Saját Guitar Herót kaphat a Queen?

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 24.
  • Pletyka
Link másolása
Brian May az egykori zenekar gitárosa szerint Guitar Hero-játék készül a Queen főszereplésével, melynek megjelenése valamikor a jövő évben várható.
Brian May az egykori zenekar gitárosa szerint Guitar Hero-játék készül a Queen főszereplésével, melynek megjelenése valamikor a jövő évben várható.

http://www.gamekapocs.hu/jatekok/PC/legorockband/files/tcikk4.jpg

A Queen talán már most az a zenekar, amelyik a legtöbb zenés játékban szerepelt. Saját SingStarjuk már van, szinte minden Guitar Hero és Rock Band játékba bekerül egy-egy számuk, a LEGO Rock Bandben pedig már a tagok is feltűntek, igaz, csak LEGO-változatban.

Ha viszont hihetünk Brian Maynek, akkor egy komolyabb címre is számíthatnak a rajongók: a 62 éves gitáros egy svéd lapnak szellőztette meg, hogy jövőre ők is saját Guitar Hero játékot kapnak. A döntés végülis nem lenne meglepő az Activision részéről, viszont a hírt a bejelentésig kéretik fenntartásokkal kezelni, ugyanis addig ez egyszerű pletyka marad. Szinte minden második zenekar azt állítja magáról, hogy ők lesznek a következő Guitar Hero- vagy Rock Band-sztárok, aztán félreértésből kiderül, hogy csak egy exkluzív DLC-t kapnak a játékosok.
4.
4.
Sogi
jajj de jó lenne, a queen a kedvenc együttesem, bár gondolom pécére ez is kimaradna...: igaz tényleg nem gh-ba való a zenéjük nagy része, de nekem azé tetszene
3.
3.
asdwarr
nagyon joo, egyetlen együttes ebben a stílusban amit szeretek, azthiszem ez jó apropó lenne egy gh beszerzésére, szerintem messze a legigényesebb zenét játszották, számomra legalábbis biztosan:)
2.
2.
szlav
A Queen egy jó együttes, jó a zenéjük, de abszolút nem Guitar Hero-ba valók.
1.
1.
Kyuubi
Inkább a Megadethes Guitar Herot adnák már ki, bár lehet hogy az is csak kamu...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...