Július elején érkezik a következő Dragon Age DLC

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Bioware bemutatta a Dragon Age: Origins következő DLC-jét, amely várhatóan július elejétől lesz letölthető az összes érintett platformon.
A Bioware bemutatta a Dragon Age: Origins következő DLC-jét, amely várhatóan július elejétől lesz letölthető az összes érintett platformon.



A Leliana's Song főszereplője - ki nem találjátok - Leliana lesz, a pár órás extra kaland során az ő múltjában kutakodunk majd egy picit. Érdemes, hiszen a küldetések befejezése után exkluzív jutalmak ütik a Dragon Age: Origins és Awakening játékosok markát. A PC-re, PS3-ra és X360-ra is megjelenő DLC 7 dollárba, azaz 560 Microsoft Pontba fog kerülni, július 6-tól vethetik rá magukat az éhes kalandorok.
15.
15.
drat576
#14: bocs összekevertem a hammerheaddel, csak olyan hangzatú volt nekem a neve, mégegyszer bocs
14.
14.
adikas
12:Nekem ez az eddigi legjobb DLC,hogy neked nem nem igazán érdekel.
13.
13.
Macifasz
#12: Sztem klasszikus action-RPG-nek az első részt nevezhetjük, a 2. már inkább volt sima akció játék, egy kis RPG elemmel fűszerezve. És így nézve, teljesen jó volt az Overlord. Persze, nekem is hiányzik az első rész RPG-sebb hangulata, de ez is jó, sőt.
12.
12.
drat576
#11: ja egy action RPG-be marhára jól belefér az arcade marhulás...
11.
11.
Macifasz
#10: Mi a bajod az Overlodr DLC-vel? Ezidáig az egyetlen olyan ME2 DLC, amiért megérte pénzt kiadni, sztem nagyon jó lett! Ilyenből kéne több, bár az igazat megvallva, ezek mind-mind olyan küldik, amik simán befértek volna a rendes gameba is. Lehet, hogy ezzel csúszott volna a megjelenés pár hónapot, de akkor is. Remélem a 3. rész megjeneléséig lesz majd olyan DLC, ami nem másfél órás, hanem mondjuk több, esetleg egy 10 órás elfoglaltásgot igényel majd.

De mondom, ez az Overlord sztem nagyon jó lett.
10.
10.
drat576
#9: az Overlord jó volt, te beteg vagy? :S
9.
9.
adikas
Morigian DLC jobb lett volna,de ez is biztos jó lesz,Mass Effect Overlord dlc nagyon jo lett remélem abbol is jön uj júliusban
8.
8.
drat576
#7: az Awakening kavart be, ha az nem lenne akkor az Originsbe kapnánk a rendes DLC-ket, kellett a francnak külön kieg, szétcseszték vele a játékot szvsz
7.
7.
drat576
már nem azért de remélem nem Lelianát kell irányítani, bár a DC ben is egy darkspawn-t kellett, nem értem mért nem lehetünk a hősünkkel
6.
6.
Macifasz
A Darkspawn Chronicles nekem nagy csalódás volt. Az előzetes leírások alapján azt vártam, hogy majd szépen látjuk a főszereplő halálát, esetleg találkozását a vezérdémonnal és az utat afelé, aminek segítségével Denerim ostromának vezetője lesz. Ennek ellenére Denerim ostromlásával kezdődik a játék és az egész DLC nem más, mint egy nagy mészárlás. De Return to Ostagar se különb.

Sajnos ezekben a DLC-kben elég kevés munka van, egy kicsit csalódás, amit a BioWare csinál ezen a téren. Reméljük, ez jobb lesz.
5.
5.
iNKARNATE
mennyire gyűlöltem leilanát :D
4.
4.
drat576
#2: ja, kell egy alkesz DLC is :)
3.
3.
Raziel 88
Jöhetne már a következő Dragon Age rész is, de tuti jó kis móka lesz ez is. :D
2.
2.
Dcrysis02
Oghren kiegészítőt a népnek!
1.
1.
drat576
kár hogy nem adnak már ki az Originshez olyan kalandokat aminek mi vagyunk a részese, a Darkspawn Cronicles is egy piece of shit szvsz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...