E3 2010: Az új Xbox 360 is a régi hűtőbordát kapja

A Microsoft konferenciáján új típusú Xbox 360-t ingyen zsákmányoló illető szétkapta a konzolt és rájött, hogy a régi fajta hűtőborda miatt a meghibásodási esély még fennáll.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#42
Na utánanéztem kicsit ennek a dolognak. Az hülyeség, hogy nem történt belső megújulás. Hisz egy chipbe került a CPU meg a GPU.
Valamin mi ez a hülyeség, hogy ugyanaz a hűtőbordájuk????
Itt egy kép az eddigi xbox hűtőbordájáról:
http://www.xbox360-hacks.com/images/xbox360_inside2.jpg
Ez a kép pedig az új konzol hűtőbordájáról:
http://solomods.com/sitebuilder/images/DSCN1088-274x197.jpg
Szerintem közük nincs egymáshoz.
#41
Ujjlenyomat, és porgyűjtő felület. Ez még bosszantóbb, mint a szögletes forma. Ráadásul belül nincs megújulás.

Már megint csak azt felejtették el, ami a lényeg: a PS3 Slim az árcsökkentés miatt lett sikeres!!!
#40
Sztem azért adták ki, mert így passzol a Kinecthez.
A forma nagyon el lett találva, akinek meg nem tetszik annak, vagy nincs szépérzéke, vagy csak negatív beállítottságú...
Gondolkodjatok el! A Világ egyik legnagyobb cége biztos nem egy csövest kért meg az új dizájn elkíszítésére...Ha a kezetekben fognátok mást mondanátok.
#39
Törölt felhasználó
#37: Akkor neked lehet érdemes lenne befektetned egy Kinect-re, ahhoz nem kellenek elemek. :P
#38
Hjajj, miért szeret mindenki beszólni mindenkinek... Nem lehet békességben véleményezni a CIKKET? Miért kell mindig egymást leszólni? Szerintem ez mind csak rontja az oldal népszerűségi indexét, esztétikátlan, és értelmetlen is...
#37
Nekem is xbox 360-om van , néha több mint 10-15 órán keresztül megy és anyi az össz probléma hogy lemerülnek a controler elemei.
#35
#31: Ez ma már a második hülye beszolásod.
#34
#33
#21: Miért nem tájékozodsz mielött baromságokat irsz??? Ha 65 ezerért PS3-at tudsz venni akkor vegyél már nekem is! :)
#32
Hogy megvegye a sok kocka.:D Hogy legyen több pénze a Microsoft-nak.
#30
Én már nem is váltok.Nem a hír miatt hanem mert nem éri meg!Szép de csak azért mert szebben néz ki?Inkább maradok a jó öreg matt fekete box360!Meg amúgy is.250 GB-os lemez??Hova??A 120-at nem tudom telebaszni.A hűtésről meg annyit hogy nekem is jasperes van és venti tuning-al fullon pörögnek a ventik.A múlt hétvégén leteszteltem 10 órát nyomtam vele,közben félóránként oda tettem a kezem a gép hátuljához és csak langyosat fújt.És nem egy játékkal játszottam.Szóval a mai gépek már megbízhatók.Nem kell zárt helyre rakni és nem lesz gond.Az enyém szép szellős helyen van:D
#29
#21: Te miről beszélsz? :S Az E3-on is mutatták, hogy egy Elite árát fogják érte elkérni. És most előlehet már rendelni az ÜberKonzol-nál, meg a KonzolokSzervizénél, és 65.000Ft az ára... jó még változhat a megjelenésig de ha változik is nem sokat.
#28
#26: Ezzel csak annyi a probléma, hogy olcsóbb egy matricát ráragasztani, mint megcsinálni rendesen. El tudok képzelni olyan balesetet, hogy kutya, macska nekimegy a gépnek, vagy bevered a lában a tv szekrénybe, megrázkódik a gép és annyi a lemeznek, a MS meg mossa a kezeit, mert rá van írva, hogy ne mozgasd... jó nyilván nem akkora gond a 100ft-os verbatium lemeznél, de akkor is.
#27
#26: PS3-at raktam már fekvőből állóba játék közben és nem történt semmi. Mi a helyzet az autós cd játszókkal? De a hugom CD-s magnója sem karcolja össze, pedig nem 20ezer forintos cucc.
A srác meg nem igazán rángatta, csak megemelte.
#26
#22: Szerintem nincs az a lejátszó, ami nem karcolná össze, ha olvasás közben rángatod.
#25
Ez nem túl jó hír...
#24
Mekkora nyomorék.XD Összekarcolja az Alan Wake bácsi DVD-jét.XD
#23
Szerintem még így sem lehet olyan rossz, mint ami nekem van. A legutóbbi szervize óta működik, csakhogy megdöglött benne a hűtés. Kellett tenni bele egy plusz ventilátort. Ez azzal járt, hogy hangosabb lett, meg kikapcsolás után még hűt egy 5 percig. De hangkülönbséget megszoktam már, nem is emlékszem, milyen volt halkabban.

Az újat illetően meg, ha veszek is, csak a megjelenést követően egy/másfél év után. Addigra szépen kijavítanak minden problémát, rendberakják a kezdeti rendszerhibákat és kicsit olcsóbb is lesz.