Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#6
a lineárisság nem gond,ha ezt szét tudják darabolni külöboző lineákra egy játékon belül. Értsd : Vedd alapul mass effect et. Alapvetően egy úton mész végig,DE rengeteg féle képpen juthatsz el oda. És ez nem unlineárisság,mert nem szabadon kalandozol csak több féle képpen közelítheted meg ugyanazt. És alapvetően hihetetlen jó storyt tud adni és pörgősséget meg beleélést egy kis lineárisság. Csak több útvonalat kell a döntéseink alapján beletenni. Példa dragon age 2,és mass effect 3 ami talán az első hírnöke. És remélem ebbe az irányba is folytatják tovább. Nem vagyok az Oblivion típusú játékok híve(bár ezt konkrétan elismerem nagyon jó),de az ember öszeroskad attól hogy úgy érzi még 10000000000 dolgot tehet mert úgy érzi sosem fejezi be. És a questek utcasarkonként csak rakódnak rád mire egyet csak leadsz 3 at veszel fel...
#5
"A Square Enix a hagyományos címeik, mint például a Final Fantasy, felőli hozzáállásukon is változtatni akar: Wada újra felhozta annak a lehetőségét, hogy a népszerű sorozatot például a jövőben epizódokra darabolnák, és körülbelül 5 dollárért árulnák az egyes részeket."

Na ez se bír már magával...Valaki szóljon már rááá.
#4
Ez nem újdonság. Ilyenröl már az EA-nál is beszélnek sajnos. Úgy hogy elöbb utóbb befog következni és ugyan olyan sikere lesz mint a DLC. Engem viszont nagyon idegesit, mert elég lassú az internet kapcsolatom és még 1 GB nagyságú demót is egy napig kell töltenem és még ez mellett figyelni az Xbox-ot hogy ne lépjen ki a Live-ból mert még most sem jöttem rá hogy hogyan hagyhatom úgy magára hogy ne lépjen ki belöle.
#2
Az utolsó bekezdés tényleg b. nagy marhaság! Úgy értem, gondolom ezek a kis részek 5 dollárért a Ps Store-on keresztül lennének elérhetők és letölthetők- vagyis egy magyar ps3 tulajdonosnak mégse elérhetők!!!?
Egyébként ha a Final Fantasy Versus 13 is olyan lineáris lesz mint az FF13, ak talán nem kell aggodnom, soha nem veszek több Square Enix terméket. Lineáris játék ugyanis nem igazi RPG szerintem.
#2
#1: megyek veled, nem muszály darabolni az sok idő. Én viszek benzint te hozz gyufát :D
#1
Ha az utolsó bekezdést tényleg megcsinálják, személyesen megyek oda és mészárolom le az egész céget. Ekkora ökröséget, hogy egy rpg-t szétdaraboljanak...