E3 2010: Blacklight: Tango Down - csupasz taktika

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 18.
  • Videó
Link másolása
A Zombie Studios új taktikai FPS-ében nincs szükség dicsőség-teljes kampányra, elég a multis lehetőségeket kiragadni. Közeljövő, Kelet-Európa, golyózápor.
A Zombie Studios új taktikai FPS-ében nincs szükség dicsőség-teljes kampányra, elég a többjátékos lehetőségeket kiragadni. Közeljövő, Kelet-Európa, golyózápor. Az America's Armyval már domborító, a játékokban a sikerélményt elsősorban a militarizmus alappilléreire helyező fejlesztők a közeljövő, véráztatta Kelet-Európájába kalauzolnak el. Mindössze 25 év telt el, az erőviszonyok megoszlanak, több vérlázító esemény torkollik konfliktusba, legalábbis a történet szerint. A kaszt-bázisú taktikai lövöldében 16 játékos mérheti össze az erejét a szocreálos hangulatú városi pályákon, 12 térkép segítségével.

De nem ám holmi mihaszna bakákat megszemélyesítve, hanem a speciális alakulatok golyóhüvelyt reggeliző sebhelyes arcúit, kik még az ürüléküket is magával viszik, nehogy az ellenség nyomot fogjon. Vérbő akció, kizárólag digitális letöltés útján, valamikor a nyár végén.




5.
5.
Awwww
a fegyver tunning ami ér benne valamit amugy nem nagy a durrrrrr a video alapján
4.
4.
Shadowsomi
Engem az idegesít, hogyha a red dot nélküli fegyvert, vállhoz emeli, akkor is a cél keresztel kell célozni, nem pedig a puskával( remélem érthető volt :D). Amúgy egész jó.
3.
3.
Pukhi-zik
nem rossz a harc, csak kicsit odivatu a küllem.
2.
2.
Csoola
sztem nevetségesen mozgott az ellen és semmi különlegeset nem látok benne, ami megfogna

ettöl függetlenül lehet hogy jo és másnak bejön, vagy akár megjelenéskor nekem is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...