Kotick havidíjat szedne a Call of Duty után

Nem szépít majd Bobby Kotick, az Activision fejesének népszerűségi mutatóján az a nyilatkozata, mely szerint ő akár már holnaptól havidíjat kérne a Call of Duty-ért.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#117
Nem mondja komolyan (mármint nem hiszem el)...
Kirugja a Call of Duty alkotoit és még ez is kell neki...
http://www.gamekapocs.hu/hir/18537/Új+studiot+alapitanak+az+ex-Call+of+Duty+vezerek
#116
Ez hülye.
#115
#114: ja és Kotick valahol lenyilatkozta, hogy többre értékeli az üzleti sikert a kritikainál. Hmm... ez virágnyelven azt jelenti, h nem érdekli, milyen minőségű, amit piacra dobnak, és nem érdekli, kinek nem tetszik, csak fizessenek érte :D? Hát Mr. Kotick, aki lenyilatkozza, h a célközönségét gyakorlatilag csak fejőstehénnek tekinti, az nem h kritikai, de egyáltalán semmilyen más sikert se nagyon várjon :D.
#114
Havidíjas CoD? Aha, hogyne :D. Ez a surmó azt hiszi, h ha az MMO RPG társadalomtól le lehet húzni millió dollárokat a havidíjból, akkor ezt meg lehet csinálni az FPS-t kedvelő játékos rétegekkel is? Tanult ez valaha piacszegmentálásról meg árképzésről, vagy csak a nagy kampós biboldó orrával szimatol és megy a pénz után? :D
#113
darealModerátor
#112: a pricing már egyértelműsíti, hogy fizetős, csak még a fizetés mennyiségi része nem fixált. ha a fizetős, nem fizetős lenne a kérdés, akkor a faq kb ezt tartalmazná: will i have to pay?

#112
#111 Itt tényleg az van írva, hogy havidíjas lesz. De azért én még reménykedek az ellenkezőjében. A linkért kössz. :)
#111
darealModerátor
#106: az árazás, árképzés (pricing) nincs eldöntve (azaz a konkrét ár, de most borítékolom, hogy $14,95/hó + VAT), egyébként már többször volt róla szó, hogy fizetős lesz, mt-vel megspékelve.

amúgy:
http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/239201
#110
#17: egyetértek
#109
Rengeteget játszok a MW2-vel,de hogy havidíj?anyád hogy van kotick úrfi?ja,csupa kis betűvel,azám!!!hogy szakadna rád egy mázsa szar,ha még ezt a bőrt is le akarod Rólunk,játékosnemzedékről húzni,te gerinctelen féreg!!!nem elég,hogy aranyáron volt a 2 dlc???papucsféreggenyó....ennyi.Ja,mindenkinek üdv:))
#108
még hogy havidíj....... ekkora baromságot is rég olvastam már pont ezért nem kell mert sokan veszik és játsszák maradjanak havidíjasak az MM O-k de azoknál is inkább csak az extra credites cuccok
#107
Hát érdekes hogy Team Fortress 2nek sincs havidíja mégis folyamatosak a nagy és ingyenes updatek...
#106
#105 "How much will it cost to play Star Wars: The Old Republic?

Pricing for Star Wars: The Old Republic will be determined and announced at a later date." Más szóval még nincs eldöntve nem? Majd később mondják meg, szóval egyikünknek sem volt igaza :)
#105
darealModerátor
#104
#103 Küldenél egy linket, hogy ezt hol olvastad?
#103
darealModerátor
#101: tévedés, havidíj is lesz és lesz egy mikrotranzakciós rész.
#102
Én tudom mi lesz a következő ötlete!

Le kell perkálnod a játék árát még egyszer hogy meg tudja húzni a ravaszt a karakter akit játszol. XD
Mert ugye nem szabad hogy erőszakra neveljen a játék :P
#101
#93 A Tor nem havidíjas lesz, hanem olyan, mint anno a Guild Wars
#100
#97: igaz.
#96: "A játékosok szinte követelik a havidíjat" ki hallott már ekkora hülyét? ez ki az anyám p**ájával beszélt/kérdezett meg hogy havidíj kell? akkor kéne havidíj ha ő fizetne nekünk B+! minimum golyót neki, igazad van.
#99
ez egy balfasz állat. már bocs... de ez mindenkitől havidíjat kérne. kkötélre ezt a barmot. mekkora egy pénzéhes G*CI!
#98
#93: mmoknál jobb a havidíj,mint a külön cuccokért,meg goldért stbért...fizetgetés mert úgy legalább mindenki egyenlő tartalom és egyenlő esély jár :D