remélem nem kúrják el.
#15
ScooModerátor
De pl a Shattered Memories az az első rész (aszem) újraértelmezése, szóval valóban a 8-as megnevezés vitatható, de mivel ez csak munkacím ezért felesleges ezen tépelődni. A végén úgyis más címe lesz.
#14
#5-7-8:Azért Silent Hill 8 mert van még két PSP-s rész!Az Origins és a Shattered Memories.Ezeket is számold bele így már ez a 8-ik.:D

Amúgy valami isteni lesz és már várom mert a PS1-es 1. rész és a CLASSIC BOXOS 2. rész után rég játszottam már jó Silent Hill-el!Na jó talán még a 3 jó volt PS2-őn.De a 4. és az 5. elég gyenge volt.Várjuk.
#13
jaj de várom már :)
imádom a silent hilleket bármennyire gagyira készülnek
#12
felegyiModerátor
A trailer vége nem volt valami hangulatfokozó, de azért egy próbát megér.
#11
#1 Teljes mértékben egyet értek veled az Alan Wake egyszerüen tökéletes és hatalmas játék és a trailer alapján ez se lesz kutya:)
#10
Végre újra kóborolhatok Silent Hill ismerős utcáin.
Bízzunk benne , hogy fel ér majd a játék neves elődeihez , és hozza a régi hangulatot(amikor az első részben a suliban az öltözőben kiesett a hulla a szekrényből , majdnem becsurrantottam) és normális fejtörők lesznek benne (második rész ,akasztókötél huzigálás miatt 2órát szótáraztam).Azért a többi részt is kedveltem.
#9
drakecsajModerátor
#8: * 2011
#8
drakecsajModerátor
Érdekes mert valahol meg Silent Hill 2010 van xD most már tényleg nem tudni hogy ez mi :D

http://www.youtube.com/watch?v=zEgPBpI6oZQ&feature=related
#7
Miért lene ez Silent Hill 8? A videó végén csak Silent Hill van.
#6
Állat játék lesz :D
#5
drakecsajModerátor
Ez király meg minden, és tetszik is és jó is lesz, de úgy tudom hogy az 5. rész volt az uccsó. Most akkor hogy váltottak ezek hirtelen 8-ra? :O
#4
már a videó alapján látni, hogy ennek nagyon jó kis sztorija lesz...
biztos folyton a bűncselekményére fog visszagondolni amiért börtönbe került, lehet köze van a kislányhoz aki nekiment :))